cursuri limba engleza

cursuri limba engleza | Autor: kita

Link direct la acest mesaj

Cunosc engleza cam intre un nivel incepator spre mediu; Am nevoie sa incep niste cursuri, mai ales pentru a-mi dezvolta partea de engleza vorbita in special;

As fi tentata sa ma inscriu la cursuri mai renumite (gen Lexis sau Fides)dar nu stiu pe nimeni care sa le fi facut. (pentru ca de ei am auzit numai in reclama);

Cu ce imi recomandati sa incep? caci si cu timpul nu stau prea bine.........
Merci

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Eu am facut un curs la Fides (numai nivelul II, ca a aparut bebe si n-am mai avut timp) si am fost foarte multumita. Costa destul de mult, dar si inveti acolo, important e sa nimeresti un profesor bun. Pentru ca am facut cursul vara cand lumea era in concediu, am avut norocul sa fim doar cinci in grupa si imi venea foarte repede randul sa vorbesc. Recomand pe prof Neagu Camelia. O sa ma inscriu si la urmatorul nivel dupa ce mai creste bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Vroiam si eu sa deschid un subiect asemanator, dar m-am gandit sa postez aici...
Doar ca pe mine ma intereseaza niste cursuri de engleza on-line ..daca ati apelat la acest sistem, pls dati detalii...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Multumesc de raspunsuri; Alte pareri????

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

raspuns mai mult pentru magghyc

http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/youmeus/quiznet/countdown.shtml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

inca unul fain

www.mylanguageexchange.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

multam si eu pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

norocuta, ultimul site eu nu pre inteleg cum functioneaza.Tu stii ceva despre el?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Sunt interesata si eu de cursurile de la Fides. Nivelul II este pentru "incepatorii avansati" ca sa zic asa?

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

quote:
Originally posted by norocuta

raspuns mai mult pentru magghyc

http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/youmeus/quiznet/countdown.shtml

norocuta, e bestial site-ul. Mai vrem mai vrem. Si cand se termina cele 58 intrebari... ce facem? Mai sunt si altele. Nu de alta, dar nici nu m-am uitat pe tot site-ul, ca m-am apucat de intrebari. SUPEEER!
mai vrem si altele, mai avansate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

Si eu vreau sa fac niste cursuri de engleza, nu cursuri prin corespondenta, ci normale, cu prezenta. Ca sa fiu sigura ca ma tin de ele, asa parca vad ca nu-mi fac timp sa ma ocup. As vrea niste pareri, daca ati facut. Unde, cum vi s-au parut, care e programul, pretul?

F interesante linkurile...

http://new.photos.yahoo.com/liliana_ignat/

Mergi la inceput