O intrebare indecenta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Mie astea mi-au placut cel mai tare:
"133. M-am machiat, rujat, vopsit la par, am dat unghiile cu oja etc. Am purtat cercei, margele, inele, coliere, bratari, pantofi cu toc. Mi-am facut parul.

134. Ca femeie, am purtat pantaloni sau fusta scurta, n-am purtat capul acoperit, am mers sau am vorbit, ca sa atrag barbatii. "

Cred ca sunt foarte credincioasa ca de vreo 2 luni nu am incalcat pct. 133 (ca zac la job pana la 10 seara si de sarbatori e aia mica bolnava) ......
Dar sincer ma simt ca o ingalata si abia astept sa pacatuiesc ..... vopsindu-mi parul si dandu-mi cu ceva ruj, oja, etc

Cat desre 134 - ce sa zic, eu numai in pantaloni ma imbrac ..... iar capul acoperit ... doar daca ninge ....

Chiar nu credeam sa citesc asa ceva in secolul 21 .....

Sorana si Monica (4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

quote:
Originally posted by sorana

Mie astea mi-au placut cel mai tare:
"133. M-am machiat, rujat, vopsit la par, am dat unghiile cu oja etc. Am purtat cercei, margele, inele, coliere, bratari, pantofi cu toc. Mi-am facut parul.

134. Ca femeie, am purtat pantaloni sau fusta scurta, n-am purtat capul acoperit, am mers sau am vorbit, ca sa atrag barbatii. "

Cred ca sunt foarte credincioasa ca de vreo 2 luni nu am incalcat pct. 133 (ca zac la job pana la 10 seara si de sarbatori e aia mica bolnava) ......
Dar sincer ma simt ca o ingalata si abia astept sa pacatuiesc ..... vopsindu-mi parul si dandu-mi cu ceva ruj, oja, etc

Cat desre 134 - ce sa zic, eu numai in pantaloni ma imbrac ..... iar capul acoperit ... doar daca ninge ....

Chiar nu credeam sa citesc asa ceva in secolul 21 .....

Sorana si Monica (4 ani)

nimic nu stii; pai secolu' 21 va fi relgios sau nu va fi deloc zice un mare...fisolof!

si tu vrei sa te destrabalezi atragand barbatzii cu 133 si 134!!!

RUSHII-NE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
104. M-am culcat cu femeia mea dupa ce am divortat de ea.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Poi... ori ie fomeea lui, ori a dimvortzat... ca io nu pricepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Mai Ham, dar tare ai mai stalcit limba romana cu dialecte din toate zonele, acum ai smintit si pe altii!!!

Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

quote:
Originally posted by Marilena12

Mai Ham, dar tare ai mai stalcit limba romana cu dialecte din toate zonele, acum ai smintit si pe altii!!!

Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

dupe parerea mea aia ie limba romana (de-o auzi la tzara), nu limba inventata de "romanul" Eminovici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Eeee... un pic de prosteala prinde taaaare bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns okusan spune:

quote:
Originally posted by Messa

Eeee... un pic de prosteala prinde taaaare bine!

stiati ca si rasul e un pacat?sa razi prosteste e mare pacat,bai io va salut din mers dupa mine cred ca ajun la talpoiu iadului
doar daca o avea DUMNEZEU mila si de mine.pupici eu in continuare ca mi place mult.
fiecare cum le face asa le trage nu?
sa fiti iubiti!

oficial mi -e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Fetelor va cam destrabalati! Mai subtire ca va trazneste!!

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput