Piatra Neamt - Perla Moldovei (12)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata, fetelor!
Azi ma doare o masea! Prima data in viata mea cand am probleme cu o masea. S-a si umflat, trebuie sa merg la farmacie sa iau cica oxacilina. Mi-a zis o colega ca asta trebuie sa iau... Din fericire nu ma doare tare. Sper sa nu am probleme mari.
Voi ce faceti?
V-ati baut cafeaua? Eu acum, asa ca va invit si pe voi.
O zi buna!

Lora

Mergi la inceput

Carmen, ce mai faci? Ce mai face Ares? V-a trecut raceala? Ti-ai mai luat masina? Eu pana la urma o sa-mi iau un matiz, cred...macar e nou. Asta daca reusesc sa vand terenul pe care il avem, ca altfel n-am bani acum. Dar m,acar sper, nu? E ceva....

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

crissandrada pai cred ca nu prea sunt intreaga la minte, dar am sa ma descur eu cumva. La mine, cu cat ete mai complicata si mai grea o situatie cu atat ma descurc mai bine. Sa va ajute Dumnezeu sa va terminati casa. Sincer si noi ne gandim la una, dar mai tarziu, sa mai adunam ceva bani.

mira_m la noi in posta au pus ca niste ziare astia de la Kaufland. Dar isi fac reclama si spun ca vor deschide in curand. Data exacta nu au spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

Ne-a trecut raceala
Din nefericire n-am mailuat nici o masina
si nici nu cred ca mai iau...ca nu ma incumet la rate de genul asta
Radu al meu...ar cumpara imediat dar nu-l las eu
cred ca ma incumet a un Trabant

In rest...nu cred
Eu azi sunt iar pana tz la servici
Din cate stiu mulajul statuii mele e deja gata

Lora sper sa nu fie nimic grav cu maseluta...

Mergi la inceput

Carmen, daca te consoleaza cu ceva...si eu stau pana la 6 la serviciu cam in fiecare zi...si trebuie sa vin si sambata, dar acum are examene al meu sot sambata si nu am cum, decat daca o mai chem pe d-na din cand in cand.

Lora

Mergi la inceput

Si de rate si bani...nu-mi mai zi, ca ma doare capul....tocmai s-a spart radiatorul la masina cica si costa vreo 10 mil. doar + alta piesa afectata + manopera...vreo 15...

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora asa-i cu masinile...se mai defecteza. Pe noi ne-a lasat asta vara la mare, noroc ca suntem descurcaretzi. Si chiar cu o zi inainte de intorcere...a fost de comedie, ce mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Criss meric mult pentru informatiile legate de casa. Deci, in principiu, s-ar putea si cu 50 000 euro.

Ana eu cred ca esti foarte sanatoasa la cap. Acum e momentul ideal: ai logistica de la Casandra (jucarii, hainutze), ai indemanarea antrenata, diferenta mica de vartsa o sa ii faca sa se inteleaga si sa se joace impreuna, fiind de aceeasi minte. Si cu siguranta o sa te descurci foarte bine. Pe Casandra o sa o dai la gradinita la nu mult timp dupa ce se naste cel mic, mai sunt bunicile care te ajuta. Sa vezi ce fain o sa fie!
Am si eu o rugaminte, zi-mi ce mai mananca fata ta, ca eu imi iau lumea in cap. Bianca nu vrea nici moarta sa manance la pranz. Ieri a mancat dupa ce s-a trezit la 15 cateva bucatele (mici) de cascaval cu paine, vreo 4 -5 sticksuri, 4 lingurite de branza cu smantana (le-am numarat) si 250 ml de lapte la culcare. Atat!
Nici nu mai stiu ce sa-i fac, poate s-a plictisit de aceeasi mancare, dar si eu m-am saturat de facut si aruncat. [:((]

Lora pentru masea ia Tagremin cu Rovamicina (sper ca imi amintesc bine denumirile). Sunt antibiotice special pt infectii la nivelul gurii si au efect rapid si garantat. Pe probate iti spun!

Cu experienta mea in casnicie, se poate spune ca e mai mare ca a ta, dar noi am avut o relatie-fulger . Ne-am "imbarligat" pe 30 noiembrie 2000, pe 1 mai 2001 deja ma cerea e nevasta. Eram studenti in ultimul an. Dupa licenta am venit in Piatra sa imi caut si eu de lucru, am facut nunta in octombrie 2001, in februarie 2002 ne-am luat garsoniera si dupa cateva luni si-a facut Sebi prima firma cu un amic. In 2003 ne-am mutat la 2 camere si am pierdut prima sarcina. In 2004 am pierdut a doua sarcina si am ramas din nou gravida. In 2005 am facut 2 copii deodata , in 2006 si-a facut Sebi firma singur si ne-am luat masina (second-hand). Acum ne facem planuri de extindere a afacerii si de mutat la mai multe camere (sau facut casa). Pot zice ca am fost destul de ocupati . Adevarul e ca avem si mult noroc.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, felicitari, in cateva cuvinte ai descris cativa ani din viata. Frumos, mi-a placut! daca sunteti multumiti de ce ati realizat, atunci chiar sunteti norocosi.
Eu de multe ori vad partea neagra a lucrurilor si nu e bine, zic mereu ca incerc altfel, dar tot asa gandesc. Poate cu timpul sa mai ma destept si eu.
Si eu as fi vrut sa stam la casa, insa cateva zile de stat in casele unor prieteni, rude etc. am vazut ca nu are numai avantaje (sau poate e de vina iar gandirea asta a mea). Treptele sunt un pericol pt. copil, apoi daca dormitorul e sus, sufrageria jos, trebuie mereu sa urci, sa cobori la el, apoi e mult mai mult de facut curatenie, iar daca casa e izolata, imi e asa frica singura acolo ...

Ana, felicitari! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte!

Sper sa va cunosc pe toate cat mai curand. Timpul trece asa de repede. Va trebui in curand sa incepem cautarile pt. un apart. ceva, ca in martie-aprilie vrem sa venim in Piatra.

Vorbeati de Matiz. Eu nu stiu cum e cu inregistrarea masinii. De ex. cumparam una (noua sau la mana a doua) apoi unde trebuie inregistrata? In orasul unde esti inscris cu domiciliul sau unde? Ca eu am domiciliul in Buc.? Trebuie sa merg acolo? Sau cum se procedeaza? Merci!

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Bravo voua, Laura! Nu pierdeti timpul!

Cat despre antibiotice, deja am cumparat oxacilina la sfatul cuiva si am si luat primele 2...sa mai schimb acum oare? O colega zice ca nu mai e asa umflata deja...nu stiu ce sa fac, ca n-am experienta in domeniu. Parca nici nu ma mai doare asa rau. Mai astept pana maine sa vad ce se intampla. Oricum, o doctorita stomat. pe care o cunosc eu vine abia pe 15, ca e in Spania, asa ca...

Fetelor, nu va faceti griji prea mari daca au perioade strumfii in care nu mananca mai nimic sau doar ceva anume...se intampla frecvent. A avut si Iustina perioade din astea si le-a trecut. De fapt, o mai apuca si acum...are cate o zi cand mananca doar branza sau una in care vrea doar ciorba sau doar snitele ori cartofi. Asa sunt copiii, nu ai ce sa le faci. Si eu imi bat capul uneori cum sa-i mai diversific meniul ca nici nu mai stiu ce sa mai fac de mancare... In unele zile mananca f. bine, in altele aproape nimic...dar nici n-am cum s-o oblig. Cand vad ca n-are chef de mancare ii fac ce stiu ca-i place ei cel mai mult, de ex. mananca bine spanac, orez, cartofi copti sau prajiti (chiar daca nu-s indicati, dar mai bine decat nimic, nu?), branza de vaci, daca se poate taiata patratele ca sa poata lua ea cu furculita, ca altfel nu vrea etc. Incerc sa fac fata toanelor ei de copil.

Lora

Mergi la inceput