300 de min. Romtelecom cu abon. Click Net!Tzeapa!
Ma intereseaza daca mai are cineva Internet de la Clik Net Express.
Daca da, vi se pare normal cum estimeaza ei minutele incluse?
Eu am un abonament de Internet cu 300 de minute nationale incluse. (asa scrie in contract).
Dar cele 300 de minute nationale incluse s-au trasformat pe factura in 5,5 euro - adica contravaloarea a 300 de minute vb local, in cel mai ieftin interval orar...
Voi acceptati calculul asta?
Mie mi se pare hotie si nu am de gand sa o accept. Dar ma intrebam daca sunt singura careia i se pare incorect ce fac ei...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
Raspunsuri
daniella4 spune:
Fereste-te de Romtelecom!
..am studiat si eu oferta lor cand am vrut internet si mi s-a parut f dezavantajoasa, aveam si abonament la Romtelecom si niste facturi grasute pt niste servicii mult mai ieftine in alta parte. Daca esti din Bucuresti, du-te la RDS, daca esti din alt oras cauta alte firme, eu am avut abonament la o firmulita de cartier cu 30 ron pe luna, non-stop, firmulita a fost ulterior preluata de Globtel, se pastreaza aceleasi tarife, au si telefonie fixe si sunt super-multumita si de internet si de telefonia fixa.
katie spune:
Cu titlul subiectului nu sunt eu de acord. E vorba de minutele de telefonie, inteleg, si daca sunt probleme ar trebui discutate cu ei. E deja stiut ca la Romtelecom exista de cand lumea asemenea "erori", si eu am avut nenumarate probleme cu ei in ceea ce priveste serviciul de telefonie.
Dar de internet, la care sunt abonata de 6 luni, nu as putea sa ma plang nicio secunda, serviciile sunt ireprosabile si promptitudinea cu care se raspunde unei solicitari e chiar surprinzatoare!!!
Daca pentru o problema exista solutie, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca pentru o problema nu exista solutie, grijile sunt inutile.
magghyc spune:
Daniella4,
Cred ca e prea tarziu sa ma feresc de Romtelecom...Am contract de internet incheiat pe 1 an de zile. Practic, am ales intre trei rele, 1. RDS-ul- oferta mai buna ca pret si mai fiabila, dar ar fi durat cateva luni sa schimb hotararea administratiei de bloc, care nu a dat aceptul nici unei firme sa traga vreun cablu prin scara (motivand ca se strica faiantza) ,2. o firma de cartier unde plateam la negru - ceea ce ma deranja enorm si 3. Romtelecomu, care avea un abonament de Internet Ok, dar mai scump.
Punand in balanta cele 300 de minute de Romtelecom oferite ca bonus, am decis ca nu e totusi o solutie atat de rea, si ca merge acceptata.
Asa ca am renuntat eroic sa platesc netz la negru unora si m-am dus la ei...
Insa noi, desi nu am vorbit 300 de minute luna trecuta (cate aveam gratuit) avem de platit convorbiri telefonice...
Katie,
Titlul subiectul reflecta faptul ca atunci cand i-am sunat sa intreb de unde paradoxul, mi s-a raspuns senin ca minutele nationale 'trebuiau calculate cumva in bani'. Si le-au calculat evident, cat mai dezavantajos pentru mine.Desi propriul contract nu le dadea voie sa faca asta.
Eu cred ca atunci cand cumperi un lucru - chiar de calitate buna, sa zicem, daca ti se cer mai multi bani decat ai convenit initial e o problema...
De altfel, ceea ca ma deranjeaza ff tare e ca eu chiar !!! aveam o parerea buna despre echipa lor de net. Altfel nici nu imi bateam capul sa imi conving sefa acum 1 an sa luam netz de la ei la firma...Dar , mi-a trecut ba chiar mi-a iesit pe nas.
Anacami,
Ceea ce scrii tu reflecta faptul ca probabil asa a si fost gandit initial sistemul. Dupa care s-au re-gandit sa faca un mic artificiu de calcul si sa mai scoata niste bani...
Acum astept raspunsul lor "oficial". Sunt foaarte curioasa cum se pot transforma legal minute nationale in minute locale, vorbite dupa 8 seara .
hristina spune:
Pai ce treaba are netul cu minutele de convorbiri?
Pe tine ce te intereseaza de fapt?
Ca la noi, acelasi net merge ireprosabil,extra,super,mega si e total separat de minutele de convorbiri!
Am abonament de net de 65lei si descarca instant,iar minutele de convorbiri sunt alta mancare de peste!
Kasi si Victoria
magghyc spune:
Hristina,
Printr-o anexa la contractul de Internet am prevazute 300 de minute nationale in reteaua Romtelecom.
Asta ma intereseaza de fapt:
- sunt 300 de minute - minute, adica pot sa vb la Ploiesti, Hunedoara etc 300 de minute cand vreau eu si nu le platesc (asa ni s-a spus, asa si scrie in contract ca sunt minute nationale)
sau e contravaloarea a 300 de minute vorbite local in intervalul orar cel mai ieftin? (cum am eu pe factura)....
de altfel ca sa fie mai clar am schimbat titlul subiectului. problema mea e una de agreement , nu de suport tehnic internet.
Ana cami,
Merci de precizari. Cum ajung acasa verific, nu am factur a in fatza acum, dar nu m-am gandit la chestia cu Clickj net expresul .
S-ar putea ca aici sa fie intr-adevar problema...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
magghyc spune:
Problema rezolvata! Sperr!!
Factura e gresita, merci Anacami!!!
Macar acum inteleg ce mi se intampla...
Daca luna vitoare primesc factura corecta ...ii iert.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic