Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (2)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Meg, cred ca ideile astea sunt caracteristice tuturor soacrelor. Daca poti sa-ti imaginezi, si a mea mi-a tinut o predica despre cum copilul are nevoie de ceai, cum trebuie s-o scot de cap la baita (ea nu si-a scos copiii, de frica, dar asa se face!!!), cum trebuie sa o trag de nas si de urechi sa-i creasca, cum face otita daca nu ii pun caciula...si multe de-astea, de te-apuca rasul.

Acum ma intreba ce dulciuri manaca Anya: ciocolata, napolitane, de-astea. Cand i-am zis ca nu mamamnca decat eventual prajituri de casa si asta rar, iti dai seama ce fata a facut. E greu pt ceilalti sa inteleaga de ce nu ii dau ciocolata. Scandalizez orice adult care stie ca un copil trebuie sa manance dulciuri. Si incep cu texte de-astea:"eu ti-as da, dar daca mami nu ma lasa...".

Alina Radu Teodor si Anya Ioana (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

soacra mea are 72 de ani si sta sub mine si crede ca ea a facut pamantul in 90% din cazuri.cand ma gandesc ce o sa ma astepte ...i le-am mai retezat eu pana acum dar sa vedeti de acum incolo cand o veni copilul he he he...

alina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aoleu, alina..72 de ani? a mea are 48..da cred ca nu o sa am probleme prea mari pentru ca a promis ca si daca nu e de acord cu unele idei de-ale mele o sa faca asa cum zic eu, nu o sa dea pe ascuns ceai copilului...sa vedem..

mai, maine e prima zi de serviciu!!! fac si eu ca (,) cristina...incep sa am emotii...inclusiv sa nu mi se rupa apa pe acolo ..cristina, voi pe la ce ora mergeti?

cum e in prima zi, ca nu nu s-a dat o ora anume la care sa fim acolo... cum se face impartirea pe medici??

mi se pare mie sau nu au mai scris de multisor stomatologii nostri?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Mai fetelor primiti si asistente sau numai pt medicinisti cu diploma de studii superioare este vorba?
Daca ma primiti si pe mine in clubul vostru ar fi ok, mai ales sa ingrosam randurile celor care sunt pusi la zid ori de cate ori are cineva de aruncat cu pietre in sistemul sanitar...

Eu sunt Nicoleta, lucrez de 7 ani la Sp. Universitar Buc- obstetrica-ginecologie si acum sunt anul 3 la UMF Carol Davila- Sectia Moase.
Am o fetita de 7 luni si 11 zile, sunt mama pt prima data si cred ca mi-ar prinde bine niste schimb de experienta cu voi.

PS: parca suna a cerere de angajare ....hihi
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Pai de aceea se numeste Clubul Medicinistilor si nu al Medicilor!
Bine ai venit, Nico!
Felicitari!
Acus' te pun pe listutza!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Alina , eu am avut placenta praevia centrala....cu ce te pot ajuta?
Am stat acasa de la 4 saptamini, trat. cu Utrogestan, Gravibinon, amestec litic in fiecare seara, am avut branula si perfuzii toata sarcina, no sex timpul sarcinii si dupa 6 sapt, pe la 8 luni placenta a urcat si nu a mai fost pericol de sangerare, in schimb s-a deschis colul asa ca tot la pat mi-am facut veacul.
Repaosul este ff important, eu si ciorba o mincam in pat.

Am repetat echo ori de cate ori am suspicioanat ceva in neregula, astfel incat am facut 14-16 in total, majoritatea 3d pt a-mi potoli piticii din creier.

La tine la citi cm/mm de col se afla placenta?

Mergi la inceput

buna nico!!!

esti in CIC sau mergi la serviciu? o sa masc si eu la municipal, luna viitoare si taare mi-ar prinde bine sa cunosc o moasa care sa ma invete una-alta cu copilul! o stii pe dr diana secara? e ok?

vine bebe!

Mergi la inceput

Megbeng,
Salut! O stiu pe Secara iti dai seama,acolo lucrez la ceza, ce pot sa fac pt tine? Nasti natural sau cu ceza? Zi-mi cand nasti si vin cu tine, acum sunt in CIC dar te ajut cu drag. La sala de nasteri nu prea am putere, dar la sala de operatii si postoperator sunt toate colegele mele.

Scuze Alina, acu am vazut ca e centrala. Si la mine a fost si a urcat, asa ca sunt sanse. Sie u am beneficiat de povesti horror inclusiv de la socra-miu care-i obstertician de cand haul...dar i-am demonstrat ca se poate, fata mea e ok, nascuta la 39 sapt cu toata previa de la inceput si frica ce am tras-o.

Mergi la inceput

Sheannamp, saru-mana de primirea calduroasa!

Secara e ok ca medic, multa experienta si amabilitate. E tare bine pregatita, printre altele preda si la studenti e si supraveghetoarea noastra din stagiu.

PS: despre socra-miu voiam sa zic ca e "obstetrician" nu "obstertician" hihi..graba strica treaba.. da mi-e ca se scoala fii-mea si nu mai apuc sa scriu.

Mergi la inceput

nico, eu vreau sa nasc natural daca nu o sa fie bebe urias si nu o sa apara alte probleme.. DPN am 15-18 feb. as putea sa iti dau un telefon, ceva, cand o fi sorocul, da tu ai copil mic, nu as vrea sa te deranjez asa...

nici nu ai idee ce ma bucur sa aud lucruri bune despre dr secara ..you made my day!

hai ca m-am scos pana la urma...briantis de la ATI, nico moasa

vine bebe!

Mergi la inceput