Nu mai sunt mamă.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 7

cristac spune:
Uitati ce am gasit www.avocatura.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9188&sid=b912fae6d372e59a63dfde91387fa3d2" target="_blank">AICI .

Elle_seb spune:
Infiorator de-a dreptul.
Cum naiba sa dureze un proces de divort 2 ani?
Alexyssanca, spune-ne cum esti.
Elle_seb

marcellinna spune:
quote:
Originally posted by cristac
Uitati ce am gasit www.avocatura.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9188&sid=b912fae6d372e59a63dfde91387fa3d2" target="_blank">AICI .
Mi s-a facut rau!!!Jojo aia e o beeep beeep si o beeeeeep,oricine ar fi.

Alexyssanca spune:
Bine v-am regasit! Am fost chiar indolenta,ignorand si unele mesaje private ale unor fete care au incercat sa-mi dea curaj. Multumesc din suflet pentru grija acordata si sfaturile date si va doresc la toate tot binele din lume!
Nu stiu daca sunt prea slaba, prea naiva sau prea...In conditii normale, daca as citi povestea vreunei fete si as sti ca in continuare ar locui impreuna cu tatal copilului poate as cataloga-o...cel putin fraiera si ca isi merita soarta. Dar, atunci cand e un copil la mijloc te gandesti la ce e mai bine pentru el...
Am observat ca ati citit subiectul pe care l-am postat pe site-ul avocatilor.
Tatal copilului si-a deschis o firma impreuna cu o fosta colega de la serviciul unde lucrau impreuna pana acum 2 ani. Firma, cu acelasi profil cu cea la care lucrau, a fost deschisa pe numele fratelui acesteia inca de cand erau colegi. Au fost colegi si asociati timp de 2 ani, fara ca jumatatile din acte sa cunoasca acest lucru(si asociata era casatorita pana in momentul in care mi s-a dat mie pronuntarea la judecatorie cand a divortat foarte rapid. Sotul acesteia plecase de la ea la inceputul anului cand eu am inaintat procedura de divort, adica din 2005. Copilul a ramas la ea, fara impotriviri, deoarece locuiau la parintii ei, iar copilul era foarte atasat de bunici. Aceasta femeie are o multime de relatii sus puse, relatii intretinute cu ajutorul banilor. Inainte de a-si infiinta firma lor proprie, si patronul la care lucra era pe punctul de a se desparti de sotie datorita acestei femei. Stiu atat de la cuplul cu pricina cat si de la sotul acesteia care a indurat multe, de neimaginat cate si...a lasat totul in urma, inclusiv copilul.Ar fi multe de povestit si m-as intinde prea mult.
Avocata tatalui copilului meu era una din zecile de relatii recomandate de "femeia minune", avocata pe care a avut-o si ea la proces. Nu va puteti imagina cat de murdar a decurs acest amarat proces de divort, cat de meshin! Probabil avocata a fost platita de ambele parti, deoarece cu infierare s-a incercat a se ascunde relatia extraconjugala despre care eu aminteam, ceea ce i-a reusit dar nu in totalitate.
Acesti 2 asociati sau concubini, pentru mine e aceeasi tradare, au facut bani de bani(ex pentru un concediu de 10zile s-au consumat 100de milioane lei - cazare, baruri, restaurante, magazine si atat). Se fac excese care imi creaza greata, nicidecum apreciere sau stima.
Fiind aproape de copil mai echilbrez balanta acestor snobisme.
Ce e mai important in viata, binele copilul sau ceea ce insemni tu ca si om?
In acest moment starea de incertitudine ma macina si nu stiu ce e mai bine.
- Daca ar fi sa ma gandesc la mine as pleca fara urma de regret.
- Sa plec impreuna cu copilul, nu pot. Se va razbuna crunt, netinand seama ca, facandu-mi mie rau defapt ii face rau copilului. Mi-a demonstrat ca nu are limite, netinand seama de nimic si de nimeni, ca doar are bani si poate face orice. Si in plus i s-a oferit mult prea mult lui Alex iar eu nu voi putea face fata exceselor!

marcellinna spune:
Anca,se simte deznadejdea ta.O imbratisare de la mine!!!
Nici nu stiu ce sa-ti spun.
Mi-a sarit in ochi fraza ce ai evidentiat-o si mi-am amintit de o fosta colega ce a fost exact in situatia ta.poate ca evenimentele,vremurile, au fost un pic diferite,situatiile la fel,dar problema de fond a fost identica.
Ea a renuntat la copil in ultima instanta ,cand puterile n-au mai tinut-o.
Apoi dupa cativa ani s-a recasatorit.Anii au trecut si in sfarsit ,doar cand copilul a crescut si nu a mai fost un copil ,a descoperit cine a fost si cine nu OM dintre cei doi parinti ai lui.Te asigur ca balanta a cantarit net in favoarea mamei.
Dar e o alegere pe care fiecare o face in mod sigur cu sufletul dupa cum ii dicteaza inima si puterile.
Nu pot sa-ti spun sa faci acelasi lucru.
Sunt alaturi de tine cu gandul,din pacate nu pot mai mult.

Alexyssanca spune:
Marcellina, iti trimit din toata inima un gand bun si multa liniste sufletesca!
In ceea ce ma priveste, probabil la fel voi proceda si eu ca si colega ta, atunci cand voi avea forta epuizata voi pleca...sau ma voi transforma intr-un om parsiv si speculant(?) ceea ce am detestat din totdeauna. Ma caracterizeaza transparenta, sinceritatea, spunand mereu ceea ce gandesc, tanjind dupa sinceritate si iubire, dupa "lucrurile simple" care vin din suflet dar...nu costa bani. Traim vremuri in care banul ne-a invadat toate simturile.(si nicidecum nu apreciez sau nu am fost vreodata femeia rucsac care sa depind material de catre sot)! Materia cenusie, moralitatea, bunul simt, iubirea se masoara in conturile pe care le ai la banca! Oare, unde vom ajunge in acest ritm? Esti binecuvantat de Cel De Sus cand in preajma ta intalesti oameni, cu adevarat oameni, iar eu, ii multumesc lui Dumnezeu ca, in timpul acestui divort am avut prieteni adevarati care m-au mentinut pe linia de plutire dar, totodata s-a facut si o selectie drastica a pretinsilor prieteni care erau inainte de "furtuna". Usor fug si intorc spatele unii pe care i-ai ajutat, le-ai fost aproape atunci cand au avut nevoie si erai pentru ei"cea mai buna prietena"!
Va doresc la toate fetele de pe acest forum, care este minunat, toata fericirea, toata iubirea si toata intelepciunea de care are nevoie un om pentru a se simti implinit!

marcellinna spune:
Anca,nu poti sti ce-o sa aduca ziua de maine.
Poate va fi mai bine sau poate va fi mai rau.
Eu sper ca intr-una din zile astea,una din zilele ce se numesc "maine" sau chiar maine ,in orice caz in curand, sa rasara soarele pe strada ta.
Trebuie sa rasara odata si odata.
Pana atunci nu uita,cu sau fara copilul tau alaturi TU ESTI MAMA!
Tu esti mama lui!!!
Esti o mama buna ,cea mai buna mama pe care ar putea sa o aiba vreodata, chiar de-ar fi sa alegi in ultima instanta sa pleci de langa el.
Zica cine ce-o vrea,ca multi zic multe dar pricep putine.

.jpg)
Saturnine spune:
Am citit acest subiect si ma tot gandeam ce as face eu in aceasta situatie . Nimeni nu ar trebui sa treaca prin asta . Sunt curioasa ce s-a mai intamplat, vad ca ultima postare este din 09 2007 . PArerea mea este ca nu ar trebui sa renunte la copil, nu ar trebui sa cedeze si sa lase unicul sau copil cu un om de proasta calitate . Ma gandesc ca este foarte greu, si chiar daca pana la urma copilul va constientiza cine este ok si cine nu, raul tot va fi facut deoarece acel copil va avea parte de un exemplu negativ toata viata si il va influenta, si ii va face rau . Chiar daca pana la urma isi va da seama ca tatal sau nu e ok, anumite aspecte ale acestei influente nefaste nu vor mai putea fi contracarate . Eu nu as suporta sa trebuiasca sa renunt la copil . Atata vreme cat mama nu este abuziva, alcoolica sau mai stiu eu cum... ea insasi o influenta nefasta ar trebui copilul sa fie cu ea . Daca ambii parinti ar fi de proasta calitate, copilul ar trebui sa fie tot cu mama sau cu niciunul, dar daca mama ar fi de proasta calitate , si tatal nu, ar trebui copilul sa fie cu tatal, dar in cazul de fata, mama este ok, si tatal nu, asa ca nu vad prin ce marsavii poate fi adusa o femeie integra in postura de a renunta la copil in favoarea unui astfel de barbat . Nu exista dreptate, oamenii care ar fi trebuit sa o ajute, care au putere de decizie in privinta situatiei, cum pot, cu sau fara spaga sa lase sa se intample asa ceva .
Alexyssanca, daca mai citesti, scrie-ne cum s-a rezolvat ?