Racusori, la apel! (22)
Raspunsuri - Pagina 7
july_g spune:
Hello fetele! Intru si eu tarziu sa va urez sarbatori fericite si tot ce va doriti sa se implineasca! Nu am avut net zilele astea, abia acum si-a revenit! O fi petrecut si netu craciunul!
Va pup pe toate si fug sa ma imbrac iarasi ca plecam in vizita la niste prieteni!
MirelaV spune:
buna dimineata ![]()
o
? ![]()
feteleeee...unde sunteti? ati plecat la job? de ce nu e nimeni pe aici?
io am plecat sa beau o cafea la prietena mea ieri dimineata..si am ajuns pe partie la clabucet
am ajuns acasa moarta de oboseala...dar a meritat
am fugit..tre sa beau o cafea k nu ma dezmeticesc
o zi frumoasa in continuare
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Mire, o cafelutza e binevenita!!!Cred ca a fost super la munte!!!
Noi am fost ieri la socrii si am stat destul de mult.
Azi stau sa ma odihnesc.![]()
Cristina
noi doi
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.
MirelaV spune:
Cristina, da..chiar a meritat plecarea..cu toate k drumul a fost super aglomerat..se mergea bara la bara..am facut 1h si 25 min predeal - sinaia dar apoi...a fost putin mai bine
eu ies sa mai platesc 1 factura 2 - 3 si apoi poate ajung la finuta mea cu cadoul de la Mosu'
va pupicesc si ne auzim later
MirelaV
pupicei pe burticei
emma2o spune:
La Multi Ani si Multa Sanatate la toti racusorii din lume ...sa fiti iubiti , respectati si cinstiti! poop din partea unei racusoare incepatoare (07.07) aveti niste postari super poze si mai si ... sper sa fiu binevenita in grupul vostru!! pupici dulci, elena
M&M spune:
Emma , bine ai venit!!!!! O sedere cat mai lunga si placuta, alaturi de noi, racusorii.
Cristina
noi doi
july_g spune:
Na seara fetele!
Emma, bine ai venit! Da-ne mai multe date despre tine pentru ca Mirela sa te treaca pe listuta!
Mirelus, ma bucur ca te-ai distrat. Cred ca a fost super sa te joci cu zapada!
Cristina, si la mine a fost ieri zi de socri! Nu zic cat de "bine" a fost, ca mi-e ca mi-o iau pe coaja de la consort!
Bone, sper ca e totul bine la tine.
Cookie, ce iti face mititica?
Mona, Menna si voi in campul muncii zilele astea? La mine e ca la nebuni!
Vicki, tu cum mai esti?
Maine avem minirevelionul la servici, asa ca nu cred ca apuc sa va pupacesc, dar va pupacesc azi si pt maine!
Menna spune:
Emma bine ai venit ! Sedere placuta la noi 
July, da si eu in campul muncii
...mai am de vopsit tocurile la usa si sa mai dau o tura de lac ici colo ... sa mai curat baia,sa mai bag 2 ture de haine la spalat 
,apoi de spalat catzelu' si apoi tre' sa ma apuc de tocit legislatia pt 
Mire vrem poze ![]()
Hai pup la restu' ...fug in pat 
MirelaV spune:
Menna...azi a fost..Sf. Stefan..uii..si tu..ai spalat??? sau..cred ca vorbeai de ce mai ai de facut anu' asta ![]()
io acum am ajuns acasa de la fina-mea...m-a capiat. nu mai vreau copii..sa imi aduceti aminte cand ma auziti k imi trece..si vreau iar ![]()
noapte buna..
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Neata!!! NU am mai dat de mult timp cafelutza!!! Asa ca azi va rasfat cu o cafelutza cu frisca ...
Mire, da ce finuta ai tu de nu iti mai plac copilasii???![]()
Cristina
noi doi