An nou, capitol nou de Rahova! (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu sunt pe aici, m-am uitat iar la un film (cam aiurea, am tot asteptat sa devina interesant si s-a terminat...). Si acum chiar se trezeste Ale deci...o iau de la capat. Dimineata am fost in parc cu Andre_ea si Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
si noi tot pe-aiciasteptam sa mergem la petrecerea de copilashi, alex deja nu mai are rabdare, cred ca nici nu o sa doarma la pranz...n-am mai vazut ce agitati devin frate
am fost ieri sa cumparam cadouri pentru copilashi, bineinteles ca a trebuit sa le luam si alor nostri cate ceva(chiar daca nu sunt sarbatoriti dar se uitau asa...stiti voi cum si ne-au impresionat)si...fiindca 'banca' era disponibila si intr-o stare "darnica" mami si-a mai luat o gentutza neagra
cam atat de la noi, va pupam
Duminica placuta

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Facuram si noi 4 luni ieri si avem poze noi, de alaltaieri, aici si de azi, aici. Azi a fost la noi in vizita primul admirator al Mariei, cu 9 zile mai "in varsta". Nu-i asa ca am un ginere frumos foc?
In plus, ne apare primul dintisor. Maria e cam irascibila din cauza asta si nici pofta de mancare nu prea are. Asta e, speram sa-i apara un pic mai tarziu, dar...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

lexi ce devreme o sa fie dintzoasaa mea abia la 10 luni a avut primul dintisor(lui alex i-au dat pe la 5 luni si un picutz si tare bine a mai fost ca avea inca gingiutele moi si nu l-a durut asa de rau...dar la ruxi...a fost jaleee)
am vazut printesa cea miratasi cu ginerelul radu care-mi pare ca are ochisorii la fel de albastri si de frumosi ca ai mariucai...se potrivesc

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Cristina, cum a fost azi in parc??Banuiesc ca a fost full parcul, la ce vreme a fost azi afara.

Monica, sa porti sanatoasa gentuta, iar puii sa se joace cu placere cu jucariile noi achizitionate, ce jucarii le-ai cumparat??

Lexi, ti-am vazut ginerele este un dulce, la fel ca si printesa ta., sa stii ca si Alexei intre 5 luni jumate si 6 luni ia-u dat 6 dinti in acelasi timp .

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

fetelor a fost o super petrecere, n-am mai vazut asa ceva in viatza mea, au fost atatia copilashi si parinti invitati ca ziceai ca e nunta(nu stiu de unde au adunat atatia prieteni), a fost totul organizat de o firma cu dj care punea muzica numai pentru astia mici,doua paiatze,2 fotografi si un tip care filma non-stop, nu stiu cati oameni care se ocupau de "sigurantza" astora mici, jocuri electronice, casutze, tobogane si cate si mai cate, mancare super buna, bar la discretie...s-au distrat astia mici pe cinste si eu ramasesem ca la dentist gandindu-ma daca vreodata in viatza mea o sa pot sa fac si eu macar pe sfert ce a fost aici la o petrecere pentru copilashii mei(asta la rugamintile fierbinti ale lui alex care imi tot zicea...mami in iunie cand o sa fie ziua mea nu-i asa ca-mi faci si mie tot asa ziua)...si eu da...dar in gandul meu...
la sfarsit fiecare copil a primit cate o jucarioara cu numele copilashului sarbatorit pe ea, si mamicile cate o cutiutza de bomboane tot asa cu numele sarbatoritului...
cam asta a fost petrecerea...ne-am simtit si noi adultii super bine
acum am fugit la culcarica
va pup pe toate
somn usor

monica

Mergi la inceput

Waawwww, Monica ce petrecere, si eu zic la fel ca tine:oare imi voi putea permite vreodata sa fac pe sfertul acestei petreceri????

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Monica, hai ca m-ai lasat paf cu petrecerea.

Fetelor eu v-am tot citit, dar nu stiu de ce n-am scris. Monica, inteleg ca i-au trecut fetei "ditii". S-o pupi din partea mea. Io n-am inteles bine cum vine treaba cu aftele astea, sunt virusi care se iau din aer, sau sunt ca si herpesul latent in corp si isi fac de cap cand te vad mai slab?

Eu am tot felul de probleme cu Tudor. Una ca e f. timid, se fereste de copiii de seama lui, ma pune pe mine sa pun mana pe vreo jucarie pe care o vrea si se ascunde dupa mine daca ne intalnim cu cineva si il baga in seama.
2. Aseara l-am vazut ca vrea sa se dea jos din patutul lui. Ridica el un picior peste grilaj de mult timp, dar aseara a descoperit si cum sa-si faca vant pe partea cealalta: merge la marginea patului, se tine cu mainile de tablia de la picioare, ridica piciorul stang in lateral peste grilaj si se impinge cu dreptul in saltea. Daca nu eram langa el sigur cadea pe partea cealalta. Ufff, chiar nu-si da seama ca n-are cum sa aterizeze in siguranta?

Acum hai sa va zic si una haioasa: L-a invatat ta-su sa zica "ia-ma" atunci cand vrea in brate. Ieri l-am surprins tinandu-se cu mainile de manerele de la scaunul de birou si incercand sa se urce (scaunul era inalt, n-ar fi reusit) si zicea "a-ma".

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

buna fetelor,
adevarul este ca nu trebuie sa fie super grandioasa petrecerea ca sa se simta bine astia mici...dar asa...pentru ca eu am fost pentru prima data la o astfel de petrecere m-am gandit sa va pove si voua
andre-eatudorelul si sa intri mai des sa ne pove de el...tare haioasa faza cum vorbea el cu scaunul
dory, atunci cand o sa devenim noi toate rahovistele asociate si o sa avem o firma mare care sa se ocupe de asa ceva...atunci o sa profite si copilashii nostri de petreceriaaa...ce ziceti fetelor, ne bagam?
cristina lexivoi ce faceti? ati inceput iar serviciul...iar e luni
azi am fost niste puturosi toti...deh ca dupa petrecere, ne-am trezit aproape de 11si nu avem nici unul chef de nimic....zici ca suntem batuticalarim care un fotoliu, care o canapea...
va pup pe toate
sa aveti o saptamana buna

monica

Mergi la inceput

Andre_ea, si noi pe Tudorel, sa-i mai treaca din timiditate, haioasa tare faza cu scaunul, a mea cand vrea in brate, se aseaza in fata ta si zice: pati(brate), de ceva vreme imi tot zice dadoi si nu imi dau seama la ce, azi ma-m prins in sfarsit la ce zice: de curand ia-m luat o biblie pt. copii si ia-m tot explicat din ea si DOAMNE-DOAMNE este DA DOI , PAPALI SUNT PUFULETII si multe alte cuvinte de acest gen.Eu de azi dimineata ma chinuiesc sa fac niste sal. de bof si nu am reusit sa o termin ca o tot fac cand imi da Alexa liber.Mai am de tocat morcovii si de facut maioneza.
Aaaa, sa va mai spun ce am mai surprins azi la Alexa: are o carticica cu denimirea: Eu si familia mea, si ia-m citit mereu din ea,despre mama,tata, mamae, tatae, fratele mai mare, mai mic, sora mai mare si mai mica, tatae si mamae.Azi raspoia cartea si zicea singura: mamaia, tatae, mami, tati

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput