Craciunitze sexyyy (91)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

olga nu ma nerva ca vin io la tine cu .cum sa nu ne mai scrii?sincer ma bucur ca-l lasi pe TONY 4 ore pe zi la tanti.parca vad ca abea o sa-l aduci acasa.sa vezi ce bine o sa-i fie lui si implicit tie.abea astept sa treaca primele 2 sapt de acomodare si sa ne impartasesti impresiile tale placute.bafta la gasit de job.sa ai noroc de un job bine platit si relaxant.

alinutza da banana unde e la ora asta? nu trebuia sa ajunga acasa?

va tzuc si mai vin..........

PS unde-i cami?

edit : DANUTZA...............................hai la o poveste.
cuscraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

...pai cum mai Olga singurica?....chiar asa invizibila am devenit?!
no, apoi nici eu nu mai scriu vreo 3 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Mno vad ca v-am mobilizat un pic.

Emily

Bia asa zici tu? O doamne vreau bebeul meu inapoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sper sa se acomodeze, apoi sper sa ma acomodez eu. Cat despre job serios ma simt ca o idioata. Zici ca am uitat totul.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

olga , pe tudor l-am dus la camin la 2 ani si trei luni, dupa ce am avut la el 6 femei[una fura, una nu-l schimba, una nu-i dadea sa manance, una ma stresa pe mine , una i-a prins degetele la usa, alta l-a lasat sa se joace cu aparatul de ras a lui cloegu].moama prima saptamana pt mine a fost un dezastru.stateam ca proasta si plangeam sub geamul grupei lui.aveam impresia ca-s cea mai rea mama de pe pamant, ca mi-am abandonat copilu.tudor in schimb era super incantat. a fost greu pt mine, pt copil insa a fost ok.

Mergi la inceput

emilly, vezi ca vin si la tine cu .bey , canadiencelor io cred ca e ceva in aer la voi.ca vaz ca tare sensibile sunteti azi.hai,va tzuc apasat si va astept la o poveste.

Mergi la inceput

no, ca si eu m-am suparat.fac monologul blondei? nu va mai scriu nici eu.fug sa trag o tzigara si revin.

PS banano, baga un rand sa vedem ca ai ajuns cu bine acasa.

Mergi la inceput

olga , m-am uitat la poze.ce fam frumoasa sunteti.pozaasta si astaimi plac ffff mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Bia draga nu ma lasa sa vad care poze. Nu stiu de ce dar nu se deschid

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

olga eu pot deschide pozele.am verificat.trebuie sa introduci parola si apoi poti sa le vezi.toate-s superbe da astea doua m-au dat pe spate.tzuc apasat flacaul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Hhahaha,ce de complimente am primit...fetelor mersic mult de tot,voi sunteti scumpe si dragute:ALINA,BIANCA,MIHA,EMILLY,OLGA la toate...mei,dar eu vreau sa fiu ca OLGA de slaba....voi nu vazurati in poze ce burta si ce solduri am,,,m-am ingrasat 5 kg de cand am venit aici...nu ma simt bine...de luni la regim...EMILLY sa-mi zici tu ce papi si ce faci sa slabesti...o astept si pe MMIHA ca ea a zis ca se apuca din 1 ianuarie

MMIHA am primit azi felicitarea de la tine...acum nu apare in poza cu toate celelalte dar am sa-i fac separat

Am vazut si eu pozele OLGAI...frumoasa culoare ai,cred ca am sa ti-o fur,ca ma enetveaza suvitele mele...nu mai vreau...zi-mi si mie exact ce culoare a fost ca nu mai tin minte ce ai zis

ALINUTA,deci iti place de mine,heheheh....e reciproc sentimentul...si apropo,si tu esti slaba,mama mama...asa ca,nu stiti voi cum e cu kg astea

DANELUTZA,bine ai revenit!...un an nou fericit!...baga povesti si poze!!!

No,nu mai stiu ce vroiam sa zic...batranetea asta

Va pe toate si ne auzim maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput