Piersicutze de 2006

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pai, sarilla a sunat adunarea, deci, ma conformez:
azi sunt f. happy: mi-am gasit o fusta de blugi care mi s-a potrivit la fix!!!!. in viata mea nu am purtat numarul 50. si sa nu va spun cit timp am cautat ceva care sa ma incapa. mai am nevoie de niste pantaloni, deci voi continua mare cautare. voi cum v-ati descurcat cu hainele?

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

am uitat sa spun ca am gasit-o la reduceri: de la 1.100.000 la 642.000

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Si eu ma gandeam la Croatia, mai ales ca e o aruncatura de bat. Dar din cate mi-au zis prietenii mei plajele sunt cu pietricele si intrarea in mare este brusca. Ori pentru mine asta e un inconvenient. Stiu sa inot, dar mie imi place mult sa ma balacesc, sa sar la valuri. Mie imi place mult Marea Neagra, daca ar fi mai curat si serviciile mai bune, ar fi super.
Totusi vacanta de vis as petrece-o undeva pe malul marii , intr-un hamac la umbra unui palmier. Briza sa ma racoreasca alaturi de un coktail rece. Mi-ar place ca eu sa am din nou 65 de kg, Marius sa fie si el ca acum 5 ani si nu m-ar deranja niste musculosi pe acolo care sa fie la dispozitia mea: sa-mi faca vant, sa ma serveasca cu diverse, sa-mi faca masaj. Ehhhhhh, vrabia malai viseaza!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Iata-ma si pe mine. Eu visez la Hawai si fiinca acum nu suntem chiar asa departe poate ca mai am o sansa si sa ajung acolo in concediu. Oricum am stabilit ca primul concediu serios acolo o sa-l petrecem. Oricum anul asta pica pt ca tr sa mergem in Romania ca se casatoreste cumnatela, asa ca poate la anul.
Vreau sa vizitez si Europa (mai als Italia) ca eu din Cluj am aterizat direct in Chicago si cam atat. Am mai fost in vreo 3 state aici in apropiere dar tr sa ajungem si la Niagara, Florida, Grand Canion.... Eu nu mi-am pierdut inca speranta si visez in continuare

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Nu vreau sa fiu off topic, dar am vazut ca facem ce facem si tot la kg ajungem. Azi am indraznit sa-mi probezi blugii dinainte de a avea burtica si spre marea incantare imi sunt buni, chiar largi in talie cum imi erau si inainte. Nici nu pot sa va spun ce bucurie am simtit si m-am apucat la scos haine din dulap si probat, si sunt bune.
Incredibil ca nici nu mi-am dat seama ca am slabit dar se pare ca incet si sigur revin la normal. Vreau si eu sa ma apuc de abdomene dar am tot auzit ca numai dupa 6 luni de la cezariana e indicat, asa ca am zis ca mai astept ca oricum nu mai e mult pana in februarie. Care mai sunteti cu cezariana si faceti exercitii, sau nu faceti, sau ce stiti de asta?

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

buna,
Ma numesc Anca am 33 ani (uaau cati ani )am terminat georgafia in 2000 .Trebuia sa fiu profa dar se pare ca nu toate ies cum planuiesti , lucrez in prezent ca asistent manager la o firma .
L-am cunoscut pe sotul meu in 2001 , ne-amm casatorit in 2005 avem un bebe Andrei din 13 februarie 2006 dupa care suntem nebuni, de fapt toata familia e indragostita de fiul nostru.
Gata.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Oana eu am cezariana,2 chiar si m-am apucat de "abdomene" dupa 3 luni.Am pus ghilimele pt. ca foloseam centura,deci nu le faceam eu.Pe prospect scria ca dupa 3 luni e ok.
Acum s-a stricat ,asta e daca m-am zgarcit ,asa ca bag abdomene clasice,cam 10/zi.
Felicitari pt. kg. pierdute!
Monica nu ma mentineam cu salam de Sibiu si telemea ,eram dintr-alea care manca orice,oricat si oricand si nu se punea deloc.In adolescenta tineam cure de ingrasare,am mers si la medici,toti mi-au spus sa ma calmez,eram prea stresata si de aceea nu puneam nimic.Sa mai zic ca la 18 ani aveam 39 de kile?
Locul de vacanta ideal? Hmmmmmm...
Pentru mine ar fi Hawaii,dar cum spuneam intr-un mesaj anterior pe Masaaki nu il incanta destinatia ,el vrea sa ajunga in Grecia,si mie mi-ar surade asa ca cel mai probabil prima destinatie va fi Grecia si apoi Hawaii.Am mai vrea sa vizitam Paris-ul,Italia,Croatia.
Dar pe primul loc e Grecia,Masaaki viseaza la o casa de vacanta acolo.

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Anca bine ai venit in

Mergi la inceput

Hai ca mi-am adus aminte ceva vizavi de vacanta ideala!
Anul trecut prin mai( aici prima sau a doua sapt. din luna mai e Golden Week si toti au concediu cam 5-6 zile),ei anul trecut de Gloden Week ce sa facem,unde sa mergem.Eu o tineam intr-una Hawaii,Hawaii,Hawaii
Dar avand burtica mare a fost imposibil asa ca am mers intr-o statiune de aici numita Hawaiians;dupa nume am crezut ca e ceva imitatie Hawaii.
No way,am condus,ma rog Masaaki a condus vreo 5 ore pana acolo si dupa 30 min. am plecat Era o piscina imensa,acoperita si plina de oameni,nu aveai loc sa arunci 1 ac
Ati vazut vreodata pe Animal Planet emisiuni cu bizonii sau ce-or fi traversand raul? Imbulzeala si aglomeratia...
Cam asa a fost vacanta mea ce trebuia sa fie perfecta,pentru ca venea Patricia stiam ca ceva timp nu o sa putem merge prea departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Acina, bine ai venit!Asteptam mai multe informatii..inclusiv despre vacanta ideala,da?:)
Mamaluidavid cam nasol cu vacanta voastra de dinainte de a se naste Patricia, dar stii ce inseamna asta,da?Ca urmatoarea vacanta va fi super super super! Si o sa uiti de toate vacantele nereusite...acolo, In Hawai, unde o sa stati 3 saptamani ..ei?ce zici?Suna bine,nu?Sa ne trimiti si noua niste soare cand mergi!Daca nu,lasa ca si in Grecia e misto...

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput