Clubul moldovencelor de peste Prut (38)
Raspunsuri - Pagina 20
Balbina spune:
Veronica, felicitari pentru intrarea in luna a sasea a sarcinii!

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
silvvi spune:
Veronika, nu iti face griji, mie imi facea mult echo si la fiecare consultatie, si in afara de coloana si uneori capul nu intelegeam nimic
si asta la doi copii ![]()
![]()
Natalia, nu stiu daca e nevoie de antena parabolica, dar rusii au spus ca ia costat cu totul, si ei nu aveau, poate a intrat in pret, sau poate nu e nevoie de ea.
alinkav spune:
Cristina ce rau imi pare ca sufera baietelul tau!
Alex a scapat usor de perioada asta, nu a avut nimic, in schimb ma gandesc ca nici un copil nu seamana cu altul, si sa nu fie invers la al 2 lea bb.Ptiu ptiu.
Veronica felicitari si din partea noastra!
Silvia, ce mai faci???
Alina
5+ si Alex
CristinaGoji spune:
Alinka nu da Doamne sa ai treaba cu colicii la al 2-lea bebe. Iti doresc sa fie la fel de usor ca si cu Alex! Eu nu cred ca mai fac unul![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
CristinaGoji spune:
Fetelor, pe unde sunteti?Hai ca fac eu azi apelul. Sa va vad..![]()
Pe mine m-a trezit azi Vladut de la 7 si inca n-are chef de somn.
Ii foarte preocupat de manutele lui, pe care le-a descoperit de vreo luna si inca nu s-a plictisit de ele. Sunt jucariile luui preferate![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
Balbina spune:
Iaka si eu pe aici!
Elena, am uitat ieri sa-ti multumesc pentru link, sper, Karina sa-si gaseasca toate informatiile de care e interesata. 
Cristina, ce dragut, tin si eu minte cum Vlad al nostru isi descoperite minutele. Agata-i si niste jucarii deasupra patutului/caruciorului, asta in caz ca nu ai facut-o deja. ![]()
Despre colici, Vlad a avut si el, dar dupa 2 luni s-au rarit si treptat au disparut.
Silvia, nu prea imi dau seama ce faci cu decodorul acela daca nu ai antena parabolica, decodezi CE?
Mi-ar placea sa aflu detalii.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Trin spune:
Buna!
Natalia - cu placere. Sper sa-i prinda bine Karinei si sa o ajute.
Eu aseara am fost la Dika. M-am facut cu o pereche de pantaloni si o fusta. Pantalonii vor trebui scurtati - ca indiferent cat de mica n-ar fi marimea, tot lungi ii fac, ca sa acopere o nisa cat mai mare de clientela. Vreau sa va spun ca au inceput reducerile si era o aglomeratie de nu te vedeai. Asa ca mi-am luat doza de shopping pana la primavara. 
Cine stie cand apare Lilia in Bucuresti?
Alinka - totul va fi foarte bine! Maine o sa vina si medicul si bb va fi foarte bine! Te asteptam cu nouati.
Cornelia - ce mai face shtrumful tau? Cum te descurci? Ati mai reusit sa iesiti la plimbare prin parc?
Interesant este faptul ca fiind atatea in club, nu reusesti sa vorbesti cu fiecare in parte. De aceea, de obicei incerc sa raspund sau sa abordez un subiect de discutie mai general sau mai urgent. Dar asta nu inseamna ca nu citesc sau ca raman indiferenta fata de ce posteaza celelalte fete. 
Va doresc o zi usoara!
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Crinia
Diana, felicitarile mele cu Ziua de Nastere. Iti doresc multa multa sanatate, dragoste si respect din partea sotului, prieteni adevarati in jurul tau, realizarea visurilor si dorintelor, dar cel mai important Natalitsa sa te bucure cu succesele ei in fiecare zi. Un pup mare la imenninica. Multumesc mult pentru info legata de muzica si de nunta in general. Poti sa-mi dai adresa la persoana care ti-a facut aranjamentul floral?Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005) Oare cit avem?
Multumesc Carina.
tel fetei cu aranjamentul til zic miine ca e acasa.

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by lia_c
salutare
in primul rind,La multi ani, Diana! Noi iti dorim multa sanatate, bucurii de la Natalita si de la sotior, multe si frumoase realizari la serviciu si sa te simti implinita si fericita in fiece clipa! Esti ca un motorash, mereu optimista si deschisa! Si tot ce ti-ai pus in gind sa realizezi, sa reusesti cit mai repede si cit mai usor!
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Multumesc Cornalia!

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Balbina spune:
Elena, merci de pontul cu reducerile, eu credeam ca sint in februarie, ca sa vezi ce informata sint.
O sa merg cred ca joi la shopping, sper sa mai gasesc ceva. Macar erau reduceri simtitoare? Tu cit ai dat pe fusta si pe pantaloni?
Ai gasit unde sa-ti scurtezi pantalonii? Ma ofer eu, ca am masina de cusut.
Lilia vine vineri la Bucuresti, adica pleaca din Chisinau joi seara.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze

LUCIAN (23 februarie 2005)
La multi ani, Diana! Noi iti dorim multa sanatate, bucurii de la Natalita si de la sotior, multe si frumoase realizari la serviciu si sa te simti implinita si fericita in fiece clipa! Esti ca un motorash, mereu optimista si deschisa! Si tot ce ti-ai pus in gind sa realizezi, sa reusesti cit mai repede si cit mai usor!