Clubul moldovencelor de peste Prut (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor!
In sfirsit raceala isi ia ramas bun de la mine si sper ca de Revelion sa fiu ok, sa beau si eu un pahar cu sampanie ca tot omul
Diana ti-am vazut puiul mic si scump,se vede ca abia asteapta s-o ia la picior.Mi se pare ca seamana tot mai mult cu taticul.Va doresc multa armonie in familie si sa dispara problemele.
Nati cu "ochiul tau de vultur" m-ai intrigat asa ca am descoperit si eu marea noutate.Ce bine ca lui Vladut ii place la cresa si la copilasi...i-a placut Thomas the train ?ai inceput sa citesti cartea sau o lasi dupa sarbatori ?
Alina ma bucur foarte mult pentru voi si pentru cadoul pe care vi l-ati facut .Eu banuiam de ceva vreme de cind cu noua semnatura la nick.Felicitari,iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos..Felicitari si pentru achizitii.
Silvia felicitari si voua cu prima si achizitiile .
Tania iti doresc sa ai un Revelion de neuitat cu iubirea ta.Spor la cumparaturi .Se fac reduceri mari si acolo de sarbatori ?
La noi a plouat vreo 2 zile si e tare urit afara.Asa ca stau cu Deanna sub plapuma si citim cartile noi ,pe care le-a primit de la Mosu.Am pus citeva poze de la Craciun cu printzesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, ti-am vazut pozele noi inca de ieri, dar am uitat sa scriu. M-a impresionat Deanna cum statea pe role, parca era o fetita mare! Ia zi, isi tine bine echilibrul pe ele? As vrea si eu sa-i cumpar lui Vlad, dar mi se parea prea devreme, nici nu-mi trecea prin cap ca ar putea exista patine cu rotile pentru copii mai mici. I-a placut Thomas lui Vlad, si inca f. mult. In general, daca i se da doar cite o jucarie noua (nu mai multe), atunci sta pasionat cu ea mai mult timp, cite o jumatate de ora sau chiar o ora, s-o studieze bine de tot.
Mi-a placut enorm casuta ta de turta dulce, arata foarte original! Cum a fost la gust? Banuiesc ca delicioasa.
Cartea am inceput-o, dar cu treburile din ultimele zile (plecare la nasi, cumparaturi, curatenie, etc.) am lasat-o intr-o parte. O sa revin la ea dupa Revelion deja.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor!
Va mutumesc foarte ult de cuvinte frumoase la adresa odorasului meu.
Intradevar nu mai sta locului si saraca persoana ceea care sta cu ea, ca se cocodeaza toata ziua, trebuie so poarte toata casa de minuti sa mearga, sau sa stea linga ea cind o punem in tarc sa sta pe pat, aici atentie maxima ca se duce de cum nu te uiti la ea o secunda.
Si da seamana cu taicasu de zici ca eu nu am fost peacolo la conceptie, da las ca mai trece el ceva timp simi fac si eu un baiet, da ce numai tatsu sa aiba copil?
Fetelor asa sunt de bucuroasa ca la voi a fost bun Craciunul, si va invidiez cu invidie alba, da las ca vine el si la noi, macar pe vechi.
Alinka, mai da smechera mai esti!Eu de doua zile caut cadoul vostru de Craciun si tocmai azi mo palit inspiratia sa ma uit la poza ta, ce draguta, miau dat lacrimile de bucurie!Felicitari ff mari si sa dea domnu sa aveti o cale fara peripetii cu final superfericit, de culoare roz!
Si Natali partizanca, dupa ea Alina(Davina), si eu ma inchipui ca si Lilia e la curent.Va sfatui sa le ziceti si la celelalte fete(cele care au autorizare de la autorii licentiati), ca o sa caute si ele ca mine vre citeva zile.
Si deam mai veniti si voi cu impresii ca eu saptamina viitoare cred ca nu prea o sa am de lucru, navem nici un sef de ris prin oficiu, libertate!!!!Si nici sa lucram nu putem ca nu are cine semna actele, lua deciziile s.a.m.d.
Eu va doresc o zi cit mai frumoasa!!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvvi spune:

quote:
Originally posted by doroti_5

Alinka, mai da smechera mai esti!Eu de doua zile caut cadoul vostru de Craciun si tocmai azi mo palit inspiratia sa ma uit la poza ta, ce draguta, miau dat lacrimile de bucurie!Felicitari ff mari si sa dea domnu sa aveti o cale fara peripetii cu final superfericit, de culoare roz!
!!

Vai, dar eu cate zile franez, abia dupa ce a scris Natalia, m-am dat seama. Felicitari, Alina, sarcina usoara!! si sanatate. Cel mai frumos cadou pentru parinti! Se va naste cetatean UE

Fetelor am adaugat o poza cu Vladut in costum de arici de la serbarea (nu prea miau iesit pozele), cine are nevoie de costumul de arici, poftim, l-am facut singura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Bine v-am gasit
Alinush sa va fie de bine si mii de felicitari din partea mea,sa fie intr-un ceas bun va doresc! Cred ca Alex tre sa fie super fericit ca va fi fratiorul mai mare.Am banuit eu ceva,mai ales de atunci de cand ti-am vazut semnatura,dar ziceam sa mai astept..poate vine mamica sa ne anunte,dar ce bine ca pana la urma ne-am prins toate .
Silvia ti-am vazut "aricelul" e tare haios.
Davina ce bine ca te-a lasat raceala,macar de Revelion sa poti si tu sa chefuiesti si sa servesti si un pahar de sampanie cu cei dragi,apropo am vazut pozele cu strengarita ta,si imi plac foarte mult,e un copil adorabil.
Diana,chiar dupa cum ai spus si singura tare ii mai seamana puiuta lui taica-su,cred ca si el e mandru tare de ce fata are in casa,vezi ca acum incepe o perioada asa de frumoasa,cand incepe sa lege cuvinte, sa faca primii pasi..si in acelasi timp tre sa fii cu ochii in patru
Fetelor maine dimineata la prima ora ne ducem acasa in Moldova,unde stam pana pe 8 ianuarie,asa ca daca nu intru mai tarziu va doresc la toate un LA MUUUUULTI ANI FERICITI!!!!Fie ca anul 2007 SA VA ADUCA NUMAI BUCURII PE TOATE PLANURILE,SI SOCIAL SI MATERIAL SI SENTIMENTAL,SA VA BUCURATI DE COPII SI EI LA RANDUL LOR SA SE BUCURE SI SA SE MANDREASCA CU ASA PARINTI!! TOATE GANDURILE BUNE SA VI SE IMPLINEASCA!DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna seara fetelor!
Multumim de urari!Nu vroiam sa zic inca nimic, ptr ca e inca foarte devreme, vroiam sa mai treaca un pic de timp!
Azi am mai facut un test la un laborator, si e confirmat.

S-ar putea sa plecam maine dupa masa, ori pe 31 dimineata!

Am racit, tusesc, si am o stare de oboseala!

Alina si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Felicitari Alina! - Sarcina usoara si ai grija de tine.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Fetelor mersi de complimente la cupil.
Nati rolele sunt pentru copii de la 2 ani in sus.La calcai mai au 2 roti pe lateral care-i ajuta sa-si tina echilibrul .Prima data cind le-a vazut fugea de ele,dar dupa ce le-a incaltat au inceput sa-i placa.La moment merge doar cu ele si atit .
Casuta initial am cumparat-o s-o asamblez cu Deanna .Dar am decorat-o singura ca ramineam fara bombonele ...pina ce a gustat-o numai Deanna ,eu maninc alte bunatati:-)
Cristina ce mai face Vladut ?ati scapat de colici ?
Tania drum bun acasa si sa petreceti frumos alaturi de cei dragi.
Silvia ti-am vazut aricelul ,mi-a placut mult cum i-ai facut parul lui Vladut.Nu stii cum vor calatori moldovenii in Ro.?cu viza?

Azi am fost sa "inspectez" o cresa aici ,pentru ca vrem s-o dam pe Deanna in curind.Era asa de liniste ca ma gindeam ca am nimerit in alta parte hihi (copii dormeau ).Costa scump dar cica asa-i peste tot .N-am mai vazut si alte crese dar atmosfera mi-a placut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ce mai faceti?

Ultima data cand apaream pe aici(DC) noaptea , atunci cand eram insarcinata cu Alex, insomnii!
Iata ca au inceput sa revina!Glumesc, m-a luat o raceala nasoala,febra nu e mare(37), in schimb tusesc, ma dor muschii de la picioare si sunt cam ametita!Sunt un pic panicata, dar oricum fata de cum ma simteam ieri seara(adica acum cateva ore) zic ca a inceput sa ma lase!
Ceea ce nu prea imi place, este ca ma doare cateodata mijlocul....dar asa deocamdata totul e bine!Ptiu!

Noi tot vrem sa-i luam lui Alex rolele, dar deja la vara....., taman mai creste un pic, eu de fapt vroiam sa-l duc la patinoar, dar cred ca deja renunt la ideea.

Pe 8 m-am programat la ginecolog, taman voi fi in 6 sapt, sa se vada cate ceva, sincer abia astept! Prima zi nu prea am avut vreun fel de sentiment, chiar ma intrebam de ce nu simt nimic, in schimb acum s-a schimbat roata, si sunt incantata!

Hai ca ma bag in pat,tocmai am baut un ceai cu miere...

P.S. Va place noua mea semnatura?

Alina4+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Hihi, am zarit si eu ora la care Alinka scrie mesaje.
Multa sanatate! Imi place semnatura ta, iti sta bine cu ea.

Silvia, chiar ca seamana cu un arici Vlad, bravo ca ai facut singura costumul. De fapt, costumele facute de mamici sint cele mai frumoase, pentru ca exprima fantezia pusa la treaba si dragostea cu care sint facute.

Alina, am zarit ca rolele au roti duble in spate, interesanta idee. Eu zic ca o sa-i placa puiului la cresa, de cind vreti sa o dati? Cite ore va sta pe zi? In orice caz, adaptare cit mai usoara si rapida!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput