STOP contact cu.....Soacra....
Raspunsuri - Pagina 7
Elise spune:
daca stateam cu soacra, probabil pleca EA.
Care-s motivele?
Pai...cele mai importante sint vreo 2, restul sint mizilicuri:
1- ne-a luat banii de nunta (cu 3 saptamini inainte de..eveniment) si i-a dat lui fie-sa. Bani care nu erau ai ei, evident.
Motivul: fie-sa avea nevoie de ei.
Cum aveam deja invitatii trimise si restaurant rezervat, ne-am dat peste cap sa facem rost de altii in timp util - si ne-am casatorit, totusi.
Iar la nunta n-a venit pentru ca - ne-a reprosat - nu i-am cumparat rochie de soacra mare!
2 - nu si-a manifestat interesul sa vada bebelisa niciodata - iar cind s-a intimplat, o singura data, sa fie in aceeasi camera, i-a zis lui barbatu-meu, sec: "ieshi cu ea afara!"
"Ea" fiind kupilul... noroc ca e prea mic sa priceapa. Ca de acum incolo nu va mai avea ocazia sa priceapa nimic in ce-o priveste pe asa zisa bunica-sa, oricum. Macar m-a scutit de procese de constiintza.
Asa ca..daca voi va plingeti doar ca nu va ajuta cu nepotzii... atunci sinteti intr-o situatie parfum. Cel putin ii cunoaste.
Elise & BBLisa
alesssia spune:
offffffffffff! citesc mai sus si nu pot crede!!! cate persoane tinem pe langa noi, care in loc sa ne usureze viata asta scurta, care-i si asa grea.....ne pun bete-n roate. motivul??? din vanitate, din teama ca nu mai sunt ELE pe primul plan, pe care poate nu au fost niciodata, din orgolii stupide, din credinta unor babe stupide ca ele -s cele mai cele si nimeni nu le poate intrece in intelepciune si-n sfaturi de viata.
am inceput sa nu mai pot accepta sfaturi de la nimeni!!!!!!!!!!!!! m-am saturat pana peste cap de persoanele care-mi dai sfaturi FARA CA EU SA LE CER!!!!!!!
m-am saturat sa le vad ca se cred mai destepte si ca ma insulta in acest mod urat si mojic. imi insulta asa inteligenta, familia si toata viata mea. m-am decis sa le exclud din viata si din gandurile mele in momentul in care EU DECID ca sunt de NEadus pe calea cea buna.
nici nu le pot uri pe aceste persoane! doar mi-e mila!!! mi-e tare mila, am exemple de persoane de genul astora care au procedat asa si nu si-au vazut o viata nici copil, nici nepoti nici....NIMIC.
au avut vastig de cauza un an doi, trei IAR apoi s-au pierdut in neant. adik au disparut , au fostr banate de persoanele carora le facea viata amara. nu merita altceva cotoroantele astea!!!! trebuie sa ne gandim la noi , la familia noastra si la binele ei. daca aceste persoanje ne strica echilibrul.....sunt invitate afara.
soacrele trebuie REEDUCATE! TREBUIE sa stie ca ne vad nepotii, ca au acces la ei, la copiii lor, datorira bunavointei noastre, A NURORILOR.
NOI< NURORILE trebuie sa le declaram RAZBOI acestor acrituri si sa le tratam cum merita.
MIE nu mi-e mai frica de soacra. i-am aratat CLAR ca daca nu se pune bine cu MINE...pierde TOT. Nu cred ca o sa-i convina. i-am aratat ca nu sunt nici asa de porasta si nici asa de draguta precum am lasat-o sa creada. i-am zis CLAR ca nu avem nevoie de sfaturile ei, date din dorinta de a ne face bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa vina cu astfel de sfaturi in momentul in care vom veni si noi cu astfel de sfaturi in casa ei.
i-am zis asta fooooartereee frumos...DAR acum stie ca daca nu tine cont va fi banata. ce e mai frumos, e faptul ca sotul meu a inceput sa vada cat e de falsa si ca....nu ne vrea ea binele chiar asa cum declara.
EU....DECLAR RAZBOI SOACRELOR SI....VA INVIT PE VOI SA VA ALATURATI!
HAIDETI SA FIE ELE VICTIMELE SI NU NOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fomalhauti spune:
Alessia, mie imi place cum gandesti, dar ramane o singura problema: fiul soacrei. Pana la urma de el depind o gramada de lucruri. As zice ca barbatului meu i-a mai venit mintea la cap (dar sa nu zic vorbe mari ca nu se stie...), dar pe la inceputul casatoriei noastre tot venea cu idei de la ma-sa vitrega si incerca sa le impuna...Adica "Hai sa ne cumparam covoare." "Covoare?! Avem covoare." "Sa ne cumparam altele mai bune." "Ce nevoie avem de covoare mai bune? Avem nevoie de multe altele..." "Am putea cumpara, asa, ca o investitie. Le luam ieftin si le putem vinde." "De unde sa luam covoare ieftine si bune?" Si uite asa afli ca, de fapt, soacra a gasit o "sursa de covoare" si vrea covoare, ne face si noua un favor si noi dam ciubuc...si pentru noi si pentru ea. Cam asta era problema mea si a ramas. Eu nu discut cu soacra (vitrega)de cand m-am maritat, dar sotul meu venea cu fel de fel de idei de la ea si uneori imi trebuia un timp sa-mi dau seama ca ideea este a ei, nu a lui personala...
alesssia spune:
formalhauti ai perfecta dreptate!!! am noroc ca al meu este...cat de cat intelegator. ca mai are niste scapari...mmmm....
la mine, cel putin pana acum nu au mai reusit sa ma enerveze. deja o simt pe acritura o persoana total neinteresanta, care nu ma mai poate atinge sau deranja. . aku...a ajuns ea la mna mea. ca de...mereu se intoarce roata. are noroc ca nu-s razbunatoare. depinde de ea acum. daca intr-adevar e femeie de treaba, o sa aiba de castigat. daca nu.......by by b yby
oana1177 spune:
quote:
Originally posted by alesssia
formalhauti ai perfecta dreptate!!! am noroc ca al meu este...cat de cat intelegator. ca mai are niste scapari...mmmm....
la mine, cel putin pana acum nu au mai reusit sa ma enerveze. deja o simt pe acritura o persoana total neinteresanta, care nu ma mai poate atinge sau deranja. . aku...a ajuns ea la mna mea. ca de...mereu se intoarce roata. are noroc ca nu-s razbunatoare. depinde de ea acum. daca intr-adevar e femeie de treaba, o sa aiba de castigat. daca nu.......by by b yby
pai parca spuneai ca nu esti razbunatoare; sau asta se aplica atata timp cat joaca dupa cum canti tu??
Oana
alesssia spune:
draga Oana, cele zise de mine nu reprezinta o razbunare. nici pe departe.....ci o protectie a mea si a familiei mele. noi am facut un pact - nu acceptam in jur persoane care ne aduc stari de tensiune. le excludem. nu din razbunare, ci...ptr. ca nu vrem sa schimbam pe nimeni. dar...cine nu ne e pe plac....nu are ce cauta in viata noastra.
simplu, nu?
bobocel_07 spune:
Buna
Eu sunt noua pe acest forum si va scriu pentru ca nu am cu cine sa vorbesc si toate problemele ma apasa foarte mult.Eu stau cu soacrii si nu ma inteleg deloc bine.O fac pentru sotul meu pentru ca altfel as fi plecat demult.Din prima luna de cand m am mutat la ei s a luat soacra de mine si mi a spus sa plec din casa ei, m a facut curva si mi a spus sa imi aduc aminte in ce hal am venit desi de cand ma mutasem cu ei nu imi luasera nimic si aveam atunci hainele cu care venisem.Soacra ma barfeste pe unde apuca si nici cu sotul meu nu ma inteleg foarte bine.La 21 am trecut prin multe si chiar prin batai chiar acum 2 zile ma batut de fata cu prietenii lui si ma impins din masina de era sa cad mi a cazut geanta prin noroi si m a umilit foarte tare.daca ma iintrebati de ce stau cu el nu am decat un motiv il iubesc desi ma sacrific enorm si el nici macar nu recunoaste zice ca eu provoc toate astea.
alexia_07
Natasa spune:
Alexia, nu exista nici un motiv pe lumea asta sa fii victima. Tu vorbesti despre o boala, nu despre iubire. N-am sa inteleg in veci de ce o femeie se lasa umilita, baututa, injurata. Ai o singura viata si tu iti bati joc de ea. TU, nu el, pentru ca tu ii permiti sa fie mitocan, tu ii inghiti comportamentul subuman sub iluzia ca e o mare dragoste la mijloc si "sacrifici" multe pentru asta. Vezi, poate faci doi-trei copii pe care sa-i chinui in calvarul unei casnicii mizerabile. Citeste povestile fetelor abuzate de sotii lor, vezi prin cite au trecut in ani de zile in care au crezut ca daca-i iubesc se shimba ceva si pleaca cit poti!
oana1177 spune:
offff, Alexia_07, cata tristete...
nu te poti intoarce definitiv la parintii tai si sa-ncepi sa-ti cauti un job, sa fi cat de cat independenta??
si daca ai tai nu te primesc, sa incerci sa-ti cauti un job dupa care o gazda, sunt convinsa ca poti gasi ceva in Giurgiu.
iar iubirea ta... asta nu e iubire, e dependenta si nu duce decat la distrugere; iubirea inseamna respect, intelegere, afectiune, vise facute impreuna
esti asa de tanara si pari asa de mica si speriata... sper sa reusesti sa te desprinzi de bruta de care te-ai legat si sa vezi ce e iubirea
CURAJ
Oana
amella spune:
Dragele mele, nu inteleg de ce atunci cand ne casatorim, ne casatorim implicit si cu familia lui...impotriva vointei noatre.
Atunci cand vrem sa-i aratam sotului cat de urat ne trateaza mama lui si ca e de datoria lui sa intervina si sa ne apere (caci el isi cunoaste cel mai bine mama si stie cum sa-i vorbeasca) ne lovim de vesnica replica " fii si tu mai intelegatoare".
Dragelor, dupa 5 ani de fericire alaturi de sotul meu, dar in acelasi timp 5 ani de iad din partea soacrei, recunosc ca in unele momente imi vine sa ma duc invartindu-ma unde-oi vedea cu ochii...Insa dragostea pentru sotul meu ma tine aproape...
Prima data cand am cunoscut-o pe mama lui, m-a intampinat cu un ranjet :
Ea: - Tu esti prietena fiului meu?
Eu: - Da
Ea: - Dar stii ca al a mai avut o prietena timp de 9 ani inaintea ta?
Eu: -Da
Ea: - Eu i-am despartit!
Apoi au urmat incercari peste incercari din partea ei de a ma determina sa renunt la el si incurajari de genul " fetito, baiatul meu nu are intentii serioase cu tine" iar lui ii baga in cap " eu sunt batrana si bolnava, mama, sa nu cumva sa ma lasi singura, ca m-am chinuit toata viata pentru tine "...In tot acest timp, il papa de tot salariul...
Contrar vicleniilor si asteptarilor ei, fiul ei m-a cerut de nevasta.
Cele mai urate momente au fost in timpul pregatirilor de nunta, cand nimic din ce-mi doream eu la nunta mea nu era pe placul ei: nici restaurantul, nici muzica, nici meniul, nici invitatiile, nici nasii (ea personal i-a sunat pe nasi sa-i intrebe " da' de ce v-ati gasit sa-i cununati, alta treaba n-aveti?"); in ziua dinaintea nuntii mi-a spus in fata ca ea nu e de acord cu aceasta nunta. ba mai mult, citez, " daca va casatoriti, va blestem"...
A trecut si nunta...iar sotul meu a plecat la munca in strainatate..
Acum, incearca sa-i "deschida ochii" baiatului ei... sa vada si el ce nevasta si-a luat..si va spun, nu scapa nici cel mai mic prilej de a ma critica si de a ma ridiculiza in fata lui, asta in timp ce in fata mea e numai lapte si miere.. precum nu scapa nici o ocazie sa se vaite de bani...(asta in timp ce cea mai mica factura a ei la telefonul fix, de 5 ani incoace, a fost de 2 milioane pe luna)
Nu va pot descrie sentimentalismele la care recurge ca sa-si atinga scopul...una din metode, de exemplu, este sa-i spuna fiului ca ea s-a internat in spital si ca se simte rau si are nevoie urgent de bani ca sa se trateze, ca eu nu vin deloc in vizita la spital la ea, nu neaparat cu ceva de mancare, ci macar sa vad cum se simte......asta in timp ce in realitate, in aceeasi zi, ma intalnesc cu ea in oras, la cumparaturi..ea fiind bine mersi sanatoasa. Iar cand incerc sa-i spun sotului adevarul...nu am nici o sansa sa-l conving ca mama lui il minte, ba mai rau il stranesc impotriva mea.
Intrebarea mea este...se merita sau nu se merita sa duci o casnicie ani de zile, in conditiile in care tu esti rivala numarul unu a soacrei? Sunt foarte demoralizata, si astept parerile voastre..
Va pup si va imbratisez pe toate cu drag!