FETELE FANTASTICE (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutari la fantastice....

Mey dragelor am citit un articol trimis de cineva,care e in bransa cu teleu si ziarele...si pe care am intrebat-o treaba cu concursul ala si hai sa vedeti si voi din articolul respectiv:
"Glumesti? Sigur ca e un concurs super tare... hai sa-ti citez din presa
"cei mai isteti copii din vestul tarii se vor intalni in 20 februarie la Timisoara...." ,"Cei mai tari matematicieni din judetele Timis, Arad, Caras-Severin si Hunedoara se vor īntrece īntr-un mega-concurs, pe 20 ianuarie", "Subiectele vor fi realizate de catre profesori universitari, iar evaluarea lucrarilor se va face de cadre didactice din facultatile din toate judetele participante." iar colega mea de pe invatamant m-a asigurat ca e tare de tot concursul."

Asa ca,dragele mele,chiar am un baiat istet...nu va suparati ca ma laud....si VA MULTUMESC DIN TOATA INIMA PENTRU FELICITARI

Zic inca o data LA MULTI ANI,Cicinelu'!Sa ai parte de tot binele din lume!
Aelita....saru-mana de aprecieri si felicitarile pentru Alex!Sa dea Dumnezeu sa fiu sanatoasa si sa ajung vremea aia cand am sa scriu si eu cu rosu si litere de marimea 5,aici,felicitari Sofiutei pentru premiile la concursurile la care va participa.Imi doresc asta din toata inima!
Cu perisorul micutei:cred ca ti-am mai scris ca si Luana la fel a fost.Steam cu ta-su si o studiam...ca eram consternati in fata minunii facute de Mama Natura...si chiar ne intrebam de ce are atat perisor si pe spate si la urechiuse.Cred ca am si intrebat la doctora de familie si ne-a zis sa nu ne alarmam,ca e firesc asa,unii copilasi asa au...si ca treaba asta se va reglementa cu timpul,adica perisorul va dispare...Iar chestia cu blond sau brunet...pai eu am avut parul rosu la nastere(cel putin asa povestea mama) si acum,exceptand firele albe....deh!ghioceii mei din tample...am si am avut parul atat de negru ca batea in albastrui.Alex a avut parul aproape alb,atat de blond era cand s-a nascut si doar eu sunt bruneta si ta-su era brunet.Acum Alex e saten inchis.Luana era tot ca mine,cu parul rosu la nastere.Si eu si ta-su suntem bruneti.Acum e satena si ea...cand ii bate soarele in par are tente de rosu aramiu...Bine ca Sofiuta e sanatoasa si ai sa vezi tu cat se va schimba de-a lungul timpului.Ne mai uitam si noi acasa la pozele facute cand Luana avea o saptamana de viata si comparam cu cea de acum....este o schimbare fantastica...din toate punctele de vedere.
Beyyyyy...treaba cu cotetu' am scos-o ca ziceai tu de gascanul tau taiat si cusut....Ma bucur ca te-am inveselit...Te pup si pup si micuta printesa!
Nanami...numai bine si sananate pentru Hiro!Doamne ajuta sa treceti cu bine de suparare!
Puf,spor la treburi si la alergari!
Ken,saru-mana de felicitari!Sa ai parte numai de bine!
Vio,saru-mana....Te pup!

Fetelor....sa aveti o zi excelenta si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

CICI sa ne traiesti 1000 de ani sanatosi si fericiti! Si scuze intirzierea sint cam ametita (dar nu de la "discutiile" din week-end ).

Ana felicitari pt matematicianul tau!

Puf asteptam noutati!

si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Multumesc mult fetelor mele fantastice, va pup pe toate de la mic la mare.
Aelita,Sofia,Nanami,Hiro,Puf, Ken, Iliuta,Vio,Mihnea, Madyn, Mihai, sant alaturi de voi mereu si va urez si voua multa sanatate siimplinirea tuturor dorintelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nanami imi pare rau ca Hiro e bolnavior,mititelul !
sanatate multa! aveti grija de voi !
puf mai ho,ce atata alergatura??
ken iti tinem pumnii sa iasa totul bine !!! si sa ne povestesti tot tot
iliuta multumesc!
violeta pai ce sa iasa din mine??
pup pe Mihnea!
Ana,deci nu doar ca a luat premiu,dar asta si la un concurs f f tare si f important !!! BRAVO !!! pai lauda-te,ca ai cu ce !!!
eei,iti dai seama ca si eu mi-as dori sa fie si Sofķa cu matematica..dar cine stie...

haha tu ai avut parul rosu??? ai fost morcoveatza ????
ei,bineinteles ca se schimba,si ca nu conteaza culoarea,mai glumesc si eu pe seama cupilului .(dar totusi,de unde p ma-sii,neagra??)
dar voi stiti ca e minunea mea!

cicinaaaaaaaa sa petreci bine bine si sa....si sa......si sa......
ce vrei tu !!
la multi aaaaaaaani !!!!!!!!!1
!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

neata (pt noi) si somn usor(pt voi)

multumesc fetele pt incurajari, sper sa sa scapam cat mai repede , acum ne simtim mult mai bine , de azi mergem la gradi. mai tuseste putin peste zi , dar e ok.

multa sanatate si tot binele din lume vi-l doresc si eu voua

va pup dulce si sper sa mai intru , azi ma duc la serviciu ca nu mai pot dorul babei.

*-ul fetelor fantastice*

poze

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Multumesc Aelita....pai m-am tot laudat,cred ca e cazul sa ma si opresc....Cu papusica ta...ce sa mai zic?E o minune de ingerash!Sa fie sanatoasa!
Nanami....ma bucur ca sunteti mai bine....bafta cu baboashaca ta!

Eu nu prea sunt in apele mele azi...sunt cam ametita...cine stie?Poate si vremea ploioasa de afara sa fie de vine...

Va pup si sa aveti o zi cat mai buna!

Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata!!!

fetelor,va doresc o zi buna......si sa nu va fie somn!...cum imi e mie....

Ana sa nu fie vreo raceala....

as zice si un LA MULTI ANI!....dar vreau a primesc confirmarea ca se poate.....stie ea cine e....

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

LA MULTI ANI
Mamica nebuna de printesa:Aelita

Mergi la inceput

Aelita...LA MULTI ANI!.... chiar nu stiam ca e ziua ta ...noroc cu Cicinelu',ca Vio era secretoasa....
Pai mamicutza de printzesa,sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lume,sa fi sanatoasa,fericita si iubita!!!
Petrecere frumoasa si distractie maxima!

Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

nici nu ne baga in seama,nu vedeti?!
petrece cu Sofiutza......ii da sa pape laptic,a si uitat de sampanie...hai noroc de la noi sufletel

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput