Coperta CD in CorelDraw

Coperta CD in CorelDraw | Autor: Leah

Link direct la acest mesaj

Salut!
Am un proiect mai special, in sensul ca vreau sa imi fac invitatiile de nunta sub forma unor cd-uri si imi trebuie o coperta interioara din doua parti, ca o felicitare sub forma unei coperti de cd. Stiti pe cineva care lucreaza in Corel si poate sa faca asa ceva? Ar trebui aranjat pe coperta 1 o fotografie cu titlu, pe interior, textul invitatiei si pe coperta spate titlurile melodiilor de pe CD.
De asemenea in Bucuresti unde se pot scoate la imprimante profesionale aceste coperti, pe hartie speciala? In Iasi exista centre PIM, dar in Bucuresti chiar nu stiu...
Leah

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Yep! Ma joc cu Corelul de muuulti ani!
In Buc sunt o gramada de locuri unde poti tipari inclusiv la calitate foto. Nu stiu cu taiatul, dar s-ar putea sa aiba si serviciul asta. Pe langa puzderia de centre Xerox, Canon, Agfa etc, mai este in Bucur un centru care tipareste inclusiv pe carton lucios (gen hartie fotografica) la calitate foto. Doar ca e cam scump. Eu cand am avut nevoie am tiparit acolo un exemplar si apoi am facut copii la un copiator color de calitate. "matritza" a costat multisor, vreo 400000, daca nu ma insel (sunt vreo 2 ani de atunci), apoi copiile parca 20000 bucata (format A4). Mai nasol este ca tie iti trebuie fata/verso si aici s-ar putea sa apara niste probleme de aliniere (astfel incat cele doua dreptunghiuri de decupaj sa se suprapuna)

My life stinks

Mergi la inceput