Straja...pirtii pt incepatori?!
Cine cunoaste pirtiile din statiunea Straja? Se poate skia daca nu stii f bine, eu am inceput doar anul trecut sa skiez si nu ma descurc chiar f bine, deci nu pot sa cobor pe pirtii f abrupte.Imi e frica!
Raspunsuri
indu spune:
Salutare,
se poate skia la Straja chiar daca nu esti cine stie ce meserias.
Este in primul rand Partia Soareleui, speciala pentru incepatori si apoi nici partiile 3 si 5 nu mi se par foarte grele.
Vorbesc din experienta mea de incepator.. :) ca si eu abia acu' doi ani am invatat sa schiez.... mmm.... si acuma abia astept sa mai merg la ski!
bafta!
Angelinne spune:
Ok...mersi.... eu am fost anul trecut si in slovacia...dar acolo sunt f multe pirtii.... de toate nivelele asa ca am avut ce face.E adevarat ca urcarea in statiune se face pe telescaun?
indu spune:
Da, cu telescaunul se urca la Straja. Anul trecut cand am fost eu stiu ca erau niste masini, baietasi de prin zona, care urcau turisti. Iti trebuie o masina mai tzapana ca sa poti urca.Si cereau 700.000 de tura parca. Daca sunteti un grup mai mare merita sa urcati cu o masina decat sa stati la coada la telescaun. Poti lua un numar de telefon de la baietii cu masinile si suni sa vina sa va si coboare. Noi am avut insa probleme la coborat pentru ca era unu cu o dacie papadita care s-a aventurat sa urce si evident ca a blocat drumul de nu mai putea trece nimeni de el si a durat ceva timp pana s-a rezolvat situatia.
In rest mie mi se pare super la Straja!
Catalina_Anca spune:
Buna
Tocmai ne-am intors ieri de la Straja.
Cred ca poti urca daca aveti cauciucuri de iarna si lanturi(neaparat)
Noi am urcat si coborit cu un Mitsubishi Pajero al celor de la pensiunea unde am stat
A fost frumos
Maria (8 ani) a schiat pentru prima oara si i-a placut
Catalina
Angelinne spune:
Ok...va multumesc pentru informatii...sa inteleg ca si jeepul a urcat doar cu lanturi?! O sa luam si noi oricum.... Eu am incept sa skiez abea anul trecut, asa ca acum am putin emotii, daca o sa mai pot.... sper totusi sa imi fac curaj.
Angelinne spune:
Am fost la Straja dar nu se mai skia decit pe o pirtie sus pe platoul soarelui....unde am si stat la cabana cu acelasi nume. Nu mi-au placut deloc conditiile, era o galagie infernala in cabana aia,,,,cred pe la 4 dimineata am adormit. Apa calda si caldura au fost....in rest...cam slabut!Asa ca simbata am venit acasa nu mai avea sens sa mai stam o noapte.