Cat este salariu net pt. "office management"?
Buna,
am nevoie sa stiu cam cat este in Bucuresti, salariul net pt. o persoana care se ocupa de "office management"?
Multumesc mult.
Raspunsuri
Andries spune:
ce inseamna office management? si pentru cine? ca una e office management la o firma mica si alta sa fii secretara nu stiu carui VP.
Andries
mariana75 spune:
quote:
Originally posted by Andries
ce inseamna office management? si pentru cine? ca una e office management la o firma mica si alta sa fii secretara nu stiu carui VP.
Andries
O firma relativ mica, aprox. 15 angajati.
Office management? mult mai multe decat ce face o secretara...... :)
Lona spune:
quote:
Originally posted by mariana75quote:
Originally posted by Andries
Andries
O firma relativ mica, aprox. 15 angajati.
Office management? mult mai multe decat ce face o secretara...... :)
Cam ce? Ca sa vad daca am doar secretara sau face office management!
Leafa ei este 8,5 milioane plus bonuri de masa. Si asta, in provincie, la o firma relativ mica, 30 de angajati.
ymcar spune:
400 euro +bonuri + un soi de al 13 salariu, dar mai mic, de 300 euro. Asta in Bucuresti, firma mare, pentru posturile de asistent de manager (care se ocupa doar de treburile la nivel inalt) si team manager (care se ocupa de problemele de nivel mai jos, la fiecare team in parte - din astia sunt mai multi, evident). Fiind multinationala pretentiile sunt insa ridicate, au cautat luni de zile pana au gasit persoanele potrivite si pe urma le-au trimis 2 luni la training in strainatate, la firma mama.
My life stinks
mariana75 spune:
Multumesc mult "ymcar".
"Lona"... cam ce? pai... incepand de la chestii legate de secretariat, pana la altele legate de probleme administrative (salarii, banci, plata facturi, diverse planninguri, situatii)... reprezentat legal in Ro pt. firma mama din Germania... + testat programele colegilor :)
Deci, cam astea ar fi...
ymcar spune:
quote:
Originally posted by mariana75
Multumesc mult "ymcar".
"Lona"... cam ce? pai... incepand de la chestii legate de secretariat, pana la altele legate de probleme administrative (salarii, banci, plata facturi, diverse planninguri, situatii)... reprezentat legal in Ro pt. firma mama din Germania... + testat programele colegilor :)
Deci, cam astea ar fi...
Pai asta e deja munca a n oameni, chiar si pentru o firma mica. Parerea mea este ca o persoana competenta si capabila sa le faca pe toate si bine ar trebui platita foarte bine!
Edit: Cu placere!
My life stinks
alina023 spune:
Cineva care face cam ce ai descris tu plus ceva pe deasupra (relatii cu investitorii, cu agentiile de real estate, institutiile statului) castiga 700 Euro in Bucuresti la o firma mica.
Edit pentru ca uitasem...fara taskuri de secretariat (raspuns la telefoane, trimis faxuri etc).
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
marius spune:
La noi in zona acest tip de job e platit cu aprox. 300 euro - net pt o firma ce are aprox. 50 de salariati.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro