Salajence ( p. 23 )

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

miha, am 2 feciori si oi fi soacra cu doua nurori.vai de viatza mea a fii.doamne ce-oi lua-o in freza.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

sa-ti traiasca feciorii lasa ca fac o fata si ne cuscrim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

miha treci la treaba.auzi da sa-ti educi fata sa fie cu respect si dragoste fata de scroafa, pardon soacra.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

acum nu am cum ca barbatu e la munca
cine e Ioana din simleu de care vorbeati?
eu ies cateva ore vorbim mai tarziu
va pup o zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti fetelor!

Bun venit tizo! Eu sunt din Zalau, locuiesc de 5 ani in SM.

Mie mi-a placut in Germania, mi-au placut si nemtii si chiar n-am observat sa fie reci si rai. Seful meu e neamt, nu pot spune ca e bun, dar e patron si ce-ar fi sa fie bun?
La noi in firma e regula cu carnavalul in februarie, cred ca anul asta sarim din pacate, firma ii da prea mult de furca sefului, dar am fost anul trecut, a organizat la el acasa, aici in SM si a fost super! vreti poze?

Despre noi prea multe nu am...foarte mult de lucru la serviciu, apoi acasa cu copiii si uite-asa trece saptamana. Duminica am fost iar la scalda si asa cum am promis, am facut poze.

Noa va tzuc si mai vin!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Am revenit. Ce mai e nou?Bianca, sora mea inca nu are copii, e doar baby siter din cand in cand (de fapt si acum) si deocamdata nu a interesat-o site-ul asta. Dar in perspectiva unui bb, poate ca isi schimba parerea, si se face membru activ in comuniateta DC.Mihalela, cum il chema pe tipul unde se tinea revelionul?Va si va doresc o seara linistita.

Mergi la inceput

mihaela_s cat timp ai stat in Germania de ai o parere asa de buna despre nemtii?ai locuit aici sau ai fost numai in concediu.toti nemtii is draguti si de treaba dar nu -si arata si cealalta fata.si eu am avut aceasi parere la inceput. e adevarat ca peste tot unde mergi sunt foarte respectuosi si de treaba. nu stiu ce sa zic fiecare cu parerea lui.
de exemplu relatia mama -copil in Germania nu e asa apropiata ca la noi.(me refer la cetateni nemtii)
otilia baiatul care a tinut revelionul se numeste adi sta pe str.armatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Mihaela (cea mai noua), unde ai locuit cind ai stat la Simleu?

Otilia, poate reusesc anul asta sa il conving pe Cosmin sa faca copii dupa dvd-urile lui, el are si partea de la sfirsitul clasei a 12-a...Deja e un an si jumatate de cind il bat la cap, nu vreau sa fiu agresiva, doar cind vorbesc cu Nico la telefon aduc vorba, cam o data la fiecare 2 ori...(daca ar fi avut net prin cablu, care merge struna adica, ar fi putut sa mi le trimita online, sa le downloadez, dar nu are, ca nu-i chiar dependent, asa ca..nu-i posibil altfel decit asa cum am zis mai sus)
Da nu ma las pina reusesc.

Mergi la inceput

piticutz am stat in blocurile de langa scoala speciala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

mihaela, am stat doar 2 zile , n-am locuit acolo, probabil de asta am impresie buna. Insa mie mi-ar placea oricand sa merg sa locuiesc acolo, macar pentru locurile alea curate si frumoase si pentru ca sunt oameni civilizati. Da, stiu ca relatiile dintre parinti si copii sunt altele, dar nu e chiar general. Asa cum ti-am zis, lucrez pentru nemti si spre ex. nemtii cu care am avut de-a face pana acum au fost foarte ok, iar una dintre ele chiar e in relatii foarte apropiate cu parintii si cu sora ei, ii cumpara cadouri peste cadouri nepotelei, tipa fiinda casatorita dar fara copii. In fine, asa e cum spui, fiecare cu experienta si cu parerea ei. A mea pana la proba contrarie, e ca sunt oameni ok, curati, civilizati si la locul lor. Noa, nu vreau sa te supar, a fost doar asa, o discutie, ok?

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput