Cine ma poate ajuta va rog cu informatii
am un teren intravilan 300 mp care am vrut sa incep actele pt a construi dar nu am stiut ca este intravilan agricol in com Pantelimon
Acum ma incurca asta caci trebuie sa-l scot din circuitil agricol si sa fie 100% intravilan contruibil ceva ce nu am stiut cand l-am cumparat:(
Ce e mai rau am inteles ca sa bag dosarul trebuie sa ajung la Giurgiu anif apoi trebuie arhitect taxe
o cacealma offff cine a trecut prin asa ceva va rog sa ma ajutati caci sunt derutata si mi=-a stricat toate visele stau cu chirie si incepusem sa visez ca la vara o sa incep o casa micuta pt noi trei
va multumesc mult
http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_3361/Documentatia/referitoare/la/scoaterea/terenurilor/din/circuitul/agricol.html
aici ai legea cu scoatere terenurilor din circuitul agricol.
Nu vreau sa te dezamagesc, dar noi umblam de un an jumatate sa obtinem autorizatie de constructie la Cluj!
Ce stiu este ca pentru decizia de scoatere din circuitul agricol am asteptat vreo luna!
Oricum, mult succes!
Ioana
Da, trebuie s-astepti destul de mult dupa ce depui dosarul la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara al judetului unde se afla terenul, sa platesti un tarif, dar nu e foarte greu. Iti spune cineva care lucreaza in domeniu. Multa bafta!
mariavlad