Mamici din Arad...??? (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen, felicitari ca ati scapat de suzeta.
Ioana, felicitari ca ati scapat de biberon.
Alina nu ami intra pentru ca are calculatorul la birou unde nu a mai fost de mult. A fost ea bolnava la inceputul lunii, apoi Dragos pe care nu l-a mai dus la gradi. Au fost la noi in ajun ca aici a venit Mosul. S-au juncat pruncii pana la 2 noaptea si atunci de abia a vrut sa plece acasa Dragos. Tare mult se indragesc pruncii astia. Trebuie sa va mai pun niste poze haioase din noiembrie cu ei doi.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi ce carut aveti? Arata bine! Fain bradutul, asa pe rosu!

Am mai pus si eu poze la Timeea, inepand de aici.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Carmen, nu puzzle are Tudor in mana ci o masina de armata tip lego. "Masina de tanc" zice el. A doua zi de craciun am fost pe mal, dar nu ara nimeni in parc. Doar ciinii cu stapinii lor. Apropode caini... era un ditamai rahatul intr-un tunel pe topogan. prietna mea nu a foat linistita pana nu l-a luat de acolo, cu frunze si ce a mai gasit. Baietelul ei a cazut in alt rahat care era pe langa topogan sitot s-a murdarit pe geaca si manusi. faza total a fost ca in timpul asta ne povesteau ca au fost asta vara in Malta si s-a dat copilulpe untopogan si a cazut intr-un rahat super mirositor care era exact la baza topoganului. Nu au gasit unde sa il spele si l-au spalat cu lichid de parbriz din masina.
Diana, caruciorul e Hauck, l-am avut si la Tudor , arata foarte bine, nu s-a stricat, nu s-a decolorat, dezavantajul este ca e cam greu.

Poze

Mergi la inceput

Diana , ce ochi negri are Timeea si ce fain bretonel ii sta cu bretonelDeja sta in picioare si umbala in 4 labe?!Ce trece timpul.
Ioana nu mai vrea sa stea in scoica. Isi ridica fundul in sus pana ajunge pa marginea ei. Si cand sta intinsa pe spate se iminge pe calcaie si isi ridica fundul.
A... mi-am amintit ca mi-a placut tare mult poza cu Mela si Vladut de la Craciun.

Poze

Mergi la inceput

Gabi, multumim de aprecieri! Timi sta in picioruse si daca se tine doar cu o mana, se ridica singurica in picioare si in fundulet, sta in patru labe si reuseste sa se deplaseze vreo 20 cm dupa care pica pe burta... Inca nu-i iese chestia cu mersul in 4 labe dar persevereaza. Oricum e mai harnicuta decat Vladut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

salutare!uite ca tot citesc de ce ati mai scris si ma uit la pozele voastre si incerc sa nu va incurc....
oricum e simplu aveti niste ingeri si abia astept sa nasc si eu unul!sa va traiasca si sa creasca sanatosi!
flavia inca odata multumesc!sa sti ca va trebui sa ne intalnim sa dau de baut,fara alcool binenteles....
am fost la szeged,dr e chiar ok.in sfarsit am gasit si eu o calitate rar intalnita la medicii ginecologi din ziua de azi:RABDARE.omul ala m-a consultat exemplar,mi-a ascultat toate intrebarile si mi-a spulberat o groaza de griji!in sfarsit vorba sotului ne putem bucura si noi de sarcina!totul e ok,samburelul meu creste vazand cu ochii,are chiar 2 zile in avans,avem si noi 2 poze cu el in formare.pe 11 ianuarie mergem din nou pentru translucenta nucala de la 12 saptamani.colul e inchis,oricum de 5 zile nu mai am pete maro,mi-a facut si papul pentru polip.per ansambul e totul f bine!
diana mi-a zis ca in ungaria,daca pcr adn-ul viral este nedetectabil in sange pot sa nasc normal fara probleme!numai astia de la noi tot o dau cu cezariana!(si socramea care sta sub noi are un canish de 4 ani,tot negru.si cred ca te stiu din vedere)
fetele multumesc pt complimente,am avut o nunta de vis,cum am vrut noi si daca tot sunt mireasa o data in viata mi-am facut rochia la a&a conception in timisoara(unde si-a facut-o si columbeanca,na ca acum sunt nesimtita si ma dau si mare,scuze).a iesit exact cum am vrut eu.
si am o burtica de 4 luni!si nu am luat decat 1 kg.creste numai burtica!
si uite scuze ca m-am intins nu gluma,dar se vede ca sunt in forma!
la toata lumea!

alina 10+

Mergi la inceput

Alina.a, ma bucur ca totul e bine! Cam tot asa ti-ar fi zis si Cioata...
Poate ma stii de la spital de la Judetean de pe sectia d-rei Puschita. Cand ai fost in anul patru? prin 2003-2004? Am tinut si ceva stagii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Daaaaaaaa Gabi rahatii astia de caine ma scot si pe mine din minti !chiar si in topogan ati gasit ?????
Mela e si ea invatata deja si-mi tot spune " in tata tine tantat " adica in caca de caine a calcat si-mi arata "anaici" adica aici

Alina.a bine ca e totul ok.

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Mela e si ea invatata deja si-mi tot spune " in tata tine tantat " adica in caca de caine a calcat si-mi arata "anaici" adica aici

In veci n-as fi stiut ce inseamna aceasta "expresie".

alina.a, ma bucur ca ai vesti bune si va puteti bucura de samburelul vostru.

Diana, chiar vroiam sa intreb ce are Timeea pe fata, am crezut ca s-a lovit.

Ioana, cum e Alesio, mai e bolnavior?

Fetelor, oare Adelina mai poate avea colici la 4 luni? Ea nu a mai avut in ultimul timp, dar de 3 zile seara la culcare face urat. De obicei o puneam in patut si dormea singura, eventual mai mergeam de cateva ori sa-i bag suzeta daca o scapa din gurita. Acum o pun in patut, sta linistita si dupa 20-30 minute incepe sa urel ca din gura de sarpe si isi misca picioarele intr-una, abia o potolesc si in brate. In final dupa multa "scuturatura" in brate se linisteste si adoarme.
Ziua nu-i mai place sa stea singura, trebuie sa o bagam in seama tot timpul, e intr-o continua miscare non stop, abia ii pun pampersul. Cred ca e o mica terorista in devenire.

Ce faceti de Revelion?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

da ,sunt cu adevarat mai linistita.am gasit si femeie la curatenie,mi-a facut ieri toata casa brici!mi-a zis dr. ca acum e totul ok dar sa nu fac efort.
diana eu in 2003 am terminat.deci in anul 4 eram in 2001,dar probabil ne-am vazut cumva pe acolo prin spital.

alina 10+

Mergi la inceput