Nu mai sunt mamă.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 5

IEPU spune:
Nu sunt sigura daca mai tin minte numarul scolii. Cred ca 7. Dar stiu ca este intr-un capat al orasului, nu departe de spital, in spatele blocurilor inalte de pe Dunarii, cred ca asa se numeste pe toata lungimea (?) si in vecinatate sunt strazi cu case si o gradinita chiar gard in gard.
Ai legat ceva din ce pasaresc vorbeste eu?

Ioana Sora spune:
Alexyssanca, nu am nimic nou sa-ti spun din ce ti s-a zis deja. Sper ca ai depus pana acum la dosar certificatul de la IML.
Cat despre faptul ca acel individ isi cumpara copilul, ca il scoate mereu la tersasa si nu mai mananca normal, contraataca si tu cu situatia scolara a copilului sicu tendintele supraponderale... Copilul nu creste si nu se educa cu masini cu telecomanda.
Si inca ceva, pana la pronuntarea divortului, poti, daca vrei, sa-l tii departe de tata si familia lui, NU exista nici o hotarare cu privire la incredintarea minorului, iar tu ai ultimul cuvant de spus pana atunci...;)

danielac spune:
scuze pentru off-topic:
IEPU, ai zus bine aceea e scoala numarul 7, s-a intamplat de curand ca baiatul tau sa fie la acea scoala sau mai demult! daca te pot ajuta cu ceva, cu placere, nasa mea este de curand directoarea acestei scoli!
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Alexyssanca spune:
Bine v-am gasit!
Azi au fost multe voci care-mi spuneau ca nu am procedat corect in ceea ce priveste decizia mea de a apela la Protectia Copilului. De ce? Tatal va specula acest lucru si va incerca sa intoarca totul impotriva mea in fata copilului, iar principiile mele in ceea ce privesc consilierile tin de "prea multa civilizatie" si ne trebuiesc prea multi ani pentru a ajunge la standardele respective.
In continuare am incredere si nu am dubii ca am facut un pas gresit in ceea ce priveste actiunea mea,dar...un beculet parca s-a aprins si...incerc sa-l sting.
Mi s-a aprobat cererea de la PC. Mai mult decat atat, a fost repartizata cererea la departamentul urgente. M-au contactat asistentii de acolo, am vorbit in detaliu despre situatia existenta, le-am pus la dispozitie aproape intreg dosarul(copiile xerox pe care le aveam - lipseste doar o mica parte din dosar) si mi-au promis ca or sa ne includa intr-un program de consiliere european (inca nu stiu amanunte despre ce inseamna asta). Saptamana viitoare voi lua legatura cu psihologul lor, iar tot ceea ce fac si cum voi proceda mai departe, trebuie sa decurga in mod tacit. Cel putin deocamdata. Cand or sa vorbeasca cu Alex le-am rugat pe fete sa se recomande ca fiind colegele mele de la facultate.
Astept cu nerabdare momentul cand va fi contactat monstru'. Vreau sa fie cat mai tarziu, dupa ce PC va fi constienta de realtate, iar minciunile si inscenarile unui "dezechilibrat" sa fie contraatacate. Sper sa reusesc.
Oare, sunt eu prea idealista sau prea naiva?
Pupici dulci,
Alexyssanca

adita9 spune:
Si eu cred ca ai procedat bine. Ganseste-te ca totul este spre binele copilului - acesta este cel mai tare argument.
Asa ca sa nu ai indoieli.
Succes!

Alexyssanca spune:
Buna, fetelor!
Sa iti doresti cu ardoare un divort, sa-ti doresti cu toata fiinta sa scapi de un ipocrit parvenit si sa nu reusesti...
Dupa cum v-am spus, judecatoarea a respins audierea copilului(deoarece reiese din dosar clar care i sunt tendintele si care a fost contributia lui ca si tata), iar la urmatorul termen, martorul lui a fost decazut din drepuri(deoarece nu se prezentase, dar de fapt nu avea pe cine sa aduca pentru a sustine ineptiile unui dezechilibrat) si, teoretic, urma sa fie audiat martorul meu, pentru motive de divort, si se termina tot procesul. Dar, s-a depus un memoriu din partea lor prin care contesta judecatoarea si vor sa trimita dosarul la curtea constitutionala, unde se asteapta cel putin 6 luni pentru raspuns.
S-a invocat un art. 42 din Constitutie care ar fi fost incalcat. Ar mai fi o portita de salvare dar mai am de asteptat pana joi. Joi voi fi libera sau tot in inchizitie.
Ma tot intreb ce urmareste acest dezechilibrat. Daca era nemultumit de decizia judecatoarei, saptamana trecuta se termina procesul, iar saptamana viitoare putea face apel.(atunci eram divortata si acum nu?????) Eu una nu mai pricep nimic si nu numai eu. Toata sala a ramas inmarmurita, inclusiv judecatoarea, inclusiv avocatii carora le-am mai cerut sfatul. Acesta modalitate extrajudiciara nu are precedent in lumea divorturilor, sau cel putin asa mi s-a spus. Ne aliniem la standardele europene...
Din punct de vedere temeinic nu are absolut nici-o sansa dar juridic ... a facut speculatii si astfel ma tine in sah pana cand doreste...asa cum si-a propus...
Cu PC nu s-a mai inaintat cu nimic. Imi promisesera ca lunea sau martea trecuta ma vor contacta pt. a vorbi cu Alex, dar intre timp s-au razgandit dorind sa ceara si parerea tatalui. Probabil, din ceea ce le-am pus la dispozitie, vor sa fie acoperiti in eventualitatea unei contestatii din partea lui. L-au contactat telefonic azi si ma tot ameninta ca-mi va arata el mie Protectia Copilului.
Cu ce-ar putea interveni?
De aprox 2 saptamani nu mai este atmosfera atat de tensionata cum era inainte dar si face ce vrea si cand vrea cu Alex. Azi si-a luat Dodge Caliberul despre care tot comenta Alex, iar copilul a fost extrem de incantat. Spiritele mele de glume, dragostea mea,giumbuslucurile mele, atentiile mele, grija pe care i-o port lui Alex valoreaza cat o lacrima intr-un ocean pt. copil. Cel putin deocamdata.
Punctul vostru de vedere care este in ceea ce privesc memoriul de la proces si amenintarile PC?
Voiam sa va mai cer o parere. In mare, v-am povestit despre caracterul omului de care-mi doresc sa scap si despre scenele pe care le-a facut si le mai face(intr-adevar sunt de alta natura acum).
Acest dezechilibrat, de cand am inaintat divortul, a tot incercat prin mijloace ipocrite si siropoase(dezgustatoare) sa ma convinga sa renunt la divort. Apoi a trecut la intimidari, violente, diversiuni si, in final, a vazut ca tine povestea cu Alex. Aici sunt vulnerabila si a plusat in acest punct nevralgic.
Acum mi-a tot trimis mesaje ca am fost si am ramas femeia vietii lui si texte de genul acesta care ma fac sa-mi fie tot mai teama de acest dezaxat.
Chiar crede ca pot trece peste toate minciunile, peste toate umilintele, peste tot calvarul pe care l-a creat?
Pupici dulci si sa aveti parte de multa liniste sufleteasca!
Alexyssanca

IEPU spune:
Pai e clar ca trage de timp ca sa implineasca Alex 10 ani. Din pacate nu mai e mult pana atunci.
Ar trebui sa iti imaginezi si scenariul ca Alex ar putea alege sa stea cu el, ca ai astepta vreun an sa se plictiseasca de ingrijirea lui si apoi ai redeschide procesul...

Alexyssanca spune:
Iepu, sunt de acord cu tine. Este clar ca asta urmareste in primul rand, dar Alex implineste 10 ani si daca face apel, si daca face recurs...dar sa apelezi la varianta extrajudiciara pentru care se asteapta cel putin 6 luni...este...fara precedent...Ma depaseste acest mod de gandire.
Durerea cea mare este ca acest copil este la mijloc si este extrem de mult santajat emotional. Pana la urma o sa apelez si eu la extreme si...tot copilul va fi la mijloc. Nu stiu, daca toate divorturile ar decurge la acest mod, nu ar mai exista divorturi...

Fania spune:
Este dincolo de puterea mea de intelegere cum exista femei care pot suporta alaturi asemenea exemplare, cum i-ati ales? Cum i-ati iubit? Pentru ca omul asa este el construit, nu se poate schimba radical, sau intr-adevar iubirea te-a orbit atunci cand l-ai ales? Domnezeule prin ce calvar treci ! Iti doresc puterea sa zbori spre libertate, spre fericire si liniste. Un copil normal nu poate creste sanatos fizic si psihic decat inconjurat de iubire, intr-o familie plina de echilibru. Ce poate el intelege atunci cand tati o jigneste pe mami? Mi-e greu sa-mi imaginez viata ta de pana acum si a copilului alaturi de acest nemernic. Sa dea Dzeu. sa castigi si copilul sa ramana cu tine pentru a deveni OM.