Piatra Neamt - Perla Moldovei (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Ianusca iti doresc spor la servici si reacomodare usoara .
Mie mi-a venit tare greu sa ma acomodez cand m-am intors la servici. Bine, ca eu am stat acasa 2 ani.
Dar pana la urma a fost bine.
Bine ca cel mic sta cu bona si iti este pe plac bona.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata, fetelor! Si eu sunt la cafea, asa ca o bem impreuna, nu?
Sper ca astazi sa aud doar lucruri bune de la voi, nu ca ati mai racit careva.
Va doresc o zi cat mai buna si mai frumoasa!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!!

Criss ce matinala esti!!

Ianusca ma bucur ca s-a rezolvat treaba,e bine ca iti place bona!!

Ana sa stii ca nu m-am tuns un pic mai scurt,i-am mai luat si din grosime,pana la urma am fost la cumnata-mea(georgete),ea nu m-a lasat sa-mi fac breton.Simteam nevoia de o schimbare

Astept sa mi se trezeasca fata ca sa ma apuc apoi de treaba,mai ales ca maine e sarbatoare.

Dana si cei mici

Mergi la inceput

Intre timp vad ca a aparut si Lora,buna dimineata...eu mai acus beau cafeluta,ca nu vreau pe stomacul gol

Ionela hai ca nu mai stiu ,pt ce mai inveti??Faci masterul?

Gradi aia de la maicute e cumva aici in Darmanesti,pe langa scoala 5??Pt ca am inteles ca este una si aici(e catolica parca)

Dana si cei mici

Mergi la inceput

Dana, nu e in Darmanesti, e pe langa politie, dupa agricola din precista la dreapta. Am auzit si eu ceva de una din Darmanesti, insa doar atat, altceva nu stiu.

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana am reusit sa-mi fac programare la dr. Abia pe luni la ora 13. Sper sa nu stau mult, mai ales ca sunt prma.... Data viitoare poate ajungi la Cristi.

Ianusca ce bine ca-i faina bona.....si ca iti este pe plac. Reacomodare cat mai usoara.

Laura ce mai facetzi? Ce-ti mai fac strumfii?

Mergi la inceput

Laura chiar unde sunteti mai?Cum se simte Rares?Daca nu ne mai scrii inseamna ca sunt probleme,eu asa deduc ,oricum sanatate multa

Ana succes luni,sa ne aduci vesti bune Data viitoare sper sa ma duc la el sa ma tund,sunt curioasa ce freza imi va face,ma voi lasa pe mana lui

Dana si cei mici

Mergi la inceput

Carmen,am vazut ca ai scris dar cred ca-ti modereaza mai greu mesajul!

Dana si cei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Iaca pe aici suntem!
Cei mici sunt ca ieri .. nici mai bun, dar nici mai rau. Adica Rares se chinuie in continuare cu mucii si mai tuseste din cand in cand cand se inneaca cu mucisorii care ajung in gat. Si Bianca a fornait un pic aseara, dar i-am pus repede in nas, i-am dat si ei un pic de calpol si vad ca nu s-a agravat. Veseli si jucausi sunt, de mancat mananca (mai putin legumele cu carne pe care ieri le-am combinat cu un iaurtel ca sa le pape), se mai supara cand li se infunda nasul si urla de parca ii tai cand le scot mucii cu pompitza. Eu zic ca nu e grav si ca in cateva zile scapam.
La calculator eu nu mai am acces, ca le-am tras de pe net 5Gb de filmulete si muzica Beby Einstein si cum ma apropii de calculator, cum trag de scaune si tipa sa ii pun pe ei. Asa ca imi vad de treaba prin casa sau stau cu ei si le traduc filmuletele (eu sunt cu subtitrarea: aia zice "cat", eu zic "pisica", Bianca "miaaa" si asa ii fac trilingvi ).
Mai Dana, m-ai terminat cu pozele tale cu prajituri! Am salivat pe tastatura

Fetele care munciti, spor la treaba si servici usor! Eu traiesc sentimente contradictorii: cand as pleca si maine la munca (simt ca o mai iau pe ogoare dupa 2 ani de stat acasa, imi mai vine si mie sa mai fac si altceva, ca ma dilesc de tot), cand nu m-as duce nici legata!

Am o cunostinta care are fetita la gradinita catolica din Darmanesti si e foarte multumita. Sta program scurt, pana la 12 si da vreo 80 RON pe luna, daca am retinut bine.

ana la ce doctor mergi? Ca nu am retinut. Si Cristi cine e? Un stilist renumit? Eu am reusit sa ma tund inainte de revelion la tipa care mi-a facut cuafura la nunta si sunt multumita, ca de fiecare data cand ajung la ea.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Laura, ne bucuram sa te auzim si ca strumfii tai sunt bine, atat cat se poate la o raceala. Cunosc si eu senzatia cand ma asez la calculator in locul bubulinei...e JALE!!! Ori o iau si pe ea in brate si atunci nu mai pot scrie nimic ca ea incepe sa bata frenetic in taste, ori dispar din peisaj si o las cu frumoasa si bestia, ca asta e filmul pe care il prefera mai nou...ca maine nu se stie, cere altul.

Lora

Mergi la inceput