Dupa cateva incercari de a salva de pe net ceva screensavers m-am pomenit cu urmatoarea fereastra cand deschid computerul"this computer is in use and has been locked,only the HOMEPC(my name...)or an administrator can unlock this computer."Apoi imi apare user name... si dedesubt imi cere parola,iar apoi" ok".Daca dau clic pe Ok,chiar fara sa introduc nici o parola,pot sa accesez computerul.Dar...e prima data cand mi se intampla asa ceva...si obisnuiesc sa platesc online o gramada de facturi,oare nu pot fi monitorizate?mentionez ca am Norton 2006,care m-a avertizat dupa incercarile mele de a "downlouda" screensaver-uri,ca a detectat ceva ad-ware sau spyre(nu ma prea pricep) dar ca nu le poate sterge nici repara,ci ca ar trebui sa folosesc "manual repair"ca sa scap de ei.am incercat,dar n-am stiut cum...Va rog,daca poate cineva sa ma ajute!De ce imi apare acea fereastra si ce inseamna?(nu ce inseamna in engleza,ci ce inseamna din pdv al computerelor)cum sa scap de "intrusi".Multumesc
Cel mai probabil este ca unul din screensaver-ele instalate (sau poate tu) a activat optiunea de protectie password.
Click dreapta pe ecran - select properties - screensaver si vezi daca ai optiunea ''Activate password screensaver'' verificata. E probabil sa vina de acolo.....
kitz-kitz nu te alarma ca nu e nici un intrus pe calc. tau. E o optiune pe care ai activat-o cumva din setari. Mie la birou imi e activata optiunea asta by default.
Du-te pe desktop da click dreapta - Properties/ScreenSaver/Power/Advanced - acolo ai o casuta unde spune: "Promt for password when computer resumes from stand-by" vezi sa nu fie bifata, daca e debifeaz-o si ar trebui sa nu mai faca.
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
vandal si saddie va multumesc.
ati avut dreptate! am facut tot ce ati spus si acum nu mai imi apare acea fereastra...aveam activate ambele casute de care pomeneati voi...
bine ca nu e vorba de "intrusi"...