Craciunitze sexyyy (90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Mihaela Craciun fericit si un an nou cu multe impliniri
Vreau sa vad si eu poze cu Amalia, care e mare, nu mai e bebe mic

Mos Craciun, mos Craciun, eu stiu ca esti bun
Si-ai s-aduci sub bradut si pentru mine-un cadout
Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Danuta uite aici cateva poze, cand ajung acasa am sa mai adaug cateva caci acum sunt in vizita....

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mihaela ,ce mare si frumoasa s-a facut fetita ta!
Bianca,nu a facut soacra nimic special ,dar tare mi-as dori sa am casa mea si sa petrec Craciunul cu cine vreau eu. sa-mi invit prietenii si sa incing un mare chef .

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Craciun fericit dragelor!

Banana,nu se poate mey sa fii trista tocmai acum! Ai asteptat atat de mult Craciunul asta si acum esti trista? Capul sus!

Cuscra,eu raspund la apel si acum!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Cristina! Sa fii sanatoasa,sa cresti mare si frumoasa!

Miha

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CRISTINA!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

ai dreptate ,Miha!
fetele ,taranca de mine a descoperit o chestie. pot sa-mi cumpar de la Vodafone o cartel de internet preplatita si sa am bine mersi internet la munte.
stie cineva ceva de chestia asta? ati folosit?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LA MULTI ANI! Cristina

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

'Neata fetele,

si la noi venit Mosu' si ce Mos bogat!!!Gaza mea a fost tare rasfatata si a primit o tona de cadouri iar aseara a rezistat eroic pina la 12 noaptea, e pentru prima oara.Am papat si am chefuit si azi o luam de la capat.Nu va mai zic ce frumos ne-au colindat aseara prietenii, frumos tare!

Ange sa petreceti frumos in continuare!!

Dana banana eu te inteleg si zau ca n-as putea sa stau cu soacra sub acelasi acoperis...poate mergeti voi la prieteni si asa scapati de prezenta soacrei.

zi frumoasa in continuare!!fug sa aranjez prin casa ca e dezastru dupa ziua de ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

.....am avut un craciun de kk-at.........scuze ca sunt nervozata...suntem in trecere....mergem la nasi

....pe soacra-mea

Banana...facem un club...vreau si eu o casa si mai vreau sa fac craciunul cu cine vrea muschiu' meu si sa fac un mare chef....telepatia asta dom'le

pup iu' merry christmas

As vrea sa va sarute fiecare fulgusor, care din intamplare va atinge fata.
As vrea ca lumina si caldura sfintelor sarbatori sa va patrunda-n casa si-n suflete in aceste zile magice...
As vrea ca toate dorintele sa devina realitate si sa aveti parte numai de bucurii si... un Craciun de vis alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Eu tot stau si ma intreb pentru ce-am muncit si am facut atatea feluri de mancare si de prajituri...Ca sa stau acum ca o purcica cu burta-n sus,ca nu ma mai pot misca?

Miha

Mergi la inceput