Tu si sotul tau ... Cum v-ati cunoscut?
Raspunsuri - Pagina 5
tumpi spune:
frumoase povesti.Defapt fiecare are frumusetea ei,pt fiecare dintre noi,povestea cu el si ea e diferita,dar totusi aceeasi,fiinca exista IUBIREA la mijloc.
Noi ne-am cunoscut acum 10 ani.Lucram amandoi la aceeasi firma,eu erm noua acolo,eram singura fata intre 15 baieti,dar el a fost singurul care mi-a atras atentia.Amandoi aveam la vremea respectiva pe cineva, relatia lui era aproape terminata, a mea nu,dar avea sa se termine repede fiinca am constatat ca
M-am angajat in ianuarie,la inceputul lunii,dar de vazut ne-am vazut undeva spre sf lunii,fiinca el avea mai mult munca de teren.La inceputul lui februarie am iesit cateva seri in oras,dupa nici o saptamana ma mutam la el,dupa o luna ma cerea in casatorie,dupa 6 luni eram sot si sotie.Am avut si noi pb noastre,dar am trecut peste ele si ne iubim la fel de mult,chiar mai mult pot spune.Nu e seara sa nu-mi spuna ca ma iubeste,mi-ar spune si dimineata,dar io dorm cand pleaca el,asa ca se multumeste cu de dimineata ca sa nu ma trezeasca.
Sa iubesti e cel mai frumos lucru,dar mai frumos e cand dragostea e reciproca.
Sa fiti iubite.!!
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ICorina spune:
Ce draguuuuuuutz! Am citit povestioarele cu multa placere si cu zambetul pe buze,recunoscand in fiecare fiorul inceputurilor si "fluturasii" pe care i-am avut si noi.
Noi ne-am cunoscut in 2000, la job.El-pilot, eu-stew.El spune ca tine minte si acum prima imagine cu mine:cum aratam, ce purtam si gestul cu care m-am aplecat, curioasa, sa-l vad pe noul venit in companie.Eu, sincer, nu mai tin minte scena! El spune ca atunci s-a indragostit!
Dupa un timp, am plecat impreuna, in echipaj complet, in Egipt la un contract cu serii de 2 luni acolo,doua acasa. Nu stiu cum se facea, ca ne nimeream mereu impreuna! Tineretea, tinerete;discoteca-discoteca, mirajul Nilului complicele nostru, o multime de timp la dispozitie sa savuram ceea ce deja parea o vacanta! Am inceput ca prieteni, ne povesteam vietile si ne faceam confidente, inotam impreuna si ne jucam tenis de masa, colaboram super pe plan profesional.Cand mi-am dat seama pe ce lume sunt, eram deja iremediabil indragostita!
Azi,ne iubim ca-n prima zi, il avem pe 'Xoi, de 1 an si 9 luni si mai planuim ....ceva fratiori sau surioare! A! Si chiar am zburat toti 3, impreuna, in echipaj: el-comandant, eu sef cabina si cu 'Xoiu' la purtator!