Aspirator cu spalare - merita? de care?

Aspirator cu spalare - merita? de care? | Autor: RUXMAX

Link direct la acest mesaj

vreau sa-mi cumpar un aspirator care si spala covoare, mochete etc pt uz casnic. Ce face de fapt unul de tipul asta? cit de bine spala?
Merita oare investitia? care ar fi cel mai bun?

Paote ar fi bine sa primesc raspuns pe pm.Reclama etc
Merci!!!
Ruxmax

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

sincer, mi-a trecut si mie prin cap ideea. dar am auzit multe pareri contra si m-am razgandit. cu persoanele cu care am vorbit, mi-au spus ca umezeste prea mult covoarele si raman umede dupa aspirare, aparand riscul de mucegai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Soacra mea avea un aspirator de genul asta si cand am auzit cat a costat am zis ca nu e sanatoasa! Dar dupa ce am vazut cat de eficient e, m-am hotarat sa-mi iau si eu unul. Nu numai ca spala covoarele foarte bine, dar aspira si praful de pe toate lucrurile din casa si purifica aerul, nu-l imbacseste ca aspiratoarele obisnuite. E recomandat si persoanelor alergice la praf. De fiecarea data cand facem curatenie cu el, am impresia ca am aerisit casa o zi intreaga. Nu cred ca m-as mai descurca acum fara el.

mariavlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mi-am luat si eu aspirator care spala, dar covorul din sufra este bej si nu ma declar multumita de rezultat 100 %. apa cu detergent e f inchisa la culoare cand o aspir, dar tot nu iese ca atunci cand mi-l freaca femeia cu peria.

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Maricar, este cumva Rainbow? aprox. 2.000 $/euro? cu aspirare in apa, diverse accesorii pt. diverse "aplicatii" (covor,parchet,saltea,...,geamuri).Pare intr-adevar excelent, dar totusi...
Cred ca si Zepter are ceva asemanator

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

uite ca am gasit site-ul:
http://www.rainbow.com.ro/

Un fost coleg si-a luat, pana la urma am acceptat si eu o demo acasa.
Eram si noi tentati, dar poate mai la batranete, cand vom avea mai putina forta de munca...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput