despre firme - ca si angajatori...
Raspunsuri - Pagina 5
ankalaura spune:
Pe ce pozitie, in hypermaket? Nu stiu nimic concret de Auchan, dar in hypermarket in general, se munceste mult, in ture, sambete, duminici, munca pana noaptea (sa ii vezi pe cei de la receptie marfa...), alergi de-ti iese limba de un cot (la unii, si pe role...),... Exista insa si cresteri salariale in raportul cu vechimea in muca. Vestea proasta e ca putini rezista mult timp.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
Gaby spune:
buna,
asa este se munceste mult si pe nimik, as zice eu...depinde de post, nu vad sa specifici...eu vb in general, stiu o ruda care lureaza in carefoure, casiera, si are 450 lei, lunar, cu 2 duminici lucrate...dar are luni-marti liber...
depinde...de post!
doragrey spune:
Multumesc Ankalaura si Gaby
Eu as viza un post de sef raion / adjunct.
ma intereseaza Auchan pt. ca se va deschide unul si la Pitesti - deja se fac recrutari-si as incerca un pas inainte in cariera.
Stiu ce inseamna munca in hipermarketuri si de asemenea stiu ca exista -ca in orice domeniu- locuri de munca decente, semi-decente si horror.
Mie imi este bine aici unde sunt acum, insa salariul este relativ mic- bine, nici nu este vorba despre vreo munca titanica- iar perspective dr promovare nu prea sunt- pe Pitesti cel putin. Cu toate astea, n-as vrea sa dau vrabia din mana pe cioara de pe gard si sa ajung pe cine stie ce ``plantatie`` pe post de micul negru mancator de pietre.
Deci anajati Auchan si alti cunoscatori va rog spuneti-mi si mie cum e sa lucrezi la Auchan? Sunt convinsa ca va fi un subiect interesant si pt. altii...
THANKS.
ramonzca79 spune:
hellooooooo....stie cineva ceva despre romtelecom ca si angajator????salarii, cond de lucru????etc...in special pe vanzari...
un an de convietuire-13 august
tierry spune:
Cum fu cu Finansu' Ramona? Eu am gasit un job in asigurari la un broker..dar nu prea imi place..nu stiu ce sa fac..sa mai stau..voi ce ziceti? Sunt de viitor?? Stiu ca sunt cam stresanti oamenii din asigurari..si nu e felul meu..
ramonzca79 spune:
pai cum sa fie???dintr-un pct de vedere e ok....nu am program...dar am target...daca imi fac targetul intr- o sapt e treaba mea ce fac in restul timpului....dar e munca de teren 99% si sincer nu prea ma prinde...masina o folosesc pe a mea..tel la fel....so....altcevaaaaaa vreau!
ramonzca79 spune:
azi am fost la interviu la TIME OUT pt Shop Manager dar nu-mi convine salariul....luni merg la interviu la Orange pt casier..am mai fost la ei pt vanzari B2B sau corporate si am picat din cauza limbii engleze...miercuri merg la Romtelecom....vom vedea ce va fi!!!