Cum se alege o saltea?
Raspunsuri - Pagina 2
Ramona J spune:
Pai si pe aici se testeaza saltelele cu tavaleala. Cum sa stii altfel daca e confortabila?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
olim spune:
pai in primul rand depinde de greutatea voastra. .Celel mai bune saltele sunt de latex.[http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15558&catalogId=10103&storeId=11&productId=69117&langId=-5&categoryId=17073&chosenPartNumber=00100655].
Daca se deschide ikea in Romania sigur vei gasi mai multe feluri.
o zi frumoasa tuturor
BraveGirl spune:
Si noi avem o saltea de la Mobexpert si suntem fff multumiti de ea. Salteaua ortopedica trebuie luata doar la sfatul medicului.
==========
Corina
Albumul meu
elpower spune:
Eu am cumparat in vara o saltea Polilatex din Selgros de 1.80*2.00 cu vreo 6milioane lei vechi. Daca inainte aveam frecvente dureri de spate, acum, cu toate ca sunt in luna a saptea de sarcina, nici nu mai stiu ce sunt alea. Noi suntem foarte multumiti de ea. Si pentru bebe ne-au luat nasii, fara sa stie cum e a noastra, tot o saltea de aceeasi firma. Singurul inconvenient este ca nu are si fata de vara, iar vara e necesara o husa speciala sau o patura pe saltea pentru a nu trece transpiratia prin cearceaf, la saltea.
Trebuie sa te gandesti la caracterul tau. Sa stii in ce te schimbi, cum vei fi schimbat si ce nu poate fi schimbat la loc. Bunele maniere nu sunt deajuns. Nu sunt acelasi lucru cu o inima buna.
NicoletaB spune:
pt saltelele cu fata de satinata si majoritatea asa sunt am cumparat din metro cerasaf special pt saltele gen prosopel cu elastic, astfel orice lenjerie as pune pe pat cearsaful nu se mai strange sub fund ci sta intins pe pat oricat m-as invarti
codruta_grg spune:
Noi avem o saltea semi-ortopedica. Nu am vrut ortopedica deoarece mie mi se pare prea tare. Salteaa noastra e tare, in sensul ca nu se lasa sub mine aproape de loc si cand ma misc, sotul nu simte (decat daca e foarte aproape . Am luat-o cand eram gravida (acum 2 ani si eram grasa) si nu s-a lasat deloc. Am verifcat-o la fata locului (ne-am pus pe ea si am vazut cum se prezinta). Ideal e ca la cateva luni sa o intorci (nu numai de pe o parte pe alta ci si in alte sensuri). Eu sunt super multumita de ea si am dat pe ea doar 4 milioane.
In schimb soacra mea a luat una de 3 miliuoane si e dezatru. Dormim 2 si stam amandoi la mijloc, asa tare se curbeaza, e groaznica.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Clover spune:
Eu pariez la orice moment pe saltelele din latex. Sunt extraordinare ca flexibilitate si antialergice in mod natural pentru ca nu cresc animalute de-alea mici in ele.
Voi intelegeti de ce in magazinele romanesti nu poti incerca salteaua? Cine isi cumpara pantofi fara sa ii probeze?
Stiu ca se crede in general ca o saltea mai tare inseamna ca e mai buna pentru spate. Stiu ca medicii au demonstrat contrariul. Eu zic sa alegeti salteaua potrita pentru voi. Eu una prefer sa imi relaxez corpul pe o saltea moale, nu sa simt ca dorm pe podea.
Keep the promises you make to yourself.
magghyc spune:
Hey,
Mutumesc de idei!!
M-am hotarat pentru saltea din latex sau macar ceva similar(am vazut ca sunt diverse materiale moderniste (gen Verflex, Eliocel) din care pot fi confectionate.
Mi-au placut saltele de la Mobexpert.Bune, dar cam scumputze.
In Praktiker nu am gasit nimik notabil.
Vreau sa ajung si in Bricostore in weekend.
Mai aveam o curiozitate.Si-a luat cineva saltea de la teleshoping?
Nu inteleg de ce spuneti ca trebuie cerut sfatul medicului pentru saltea ortopedica. stiam ca orice persoana care sufera de dureri de spate si-o poate cumpara...Nu e asa?
In weekendul asta ne-o cumparam sigur - salteaua. Sa vedem, daca nu gasim la Bricostore cred ca ma intorc la Mobexpert.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic