In Italia (20)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Scuze Crista, n-am fost atenta
Am pus cateva poze cu ce am promis dar cu patul nu inca, te mai tin in suspans
Despre carnavalul de la Acireale,se zice ca e cel mai frumos din toata Sicilia.Unele masti si "oameni" sunt confectionate din flori (garoafe de diverse culori) si altele din hartie colorata.Arata super!!
Aici e un site cu carnavalul din alt an, mastile sunt altele http://www.teatropupimacri.it/html/english/carnevale_en.htm#imgcar3

Aici sunt pozele facute de noi:
http://travel.webshots.com/album/560188933szglUf?vhost=travel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

frumos ... eu habar nu aveam ...

distractie placuta !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Buna fetelor!
Nu am prea mult timp sa citesc tot despre voi de caci bb Dario(3 luni)si Fabiana(4 ani) nu prea imidau voie
Am hotarat ca de la anul vom locui la Reggio Emilia.Sotul meu e sicilian dara re 2 frati la Reggio.De Elvetia m-am saturat asa ca am ani de zile decand incerc sa conving sotul sa mergem la Reggio sa locuim.Am reusit in sfEste cine dintre voi care locuieste in Reggio Emilia?Eu cunosc destul de bine zona dar ma gandeam ca nu mi-ar strica sa cunosc si una dintre voi!
Si altceva,imi puteti da niste nume de agentii imobiliare sau ziare unde sunt anunturi imob?Cautam casa si vreau sa ma documentez
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Buna Ramona!

uite aici un link al Tehnocasa
http://www.tecnocasa.it/tecnocasa/azienda/dettaglio_affiliati.jsp?reg=emi&prv=re
pe aici ( mai la sud de Bologna) unde se construieste un bloc nou tot ei apar pe afis ... si la cutia postala publicitate gratuita ( hirtie buna de curatat cartofii pe ea tot de la ei vine .... ) vad ca are multe agentii asa ca poate gasesti ceva

mai am auzit si de Gabetti ( cred ca la tv)
http://www.gabetti.it/privati/Index.aspx

macar iti faci o idee de preturi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Multumesc mult Crista!
Simpatica foc cu hartia de curatat cartofiMi-ai adus aminte de vremurile ceausiste cand si noi foloseam ziarul pt curatat cartofi!
Salutari din Elvetia!

Mergi la inceput

las ca vii tu la italia muma si iti trec gindurile ecologiste ca ziarul se arunca la hirtie si coaja de cartofi la deseuri bio ... in unele zone e mai strict dar in majoritatea nu ...

spor la cautat !

Mergi la inceput

N-am mai scris de mult timp,vin cu noutati,am multe de zis si sigur o sa uit cate ceva dar poate-mi aduc aminte pe parcurs.In continuare totul e bine si frumos, ma simt tot ca acasa
Am fost in Taormina si in Giardini Naxos la plaja.A fost de vis acolo si drumul pana acolo, doar in poze si la tv am vazut asa ceva.Mi-am vazut visul cu ochii si am comentat intruna,nu ma mai puteam opri din mirare,cum pot exista asa locuri frumoase pe pamant,bineinteles ca preferatii mei palmierii au fost la tot pasulcred ca i-am facut capul calendar de cate ori i-am spus ce fain e si ca e exagerat de frumoasa Sicilia) (partea asta)am facut o gramada de poze pana acolo si acolo,n-am luat-o pe autostrada, am trecut prin toate localitatile pana la destinatie,expres ca sa pot vedea frumusetile acestei parti de lume, pacat ca mi s-a descarcat aparatul si in Taormina n-am facut poze asa de multe cat as fi vrutdar mi-a promis ca o sa mai mergem.
Taormina e suuuuuuuuuper, lux si tot ce vrei.Acolo am mancat si cea mai buna inghetata de ciocolata (preferata mea).
Poze aici dar pozele nu pot exprima in totalitate cum m-am simtit acolo si cat e de frumos
Giardini Naxos imi place ca localitate, dar plaja nu prea.Plaja e cu pietre si dar si in apa.A trebuit sa intru in mare cu slapii, ca nu am reusit altfel,mai ales ca am si o batatura de cativa ani dar apa marii e foarte cristalina si de un albastru nemaintalnit pana acum.
Acum urmeaza Siracusa, despre care pot sa spun ca nu m-a impresionat cu nimic iar drumul pana acolo a fost chiar plictisitor, nimic deosebit.Dar am mers la plaja la "Fontane Bianche" unde mi-a placut, nisip fin apa marii curata si limpede.Am si poze dar nu le pun, ca m-am ingrasat ca o, plus ca am facut si celulita, am 65 kg acum,neaparat trebuie sa dau jos vreo 3-4 ca sa arat normal si sa dau si burta jos (aia ma dispera cel mai mult).
In alta zi am fost la festivalul medieval de la Valeverde???(nu mai stiu sigur ,ca am fost in prea multe locuri), dragut oras, am mancat un sandvis cu salsicia dar din aia mai grosi si am baut bere spaniola.Bagau italienii in ei la ciorba de fasole boabe la greu.Mie meniul specific vremurilor de demult mi s-a parut normal, mai ales mirosul ala de salsicia la gratar, imi aducea aminte de micii nostriiA fost fain, parca eram back in time si nu doar din cauza costumelor de epoca dar si din cauza aspectului orasului.Am stat la o masa de lemn pe o banca tot de lemn si am nimerit langa o sicilianca cam dusa cu pluta,am inteles eu cate ceva dar mi-a tradus mai mult Fabio si ii vedeam pe cei din jur ca radeau ca nebunii.Atat de asemanatori sunt sicilienii cu romanii de nu-mi vine sa cred,se vede ca suntem facuti din acelasi aluat Imi place cam totul la ei si mai ales ca nu sunt prefacuti, cand sunt suparati sau nervosi o arata, la fel si atunci cand sunt bucurosi.Nu am vazut zambete false pe fata lor si eu consider ca asa e normal.
Am mancat pana acum 6 feluri de "dolci siciliane",cu crema bineinteles,ca altfel nu-mi plac,f.bune toate, nici nu-i de mirare ca m-am facut cat China.Nu-mi aduc aminte numele dar o sa-l intreb si o sa le "expun"aici.Ciocolata Monta inca n-am mancat.
Am fost si la Trecastagni, unde a cantat Luca Carboni,m-a dat gata cum arata www.youtube.com/watch?v=D4qRZImM6PA" target="_blank">aici,, mi-a placut, are o voce sexi dar videoclipul ala era mai tanar pacat ca s-a mai ramolit dar oricum arata inca bine, nu ca in tinerete dar acceptabil www.youtube.com/watch?v=OSVYOqiWqmk&mode=related&search=rl" target="_blank">in 2007.
Am mai fost si la o discoteca de fitze in Catania, situata pe malul marii dar nu mai sunt eu de discoteca, mai bine mergeam pe o terasa la carne de cal si bere,ca inca n-am ajuns sa-mi satisfac curiozitatea.Vreau sa fac si poze, e plin pe strada unde stau de asemenea tarabe si au si multi clienti.O noutate pentru mine:am vazut ca fac si ardei gras la gratar
Ieri am fost in Acitrezza (fain orasel pe malul marii) la o granita (de ciocolata bineinteles).
Cam in fiecare zi mergem undeva asa ca ar trebui sa scriu in fiecare zi ca sa retin toate numele de localitati.
Cam atat pentru azi si salutari din Bella Sicilia

Mergi la inceput

Am uitat ca n-am toate pozele bagate in albumul din mesajul precedent, ca n-au incaput toate dar continuarea e cam de aici http://travel.webshots.com/photo/2047464890101577073BlIjWR

Mergi la inceput

tb sa iti cumperi sandale de plastic sau papuceii aia gen "gumarii" din ro care ii poarta femeile de la tara care insa aici sunt colorati sau transparenti ( cum am eu ) s cu gaurele ... sa iasa apa dar sa nu intre pietre si nisip .. cu care poti chiar si sa inoti ...

la poze ma uit luni insa pina atunci iti trimit un pupic ..chiar dc nu ti-a placut Siracusa pt care eu mor de drag ....de gustibus ... ai ost insa unde ti-.am zis eu ?? sau te-ai balabanit in orsul nou si logic ca nu avea ce sa iti placa??

www.reteteculinare.ro/index.php?mpage=dictionar" target="_blank">Dictionar Culinar Multilingv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Ma bag si eu in vorba...daca vrei sa vezi pantaloni scurti nu numai la plaja, ci in plin centru al orasului, eleganti si sexy, vino la Messina.
Chiar, pe aici nu treci?
Am vazut cateva poze de-ale tale, foarte frumoase, sa ne mai povestesti.
Salutari tuturor!

Mergi la inceput