Referinte: pro si contra scoala nr. 97, sect 4
Raspunsuri - Pagina 10
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela2001 Noua ni s-a spus de la scoala ca anul acesta nu va mai fi after school din cauza claselor pregatitoare (nu mai sunt sali libere). |
Ai fost pe la scoala? E vreun anunt?
Amira2005 spune:
Am fost eu la scoala si am inteles ca after o sa fie sigur dar nu se cunosc inca detaliile. Saptamana ce urmeaza o se stabilesc conditiile. Eu oricum o sa mai trec ca nu ne-am hotarat la ce invatatoare de clasa a II a o sa ne inscriem. Nu prea am gasit informatii care sa ma ajute sa iau o hotarare.
Stiti anul trecut ce invatatoare au fost la after?
Multumesc mult.
bumbita spune:
Buna
Stiti cumva care sut cadrele didactice pt clasa 1 si daca s-au format clasele???mc!
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amira2005 Am fost eu la scoala si am inteles ca after o sa fie sigur dar nu se cunosc inca detaliile. Saptamana ce urmeaza o se stabilesc conditiile. Eu oricum o sa mai trec ca nu ne-am hotarat la ce invatatoare de clasa a II a o sa ne inscriem. Nu prea am gasit informatii care sa ma ajute sa iau o hotarare. Stiti anul trecut ce invatatoare au fost la after? Multumesc mult. |
Doamnele Istodor, Robertina Oprea si cred ca si Dogarel.
maria.amana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sirimie
Doamnele Istodor, Robertina Oprea si cred ca si Dogarel. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
doamna Dogarel nu a fost niciodata la after
paula79 spune:
Salutare,
avand in vedere ca vati inscris la scoala 97 si sunteti in calasa I ce poti sa-mi spui despre invatatoarele de acolo ptr ca eu vreau sa trensfer fata la scoala 97?
multumesc mult