An nou, capitol nou de Rahova! (22)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

violeta si eu ma consolez zicand ca daca sunt zapaciti cand sunt mici cand o sa fie mari o sa fie cuminti

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

am uitat sa te intreb tu la ce varsta il dai la scoala pe cel mic? adica cat implineste in sept cand incepe scoala?
cristina

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

monica asa am auzit si eu...ca daca sunt zvapaiati cand sunt mici,cand or fi mari sunt cele mai dragute persoane ...si la un barbat ce te astepti?!
o sa fie un barbat cuminte
el o sa aiba 7 ani si 3 luni cand va merge la scoala.....mai devreme in nici un caz nu cred ca ar fi facut fata....asta tot din pricina de zburdalnicie.....
si inca un aspect care-mi cam da de gandit e acela ca el nu prea reuseste sa fie atent la lectii....
nu stiu de ce se insista atata cu scrisul si socotitu,ca pe vremea mea nu faceam nici liniute....
si sunt tare speriata cand vad fetitele cat de frumos scriu si ce atente sunt sa raspunda la lectii!
la el,pas...n-are nici o treaba...
dar nici nu am insistat prea tare pt ca nu vreau sa prinda ura fata de carte...i-am explicat ca daca nu stie sa scrie si sa citeasca nu se poate juca la calculator,nu poate citi la filme si in plus cand o sa vrea sa cumpere ceva o sa-l pacaleasca vanzatoarea ca nu stie sa socoteasca....
pana acum nu prea a tinut...dar cine stie?

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

uite acum am vazut ca Alex al tau e nascut tot in iune....
Mihnea e nascut pe 8 iunie ...deci tot geaman!!!
eu stiu din experienta ca gemeni or sa fie niste familisti convinsi,gospodari,inteligenti,cu multa imaginatie...si f. iubareti....
el de acum bucatarisese cu mine...asa ca ma astept ca mai tarziu sa fie expert in ale bucatariei...

si noapte buna

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

i-auzi...super, deci avem gemenushi...da, al meu este nascut pe 7 iunie si tot asa o sa aibe si el in sept 2008... 7 ani si 3 luni.
tot dina celasi motiv nu vreau sa-l dau nici eu anul asta la scoala si sa mai aibe si el un an de "copilarit"

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Cristina, tu stii cum trebuie procedat pt. a lua alocatia pe card???, ca mie nici indemnizatia de 800 RON nu imi vine pe card, si nu stiu de ce, am renuntat sa ma mai interesez, de uratul statului pe la usile birocratilor nostrii.Sa stii ca si Alexa este tare puturoasa la mestecat, si acum ii mai pasez mancarea cu blenderul, uneori i-o pasez su furculita, si mananca destul de greu, ca de, e invatata sa nu mestece , numai sa inghita.Mazarea io poti pasa si tu fetii cu furculita daca stii ca-i place si mananca.
Monica, da astazi iar am facut mancare si se pare ca maine iar nu mai am, a fost ft. buna si sa mancat, mai e cate o portie pt. maine, si gataaa, iar trebuie sa fac altceva, si sincer nu mai stiu ce.Astept sugestii de la voi.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

dory, nu-ti face probleme cu mestecatul...si ruxi la fel a facut nu vroia decat pasat,cum simtea ceva mai mare scuipa...pana intr-o buna zi...cam pe la 1 an si jumatate asa a inceput sa manance fara sa-i mai pasez...ca printr-o minunechiar nici nu mai vroia sa vada mancarea pasata ii era scarba de ea...zicea beac beac...dar atunci cand manca pasat puteam sa-i strecor in piureul ala de legume tot felul de legume acum cand le vede intregi le alege si nu papa chiar de toate...
mazare nu vrea, fasole verde la fel...ardei gras nu vrea...doar il pun la supa si-l scot...in supa de rosii ii mixez inca un ardei capia ca e roshu si nu se vede...dar asa rosie salata...nu vrea...
ii fac brocoli si papa, conopida sufleu, cartofi sub toate formeledovlecel nu vrea decat chiftelutze...deh...e mare fata si alege numai ce-i place.
pupici si spor la treburi maine
somn usor tuturor

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ciudat e ca mazarea cand i-o pasam la blender o accepta. Acum, doar cu furculita, raman cojile alea destul de tari si se enerveaza. Boabe intregi, desi ii ziceam ca sunt mingiute, nu a vrut deloc. Ale mananca nu pasat, dar zdrobit cu furculita si carnea maruntita din cutit.
Dory eu nu am luat CIC pe card si atunci ma multumeam ca vine potasul si cu alocatia odata. Acum vreau sa imi pun alocatia pe card ca uite deja de 2 luni nu reusesc sa ii iau. Pe aia din decembrie nu i-am ridicat, iar la astia pe ianuarie am ajuns ieri la posta sa ii iau. Ca sa ii punem pe card trebuie sa mergem in str.Hambarului nr 4, langa Electroaparataj, piata Iancului, capatul masinii 104. Ai nevoie de buletin si de un extras de cont de BCR (nu stiu daca accepta si alta banca, ma gandesc la banc post, dar T. a fost cu extras de BRD si i-au zis sa deschida cont la BCR). Ce ma enervez eu e ca am citit in alta parte, pe alt forum, ca programul acolo ar fi luni, miercuri, joi, 9-15. Ca dracu. Vreau sa ajung neaparat si eu acolo dar nu stiu cand voi reusi.

Mergi la inceput

Cristina, lamureste-ma si pe mine cu ceva ca sunt in ceata: dupa varsta de 2 ani a copilului, nu mai aduce postasul alocatia acasa???, Daca nu atunci cum o iei????Sunt cam , si nu prea am inteles, si nici nu am intrebat pe nimeni despre chestia asta.

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Aaaaa, si sa inteleg ca din cauza ca eu am cont la BRD si nu la BCR nu primesc banii pe card(CIC)?????

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput