Film de pe caseta video pe net

Film de pe caseta video pe net | Autor: ralucami

Link direct la acest mesaj

Poate stie cineva sa ma indrume: am pe o caseta video ultima ecografie.(caseta video normala, filmuletul de vreo 10-15` ) Vreau sa o pun pe net si sa o trimit parintilor mei. Nu stiu cum sa procedez.

Am un tv plasma Panasonic TH-50PX500 si vad ca are si spatiu pt memory card. Se poate transfera filmuletul de pe caseta video pe un SD card? Ce spuneti? Are cineva experienta?

POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Ma indoiesc ca interfata de card de la TV are vreo legatura cu conversia filmelor. probabil TV-ul cu pricina stie sa afiseze poze de pe card.
Cu conversia e mai complicat. Depinde in primul rand pe ce caseta e filmul. Daca e caseta digitala (digital8, micro DV etc) atunci camera video se poate lega la calc pe USB sau Firewire si filmul se transfera intr-un format oarecare pe calculator. Apoi trebuie comprimat cu un program special in MPEG2, MPEG4, WMW etc. pentru a ocupa un spatiu cat de cat decent. Daca e caseta analogica (VHS, Video8, Hi8 etc) atunci trebuie o placa de captura video in calculator, se face captura de pe player si apoi urmeaza iar faza de comprimare.

Daca toate astea par prea complicate mai exista o varianta: exista firme care fac operatiunile astea contra cost.

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

din ce zice ralucami, eu inteleg ca are pe o caseta VHS un film...si vede respectivul film pe plasma aia folosind un video player...
caz in care nu se poate ce vrea ea, cel putin asa din prima...
pentru ca filmul sa poata fi pus pe net trebuie sa fie in format digital, respectiv trebuie facuta conversia de la analog la formatul digital...chestie care cel mai simplu e de facut la un studio care face din astea, ca inteleg ca nu ai putea sa faci singura conversia...
apoi, restul e simplu...odata ce ai cd-ul cu filmul in format digital, ori iti faci un cont de youtube eventual, ori o pui pe rapidshare daca vrei sa o ti mai privata...
spor si mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Ralucami,felicitari pentru burtika si bb sanatos si fromos !
Incearca sa filmezi cu o camera digitala makar vro 3-5 minute de film,cand dai play pe tv.Eu asa am fakut ca sa evit variantele mai costisitoare.

Pupicei

Samurai-lady si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

ralucami, pentru a trece filmul de pe caseta video pe PC iti trebuie un PC dotat cu tuner tv care sa stie sa preia semnalul de pe video si sa il salveze pe PC sau o placa speciala, dedicata acestui tip de operatii.
Daca nu ai nici una nici alta, nu ramane decat sa mergi la un studio si te rezolva ei.

Mergi la inceput