In Italia (20)
Raspunsuri - Pagina 7
tumpi spune:
Teo, daca te ducei in Catania(sicilia) acolo stiam ce sa-ti recomand ,dar in partea asta nu,fiinca noi nu faceam cumparaturile la Firentze.
Si da, ii dau dreptate cristei, pastele facute manual ca sa zic asa sunt mai bune.
Cicina,cred ca teo le vrea pe cele de la barilla plus, tocmai ca tin mai mult decat cele proaspete,nu ca nu tine cont de sfaturile voastre.
Eu de ex m-am adus parmezan din italia,dar asta tine mai mult.
Oricum pastele facute in italia sunt super si chiar imi era dor de ele si mi-am facut pofta acum in we cand am fost la botez la nepotica mea.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by cicina
Cri, lasa mama fata sa-si ia Plus daca vrea ea neaparat. Se pare ca ceea ce oferim noi, ca informatii, nu e de gradimentul oricui.
"Nessuno e cosi ricco da poterne fare a meno di un sorriso"
Cicina
Cicina,
nu te inteleg ... nu-i nevoie sa fii malitioasa ...
am pus o intrebare strict despre Barilla Plus ; am spus clar ca vreau sa cumpar paste integrale cu acizi omega 3.
Crista,
multumesc; am retinut toate informatiile de la tine.
oanagabriela spune:
Ma mai primiti cu o intrebare?
Puteti sa-mi spuneti ce companii aeriene "low cost" as putea folosi sa merg de la Roma la Palermo ? Pe urma mai caut ceva de la Paris la Roma sau de la Paris la Palermo. Traseul nostru final ar trece prin cele 3 orase si incercam sa reducem pretul total (ca la companiile clasice orice intrerupere sau "one way" te costa f mult).
Voi intreba si pe subiectul companii "low cost".
Va multumesc anticipat. 
crista-s spune:
pt oanagabriela :
asta e pagina aeroportului din palermo cu lista tuturor companiilor care opereaza zboruri nazionale
http://www.gesap.it/index2.php3?op=246&lang=it
di clic sus pe internazionale si le pune si pe alea ...
in dreapta ai posibilitatea sa faci o cautare dupa aeroportul de unde vrei sa zbori spre palermo ( vezi ca roma are 2 aeropo : ciampino sio fiumicino) ... cu data pe care o vrei tu ... alea alea .. te descurci ..
sau iei la rind companiile din listuta si cauti pe paginile lor ..inafara de alitalia sunt toate ieftine ...
dc nu te descurci cu italiana trimite PM
cicina spune:
Teo, nu sant malitioasa, asa cum zici tu, daca noi iti spunem ca noi ca traim de ataia ani aici nu stim de asa ceva, inseamna ca Barilla face pentru export dupa cum i se cere.
De altfel in toate "motori di ricerca" da siturile in engleza , nu in italiana.
teo1970 spune:
Inca o intrebare, va rog: exista in Italia produse Bettina Barty ? la supermarket sau farmacie sau magazine de cosmetice ?
crista-s spune:
La supermarket nu e cu siguranta (aici oferta e slaba), la magazine de cosmetice depinde ca sunt multe feluri de magazine unele gen Limoni, Body Shop si altele cu produse naturale. Eu insa am dat o cautare pe www.google.it cu pagini in limba italiana sau din Italia si n-am gasit mare lucru despre numele asta.
Apropo de BARILLA azi m-am uitat special in supermarket, erau catarate pe ultimul raft, semn ca nu se omora lumea sa le cauta ( adica eu apucam o cutie dc ma intindeam si eu sunt inatla fata de media ia o pauzarilor de aici.. ).. asaa ... erau numai cutiile alea clasice albastre ca la noi , nu scria nimic nou pe cutii , nimic despre Omega 3 sau altceva .. deci cu siguranta brandul ala e facut numai pt americani!
MIKUTA4 spune:
DAR PE AICI NU MAI INTRA NIMENI,STIU CA AVETI TREABA DAR MACAR UN PIC ASA HAIDETI
http://tt.lilypie.com/9K7kp1.png
buli spune:
am promis ca revin cind revin :))
ne-a placut grozav la Roma, nu mai fusesem deloc in Italia, e fain de tot
am mai prins si ceva preturi bunicele in magazine, desi erau cam spre final reducerile, dar ala mic a avut noroc
multumim pentru informatii 
mai vrem!! data viitoare Napoli