Mamici din Arad...???(58)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noi n-avem inca extinctor cumparat. Cat costa unul?
Mamici, care doreste am marsupiu Chicco apropae nou nout de vanzare cu 400 mii lei si rotobil(premergator) chicco tot asa in stare superrr cu 1 milion.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neatza, neata!

Ioana am vazut pozele cu scumpicii tai! Tot imi vine sa-l pap pe Nicolas ca-i asa grasut...

Alina.a multumesc de precizari!

De doua zile am inceput sa le facem baie impreuna la cei 2 pruncuti. Balaceala generala! Puteti sa aruncati un ochi aici.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anichka spune:

Neata fetelor!
Io am vazut pozele si Nicolas e numai bun de pupacit .

Di sunt superdragalasi copilasii tai in baie.Cred ca s-au distrat fain cei doi ingerasi la balaceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Diana, tot am mai vrut sa te intreb, ce scaun e ala a lui Timi si de unde l-ai cumparat? Faine poze.

Ana, vad ca intri cam rarut. Diana te stie, da noi nu. Mai spune-ne cate ceva despre tine.

Carmen pe unde umblii?

Alina.a eu pana inainte de cezariana nu ma gandisem la nume de fata pt ca eram convinsa ca e baiat, desi dr Novak imi spusese ca e baiat de la 20 de saptamani aici mi s-a spus ca se pare ca e fata, dar cand a trebuit sa semnez pt operatie a trebuit repede repede sa ma gandesc la nume de fata asa ca daca iesea fata numele ales a fost Amalia Ioana. Cred ca daca voi avea o fetita mai tarziu asa vreau sa o cheme.

Diana Maria, ce par lung are Glad ... Frumos. Da poze cu tine nu ne pui?

Claudia?

de Bogdan cel nazdravan
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Noa ceau fetelor!!!!

Diana o sa ai ocazia sa-mi musti mormolocul mic dupa ce ne mutam si veniti la noi.
Super baita in 2 a piticilor tai!De-abia astept sa cresca Nicolas sa le facem si noi la amandoi!

Fetele care aveti copilasi la gradi uitati aici....poate aveti ceva raspunsuri(ne-ar fi utile..): http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91980

Diana (Ducky)ce mai face Glad?Voi ati inceput amenajarile?

Noi azi am fost cu tipul care ne face mobila sa masoare si sa discutam cum va fi...

....asa ca s-a dus naibii planul meu cu rulada pe ziua de azi....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!

Ducky, ce frumos e Glad, parca e fetita!
Mai pune poze.

Flavia, am vazut site-ul cu "gaza voastra mica".
Programezi fetita?

Diana, scumpi sunt copilasii tai la baita . A vazut si Dragos pozele si i-a "venit" ideea ca si el cu Adelina pot face baie in vana mare.

Ioana, inca n-am facut torticul, il fac mai tarziu ca sa nu ma tenteze prea tare, oricum trebuie sa-l tin in frigider pana maine.
E scump Nicolas in rosu , Alesio e mare figura!
Ati inceput renovarile la casuta?

Veronica, eu am premergator, dar nu sunt horatata inca daca sa-l folosesc sau nu, marsupiu nu folosesc deloc.

Ana, Albert ce mai face?
Chiar asa, scrie mai multe despre voi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, am vazut ca ai scris si tu intre timp.
Pana la urma unde faceti mobila?
Scriu mai tarziu la subiectul cu gradinite ca vin ceva musafiri.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Ioana, tare dulci sunt puiutii tai. Aseara m-am uitat pe poze si azinoapte am visat cu voi. Unde ai comandat mobila? Trimite-mi te rog si mie pe pm nr de tel ale celor cu mobila.Mesteri ti-ai gasit?
Diana, tare dulci puiutii tai la baie.
Ducky, Glad e tare dragut.
Chiar, voi stiti unde se gaseste extinctor? C a am inteles ca nu prea se mai gasesc. Eu am vazut odata la Kaufland la Timisoara, parca costa 30 ron.
Flavia, planifici fetita?
Ana, ce mai face Albert?
Carmen?
Clau?
Gabi?

Pupici,
Cristina si gemenle

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Ioana tare fain arata rulada si cred ca a fost si tare buna din moment ce a avut asa trecere si mai vrei sa faci .Superbe pozele cu piticii tai ,ce grasunel e Nicolas de-ti vine sa-l mananci.

Cristina intr-o vreme erau instinctoare si la Selgros si daca-mi aduc bine aminte atata era pretul cam 30 lei ,dar numai sunt nici acolo chiar azi a fost sotul sa vada ,ca nici noi nu avem .Daca afli unde sunt anunta-ma si pe mine.

Flavia- Ramonaeu eram convinsa ca voi avea fetita si ma tot gandeam la nume de fetite aveam o gramada care imi placeau la un moment dat am facut biletele si trageam la sorti ca nici cum nu ne placea acelasi nume si mie si lui sotu', dar biletelele le-am aruncat cand doctorul a zis ca va fi baiat ,Si -atunci ne-am gandit cum sa-l cheme ,cum sa-l cheme David e ok .
Intrebare :Flavia tu stai cumva in Vlaicu ?

Ildi

David(2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ce repede ati sarit mai fetelor. Nu programez nimic inca, ziceam doar asa referitor la nume. Mai vrem un bb, da mai asteptam putin. Si chestia cu programarea la noi nu merge. Om trai si om vedea ce o fi.

Carmen, voi va chefuiti deja?

Cristina nici eu nu am extinctor si nici trusa medicala. Mi le-au furat mai demult si acum trebuie sa-mi cumpar, da nu stiu cand si de unde.

de Bogdan cel nazdravan
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput