Racusori, la apel! (22)
Raspunsuri - Pagina 23
angelapriboi spune:
Buna dimineta!
fetelor multumesc de cafea.
July ma bucur ca urechea ta e bine acum si ai grija de tine.Daca ma vedeai pe mine cand eram gravida............cu primul copil m-am certat 9 luni cu buda.Asa ca fara comentarii.
Vicky ajuta-ma si pe mine cu ceva.Trebuie sa-l inscriu pe baietelul meu la scoala.Am inteles ca trebuie sa fac chestia asta prin martie.Dar nu stiu care scoala din sect 4 este cea mai buna.Asa ca daca ma poti ajuta,fac cinste.
In rest pupici la toate fetele
M&M spune:
Hop si eu!!!
Fetelor , innebunesc. Aici, la SPitalul MIlitar . nu au deloc interbet unde sunt eu. Sunt intr-o continua renovare de vreo 4 ani!!!!
July, ma bucur ca esti mai bine!!! Da, mi-am gasit costum , unul grena, am zis sa aduc o pata de culoare sectiei...![]()
Cookie,
pt cafelutza !! La mine merge oricand!!!
Fetelor, eu am invatat ca in timpul gestatiei, femeia e constipata !!!!! Mi-ati dat de gandire!!!!
Cristina
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.- Axel Munthe
angelapriboi spune:
Mie nu-mi place spitalul Militar.Am fost odata internata cu baietelul meu acolo la sectia de ORL la dr.Mocanu.Ceea ce am vazut acolo m-a ingrozit.Noroc cu anestezistul ca nu a vrut sa-i faca anestezie baietelului meu,ca altfel cred ca innebuneam de tot acolo.
Asa ca nervi de otel prin acel spital.
preda_vicky spune:
la gashca. Of, ce greu e fara net in wk
. O bila neagra pt. socrela, nu vrea sub nici o forma sa bagam Internet, asta este...
. Las'ca o sa am eu casuta mea, si atunci am eu grija
!
Angela, ma interesez si-ti spun. Si eu tb sa-l inscriu, ca in toamna suntem bobocei la "litere", dar cum acum stam la socrela, si inca nu stiu cand vom reusi sa ne luam apart., asa ca inca nu stiu ce sa fac si incotro sa o apuc
.
July, si pe mine ma doare seara urechea, dar eu stiu sigur ca ma doare de la masea
. Si inca nu mi-am facut curaj sa merg la dr.
...
O sapt. placuta si usoara va doresc. Ca eu si asa sunt la serv.![]()

M&M spune:
quote:
Originally posted by angelapriboi
Mie nu-mi place spitalul Militar.Am fost odata internata cu baietelul meu acolo la sectia de ORL la dr.Mocanu.Ceea ce am vazut acolo m-a ingrozit.Noroc cu anestezistul ca nu a vrut sa-i faca anestezie baietelului meu,ca altfel cred ca innebuneam de tot acolo.
Asa ca nervi de otel prin acel spital.
ANGELA
Angela, din pacate asa e. Trebuie sa ai nervi de otel si ca rezident, nu numai ca pacient.

Cristina
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.- Axel Munthe
july_g spune:
Na seara fetele! Multam mult la toate ca va bucurati pt maseaua mea!
E aproape bine!
Cristina, Angela, eu n-am fost in Militar niciodata, dar port un imens respect spitaleleor militare. Si cel de la Bucuresti si cel de la galati mi-au salvat mama. Au medici deosebiti, asa cred eu! Acu........ de conditii, sa nu uitam ca in toate spitalele trebuie sa vii cu vata de acasa!
Vicki, te rog eu gaseste-ti un stomatolog frumos si promit eu ca uiti de durere!
Cristina, eu am facut un an de postliceala sanitara, acu multi ani in urma! Si zau ca erau insipide, inodore costumele alea albe! Grena-ul e superb, e uman!
Angela, sper sa nu ma tina 9 luni greturile ( apropo, primul e baiat nu?) S-a dus teoria mea!
Singura parte care ma ingrijoreaza nitel e ca incepusem sa iau catinel in greutate, ma ingrasasem vreo 3-4 kg. Si na, de vreo 3 zile ori cantarul s-a tampit, ori eu! Am slabit vreo 2! Si n-am vomat decat o zi! Cristina, eu cu constipatia nu am avut probleme deocamdata! Sper sa n-am nici mai incolo!
Va pup fetele ca tre sa imi apara consortul si ma transform rapid in nevestica harnicuta!
angelapriboi spune:
July in primele 3 luni de sarcina eu am slabit 4 kg.Pe cuvant ca tot ce mancam dadeam afara.
Eram de groaza.iar al meu sot imi spunea ca in gluma ca nu mai trebuie sa mananc mancare scumpa ca oricum o dau afara.
Asa ca nu-i de mirare ca ai slabit.O sa-ti revii tu dupa luna a 4 a.
preda_vicky spune:
Buna dimineata, va astept la o cafea! Sau ness? Ceai doreste cineva?
July, poate sa fie nea dentistu'cat de frumos, eu tot speriata raman. Si acu'am si sot gelos... ![]()
Din fericire, eu nu am avut probl. din astea in timpul sarcinii, mie imi era doar foame si somn
. Dar am cunostinte care au avut greturi si au vomat pana au nascut. Asa ca July draga pot doar sa te
si sa ma rog sa-ti treaca repede.
Angela, am aflat ca inscrierile se fac in perioada februarie - aprilie. Ma interesez zilele astea, tb. sa vb cu fetele de la Inspectorat, eu le stiu doar pe cele din sect.1.
Cristina, bafta in continuare.
Menna, ce se mai aude? Po va fi tatic sau nu?
Mirela, Cookie si restul racusoarelor, o zi buna si 
angelapriboi spune:
Buna dimineata si multumesc Vicky pentru tot si pentru cafea si pentru scoala.Mare noroc pe capul meu ca te-am intalnit.
Mirela nu mai zici nimic.Ce se intampla cu tine ?sper ca totul e ok.
Cristina spor la treaba prin spital si o zi buna
Menna nimic nimic nici din partea ta....
Bone nu ai mai trecut de ceva vreme pe la noi.
July sper ca nu te-ai certat si-n dimineata asta cu buda!!!!!!
In rest pupici dulci pentru toate fetele si pentru Cookie.
boneca30 spune:
buna fetelor! si bine v-am regasit pe anul asta! si la multi ani 2007 de sf ion!mereu v-am citit ,dar nu imi venea inspiratia sa scriu nimic interesant si chiar nu vreau sa fiu negativista de la racusoare! acum ca m-am calmat un pic pot sa va spun ! incepand de anul trecut la mine in fam se moare pe capete ,si acum pe 8 ianuarie a murit tata asa dintr-o data ,l-au descoperit cu ciroza de craciun si a murit cam in 3 saptamani, si acum sambata ce a trecut a murit alt unchi ,anul trecut a mai murit o matusa si fosta sotie al sotului meu si numai sunt in stare sa mai gandesc cum trebuie sunt intoarsa ,am inceput sa vad viata cu alti ochii!in 4 luni viata mea a luat o intorsatura radicala, sincer muncesc sa platesc inmormantari ,si datorii! de aceea nu am vrut sa va stric bucuriiile de carciun si anul nou !daca am fost egoista iertati-ma!
july felicitari pentru sarcina! sa stii ca si eu m-am certat cu buda 9 luni si la nastere l-am disperat pe doctor de cat am vomitat!si sa mai stii ca m-am ingrasat 22kg !
nu e o lege ce va fii primul ,baiat sau fata SANATOS SA FIE!a si cu tigarile sa stii ca si eu fumam ,dar le-am redus si am intrebat medicul ca eu pofteam la tigari ,si mi-a zis fumeaza fata mea nu te lasa ,dar nu abuza ,sa zic ca eu fumam un pachet de tig in 5-6 zile!si greturile le potoleam cu ceai de sunatoare!
angi ,ai mare dreptate nu am mai trecut de mult timp pe la voi si acum imi intelegi lipsa!?
cookie frumoasa fata ai mey sa-ti traiasca!
viki lasa ca te muti tu la casuta ta si o sa ai net!
ramona sa-ti traiasca bb mic!
menna pana la urma po a reusit e tatic?
mire stiu ca esti suparata pe mine ! iertare , dar nu ma sterge de pe lista pls!!!!!!ca mie imi palce mult la voi!nu promit ca intru in fiecare zii ,dar cel putin sambata sper sa pot bea o cafeluta cu voi!
spun bun venit la fetele noi si sedere placuta!
si nu in ultimul rand FETELOR IERTARE PTR LIPSA MEA INDELUNGATA!
VA TUK ,VA IUBESC MULT ,SI NE MAI AUZIM !!!!!

ROXY