La noi la Galati sa veniti ! (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Laura, vreau sa te intreb cate ceva...pe mess?! Daca vrei...elizamiron...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Laura incerc sa le fac fata.....trebuie.Si eu sunt plina de energie,de obicei ,dar sunt si momente cand simt ca nu mai pot,si atunci ii duc pe la bunici sa ma mai relaxez si eu putin.Asta se inmtampla cam o data pe luna ,sau la 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

La multi ani, Tudor!! Eliza, sa-l vedeti mare si sa aiba mult noroc in viata!!!
La multi ani pentru 2007, fetelor! Sa fie un an mai bun pentru toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Salutare mamici,
Am reusit sa cumpar biletul de avion {multumesc inca o data Cameliei pentru ajutor} si am inceput sa-mi pregatesc bagajul. Mi-am facut programari pe la tuns,manichiura, cosmetica, ginecolog.....ca sa plec pregatita din toate punctele de vedere. Nici nu mai pot dormi noaptea de emotie, sunt asa de obosita.....dar cand ma gandesc ca-l voi revedea pe Dan, imi trec toate .
Va pup si ne mai "auzim" maine.

http://photos.yahoo.com/roxicucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI!!!!
Dragelor, sa aveti un an bun, cu multa sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Ne-am intors si noi din calatorii, a fost foarte frumos(nu stiu daca v-am spus, am plecat la Budapesta), conditii super, oras superb...da' mi-a fost un dor de copil....iar mi-am zis ca nu mai plec fara ea....Oricum, nu era de plecat cu Sabina, cu cate doua zile de mers cu masina,mi s-a acrit de tot, mai ales ca la intoarcere am facut 5 ore de la Predel pana in Sinaia de am zis ca acolo ramanem!

Cica fata avea in fiecare seara program de plans si suspinat dupa mami si tati si toata ziua cara prin casa pijamalele mele si tricourile lu' tat'su

Am citit de vestea buna...iupiiiiiii!!! Roxi, felicitari, sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si sa-i aduci lui Stafan un fratior sanatos!

Eliza, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si norocos!
Nu ne spui cum a fost la petrecere?

Io ma duc la munca azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaS spune:

quote:
Originally posted by roxicucu

Salutare mamici,
Am reusit sa cumpar biletul de avion {multumesc inca o data Cameliei pentru ajutor} si am inceput sa-mi pregatesc bagajul. Mi-am facut programari pe la tuns,manichiura, cosmetica, ginecolog.....ca sa plec pregatita din toate punctele de vedere. Nici nu mai pot dormi noaptea de emotie, sunt asa de obosita.....dar cand ma gandesc ca-l voi revedea pe Dan, imi trec toate .
Va pup si ne mai "auzim" maine.

Ma bucur ca ti-am fost utila.
Nu imi mai aduc aminte, undemergi in Italia? La Roma?
Daca vii pe la Firenze poate bem un cappuccino impreuna

Camelia

Mergi la inceput

Buna seara,
Slabuta miscare, ce faceti fetelor?
Noi mergem maine la o petrecere la Piticot. Este ziua de nastere a fetitei nasilor nostri care implineste trei ani. Ieri am cautat disperata un cadou dragut pentru ea si pentru ca auzisem de la Laura cat de incantata este Daria de jocul magnetic cu hainute i-am luat si ei unul la fel. Seara, cand am vorbit cu nasa la telefon am aflat ca mai are inca vreo jocuri la fel si a trebuit sa ma duc sa-l schimb. I-am gasit un joc cu plastilina din care sa construiasca un oras....pare interesant, sper sa-i placa. Am gasit tot acolo un ingeras care spune Tatal nostru, i-am luat si lui Stefan unul si este foarte incantat.

Camelia, eu vin pe 15 la Roma {stau acolo la niste prieteni} iar pe 17 ma intalnesc cu Dan in Civitavechia. Unde este Firenze?

Roxana

Mergi la inceput

Se cunoaste ca Laura s-a lasat de cafea .... nimeni nu indrazneste sa mai faca o cafeluta mica , atunci hai ca va invit eu la un suc si poftiti pe prima pagina ca nu ne sade bine pe pagina 4, nu?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

CE FAK FETELE?
Am intrat sa urez si eu la multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor !
Mir3lly sa iti traiasca fetitza si sa te bucuri de ea, sa fie sanatoasa.

Eu mai rar pe aici ca tare rau imi e de vreo 2 saptamani, da azi un pic mai bine, m-am trezit de dimineata sa fak pregatiri ca deseara avem invitati ca deh am 2 ioni in casa, Vladi care e Vlad Ioan si tasu care e Ionut.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

La multi ani, Ionilor si Ioanelor!
Alina, sa-ti traiasca baietii si cel mic si cel mare, sa-ti umple sufletul si sa te bucuri de ei si cu ei! Si mie sa-mi traiasca sotul ca e si el un Ionut mic de vreun metru si 85 si de vreo suta si ceva de kg...Chiar am intrebat-o pe soacra-mea ce-a gandit cand i-a pus si numele "Ionut" ca el n-a fost mic niciodata! La nastere a avut 5.500 g! si mie numele asta imi inspira ceva mai delicat, mai ...fin! Trebuia sa-i puna Ion ca i s-ar fi potrivit mai bine...

Si sa-mi traiasca si nasha mica ca-i si ea Ioana si mi-a facut o demonstratie de dans super in seara astaaaaa....

Gata! mi-am urat singura sa-mi traiasca Ionii, va pupacesc si noapte buna!

Mergi la inceput