Clubul moldovencelor de peste Prut (38)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Uraa, a aparut si Alincic. Cum ai sarbatorit, Alincic?

Si nu m-am prins: felicitarile ptr Carina cu ce ocazie erau? Nu, nu ma deranjeaza nici un pic, dar ma gandesc ca a fost vre-un eveniment despre care ne-a spus Karina, dar mie mi-a scapat.. sper ca nu totusi..

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Hei,salut fetele.
SORRY ca v-am dus in eroare,de fapt felicitarile se adresau DIANEI-DOROTI.
Dar cred ca si CARINA merita felicitari sau ma gindeam la mesajul Carinei .Sper ca totul e OK.
Cum am petrecut sarbatorile;sa va zic ca a fost destul de bine,am umblat numai prin ospetze si am primit cadouri.Dar cele mai multe au primit copiii.Prima data am vazut si eu ce inseamna la Americani Craciunul.Cadouri cu "carul".

Alina,nascuta in Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lilia- ca bine zici, Ayan e tare destept, face numai ce vrea el sa faca Stie sa ne santajeze - cand vrea joaca, schelaie ca imediat incepi sa te joci cu el, numai sa nu mai planga, cand vrea apa (mentionez ca bea apa numai de la robinetul de la cada) sta langa usa de la baie si se uita la noi, si sta asa pana nu-i dam apa, cand vrea dobavka, sta langa farfuria lui si iar schelaie pana nu-i dam ceva dobavca. Bine ca nu cere bani, ca am falimenta

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Hehe, azi e ziua revenirilor, dupa cite se pare! Alincic, bine ai revenit! Ma bucur ca sinteti bine si abia astept sa aveti net, sa ne "vedem" mai des. Zici ca s-au adaptat copiii tai binisor acolo. Ii duceti la vreo gradinita sau si-au gasit prieteni prin cartier? Cum stau cu engleza, au prins-o repede?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Neata, fetili!
Ia poftiti de semnati condica.
Eu m-am dus copilul la cresa si ma apuc acusica de treaba. Mult spor va doresc si o zi frumoasa!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Prezent! htanesc copkilu' si intre timp mai citesc ce mai e nou pe forum

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Neatza fetele!
Huh, ce bine e sa fii sanatos, dupa 5 zile de boala petrecute la pat,iti vine sa-ti iei lumea in cap!!! noaptea e groaznic sa incerci sa dormi cu nasu infundat si cu picaturile de nas alaturi si sa nu le poti folosi , si de 2 ori nu m-am putut abtine,credeam ca sunt mai rezistenta, dar instinctul de autoconservare e prea puternic,ma simt putin vinovata

Am observat si eu avalansha de reveniri,welcome back tuturor.
Ludmila,nici nu-mi vine a crede ca Bogdanel mai are putin si vineeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Cristina,am vazut site-ul lui Vladutz, nu stiu da' pe poze pare un copilash asha de cumintel si dragutz foc
Diana, va tzinem pumnii, sa dea Domnul sa aveti cat mai curand cuibushorul vostru.
Alina, imi pare rau ca iar s-a amanat programarea, te inteleg f bine cat de nerabdatoare esti,daca medicul iti place, cred ca merita asteptarea
Crinia, bafta la examen
Lilia, ce bine ai revenit, chiar ti se simtea lipsa,mai ales ca tu si Natalia sunteti pilonii clubului:) Multumim pentru rezumatul intalnirii, imi place stilul tau de a povesti, e unul plin de haz si pozele sunt super, sunteti foarte dragutze toate, ah si pizza pare atat de apetisanta
MamaElei, da, pana a veni in Ro, am fost la Asachi, dar din pacate nu te recunosc (cel putin din pozele pe care le-am vazut pe contul comun), ne stim doar din vedere, sau...?
Natalia m-a amuzat mult remarca "Va rog sa ma credeti ca nu am nici o afacere cu cititoare de carduri! "
Oxy,ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa si lunga. Aveti noutati si cu apartamentul?

A sa nu uit, multumesc tuturor pentru complimentele la adresa bucatariei, i le-am transmis si s-a inrosit toata de placere
Mai greu cu bunatatile facute in ea, cand ma uit la creatiile voastre ma si apuca disperarea, eu asa opere n-o sa pot face niciodata

asa creste bebicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Ma semnez si eu in condica.
Sa aveti o saptamana reusita cu toate!.

Nu stiu cum la voi, dar la mine, parca abia de azi incepe noul an. Pana acuma am tinut-o tot in sarbatori si abia acuma ne-am linistit si incep sa imi fac planuri cu ce vreau sa fac si sper sa reusesc.

Veronica, ma bucur ca te simti mai bine. Eu stiu ca ptr copii se poate folosi la nas infundat, fiolele cu Karvol. Se sparge una si se pune pe o batista aproape de bebe. Stiu ca pe Amelia o ajuta ft bine cand avea nasul infundat si nu mai stiam ce sa ii fac. Daca e ok ptr copil, banuiesc ca e ok si ptr mami insarcinata. Sa ma corecteze fetele daca nu e asa.

Chiar, Karina, bafta la examen.

Veronica, te asigur ca o sa gatesti si tu de toate. Clubul asta e un motoras, devii gosopodina fara sa iti dai seama . Eu inainte sa o cunosc pe Natalia, eram o putoare, nici tava nu aveam. Acuma incep sa adun arsenal si tot mai vreau si mereu ma uit pe site-uri culinare. Asa ca dorinta sa fie, ca restul se invata pe parcurs.

Hai, ca plec si eu la treaba

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Neata la toate!

Ma bucur ca sunteti active si ca Ludmila si Alina au revenit in forta.
Eu astazi, multumita Nataliei sunt cu pantaloni noi si sunt bine dispusa. Merci Natalia!

Stiu ca luni e o zi grea, de aceea va doresc sa treaca cat mai repede si cat mai eficienta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare

sa stiti ca mie imi pare f f rau ca nu am putut veni, dar tot din cauza luminii a trebuit sa mutam vizita oaspetilor... Daca acesti oaspeti nu ar fi fost nasii, as fi putut sa-i amin pe alta data... Dar asa si ei trebuiau sa plece in Ro deja...
Elena, ei fac poze doar p/u nunti sau si p/u botezuri sau pur si simplu poze de studiou? As vrea si eu numarul lor... F f frumoase pozele... Pacat cind ne-am casatorit noi nu era asa ceva, s-au in orice caz eu nu am auzit de asa ceva...
Veronica, f frumoasa bucataria, s-o stapiniti sanatosi! Si intr-adevar aveti mult spatiu! La noi dupa ce am pus coltarul s-a micsorat spatiu... Si ai f mult spatiu de masa de lucru, mie mereu nu-mi ajunge acest spatiu, cu toate ca am si eu multishor, dar imi place sa am toate aparatele la indemina si astea ocupa locul...
Carina, multa bafta la examen! Mai scrie-ne despre Luci, ce mai face, ce realizari mai are! Intr-adevar e domnishor adevarat deja, pare ca a crescut destul de mult in comparatie cum era vara...
Lilia, ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa, cu toate ca a lipsit lumina...
Alincic, ma bucur si p/u voi ca sinteti bine si astept cu nerabdare sa aveti inet cit mai curind!
Alinka, tin minte ca scriai ca ai niste hainute super dragute de , cred ca vei arata super in ele
Natali, multumim de stimulare de a intra mai des pe la bucatarie si de idei noi... Vladut ce mai zice/face?
Cristina, Vladic e un scump si e tare dulce si felicitari p/u paginuta lui!
Alionushca, tu cum te mai simti? Ce mai nou? Bb Ilinka iti da suturi sau e o fire mai linistita? A mea era f activa, cum e de fapt si acum(kiar si in somn adeseori da din minute si picioruse), uneori o gasesc miscata mult mai jos pe salteluta decit o pun, iar intr-o zi kiar am gasit-o transversal in patut...
Diana, ma bucur ca aveti asa planuri, va tin pumnii sa le realizati cit mai curind posibil si sa fie intr-un ceas bun! Si eu la inceput insistam sa vindem casa si sa ne luam apartament ca asa sint obisnuita (la apartament), insa n-am reusit sa conving pe nimeni Natalita ce mai face? ca in poze e tare dom'shoara si intr-adevar incepe a semana mai mult cu Silviu - nu te supara ca a mea e cam la fel (parca nici eu n-am participat la conceptie ) Iar pe socri nu-i lua in cap, din experienta iti zic - "mai rarut si mai dragut"!
Violetik, ce vreau si eu la schi, de cind eram adolescenta cred ca nu i-am mai incaltat si m-a apucat o nostalgie si amintiri despre timpul petrecut pe schiuri si la saniush...
Tanea Kiev, ce mai nou la ucraineni? ma bucur ca aveti reduceri semnificative atit voi in Hohleandia, cit si bucurestencele, ce-as da yama si eu la cumparaturi... Sper ca ai reusit sa schimbi tel, multe mob din pacate nu sint terminate de development si sint aruncate pe piata... e ca si soft-ul - cred ca stii mai bine cum se face!!!
Tanea Bucuresti, wow, ce vacanta marishoara ati avut, cred ca v-ati reincarcat f bine "bateriile". Ce mai zice/face Chris?
Alina, mai pune pls poze cu Deanna, cind o vad/citesc ce pozne a facut parca ma vad pe mine si pe fiica-mea cum va fi... L anoi azi tot e un vint puternic, cu toate ca a fost soare si n-am riscat s-o scot afara, doar am aerisit casa...
Nati, cum e la serviciu, cum te descurci si cu serv si cu pitica? Camelia cum se poarta toata ziua?
Despre noi: ieri tati ne-a scos prima data in parc, a fost tare bine, doar ca n-am luat carutul (nu prea incape bine in portbagaj), am fost doar cu coshul + eu nu mi-am dat seama ca de la balta "Lacul Morilor" poate fi aerul asa rece si sa adie vintishorul, asa ca n-am stat kiar mult ca nu aveam echipamentul respectiv... Dar las ca data viitoare ne ducem pregatiti In rest deja umblam prin ospeti ela bunei si strabunica, ne place f mult sa dormim afara si sa stam pe umarului cuiva...
Acest mesaj l-am inceput sa-l scriu cu citeva zile in urma ... Ultimele trei nopti strumfa mea le-a incurcat cu ziua asa ca adormim pe la 5.00 - 6.00 dimineata... Pe mami o salveaza doar cafeaua (fara cofeina!)

Daca am scapat pe cineva, va rog trageti-ma de miineca ca inca sint zombi... Ma duc sa mai fac ceva treaba prin casa pina se trezeste strumfa...
o saptamina cit mai usoara si reusita!

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput