Suceava 14- Sarbatori in Bucovina!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetele cochetele

am o dilema care risca sa se transforme in trilema :
chec aperitiv de care vreti ?
- cu pateu si brinza
- cu ciuperci
- cu masline

in ce priveste deserturile cu nuca de cocos :
inelusele sint de fapt niste biscuiti (furseci) taiati cu forma rotunda de la TCM, unsi cu albus de ou si aruncati pe burta in nuca de cocos sau, respectiv, miez de nuca macinat si amestecat cu cacao si zahar. aluatul e usor de facut. vrea cineva reteta ?

am o reteta cu nuca de cocos care nu implica introducerea in cuptor. e o rulada a carei crema e cu nuca de cocos, iar "aluatul" este din biscuiti farimati si amestecati cu cacao (fiindca in reteta se recomanda impartirea in 2 mini-rulade, eu de data asta una o fac cu crema de lamiie)
meg, daca vrei ti le scriu pe amin-doua, ba chiar pe amin-trei :)

PS - aseara am spus minciuni fara sa vreau.. poate ati dormit voi azi noapte , ca eu nici o sansa... de la 2 la 4 si de la 4,30 la 5,30
am facut de toate, cu zamfirucul in circa, cum il lasam jos racnea de parca ii facea cineva acupunctura cu surubelnita !!!!!!!! sper ca azi sa fie mai blinda cu urechile mele !

deocamdata atit
pupici tuturor

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

turtito, cum faci hreanul cu smintina ? please, please, divulga-ne si noua secretul

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

quote:
Originally posted by crengu75

Buna seara fetelor!
Stie cineva vreun numar de telefon de la Mos Craciun care vine la domociliu si cam cat costa?

Sub LaStrada, unde era la un moment dat un magazin cu telefoane si componente pt. calculatoare (acum nu stiu ce mai e) am vazut un anunt lipit pe geam si un nr de telefon la care gaseai Mos.
Daca nu ai alta alternativa, incearca...

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Hai ca ma bag eu in seama cu hreanul: il cureti, il dai pe razatoare si amesteci cu smantana si cu sare, dupa gust....e delicios....mie-mi place cu rasol sa-l mananc....anul asta mi-a dat mama hrean cu sfecla dar si un borcanel de hrean ras la care urmeaza sa pun eu smantana...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Buna dimineataaaa!
Eu am o cafea in fata, asa ca pot sa va mai povestesc cate ceva.
Am stat si eu in dubii daca sa pun un Mos sa vina la noi, da' mi-a trecut repede cand Ilinca m-a intrebat daca mosii astia de-i vede ea prin reclame sau reviste sunt adevarati ...ca nu e unul si acelasi, ca nu prea seamana...Si n-am putut s-o mint si i-am zis ca astia sunt distribuitorii, Mosu' adevarat e la Polul Nord, da mancare la reni si face jucarii impreuna cu elfii .
Hreanul eu il fac asa: il rad pe razatoarea mica, pe urma pun intr-o tigaie un pic de unt si hreanul si-l "ard" un pic, adica il tin 5 minute sa-i mai iese iuteala, da' mestec continuu (si tigaia pusa pe o tabla de aia de copt ardei). Pe urma pun un strop de zahar, sare si smantana si-l las sa dea un clocot. Si gata. Singurele "probleme" ar fi sa nu se prinda de tigaie si sa nu-i iese iuteala de tot.
Eu pe langa hreanul asta fac sau pui pe sticla (ca nu m-am invrednicit sa-mi iau un rotisor de pus in cuptor)sau in punga knorr.
Ma duc akuma sa-mi termin cafeaua, ca sunt terminata, azi ne-am vaccinat si a fost ok, da' eu am emotii si o stare de tensiune de 2 zile.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Eveline pentru radio.
Eu de obicei ascult Europa fm. Si ala e super....

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

cu ce sa incep fetelor?

>> am cumparat brad aseara si l-am impodobit..primul nostru brad..in casa noastra..si cu bebe in burtica...am fost atat de emotionati la un moment dat ca nu mai ziceam nimic..puneam globuri..ne mai opream, ne strangeam in brate...continuam..iar pupici, imbratisari, priviri emotionate...apoi am stins lumina, am pus colinde romanesti, am dat drumul si la instalatie..si am sta asa vreo ora, uitandu-ne la brad..ce fericire!!!

>> se vede ce gospodine vrednice sunt bucovinencele! ce de-a retete!! ce in priza e toata lumea! si voi mai faceti si serviciu, ftelor, sau aveti copilasi mici..toata admiratia!!!

>> azi am fost sa mai cumpar o instalatie pentru pom, ca una era prea putin pentru cat de inalt e bradul..si am terminat si cu cadourile, am cumparat pentru toata lumea!..sambata le trimit alor mei, prin cineva care pleaca din B in SV.

>> mai, la mine s-au cam inmultit contractiile, se intareste burtica tot mai mult ..sunt nedureroase si neregulate, din cele normale probabil, braxton-hicks..doar ca de ieri am si un disconfort asa, intre picioare, o senzatie de presiune care ma cam jeneaza la mers..sper sa nu se grabeasca bebe...i-am explicat lui bebe ca ii povestesc tot ce se intampla in jur, numai sa mai stea, sa nu fie prea curios..sunt abia in sapt 32...

>> ma apuc de calcat lucrusoarele lui bebe, dar am vrut mai intai sa trec pe aici..oricum, revin, sa-mi notez retetele si sa mai stau de vorba cu voi.

ev, pare misto postul ala de radio...uite, il caut si eu cat calc..
turtito, tare buna explicatie cu "distribuitorii mosului"

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Of Meg, m-ai emotionat....abia astept sa fac si eu bradul maine....eu astept cu nerabdare reactia celei mici.
Cat despre postul de radio (sper ca nu v-am innebunit cu el) am cascat ochii si am observat ca te poti inregistra (in 2 min) si apoi poti alege din lista lor de melodii (care e imensa) cea pe care vrei sa o asculti....si poti da si dedicatii....cu alte cuvinte e interactiv....foarte fain....

Ce vaccin ati facut Turtito?

Ilincalif, nu dispera.....numai putin si o sa scapi de nopti nedormite....

Meg, mai spune-i puiului tau din burtica sa stea cumincior acolo ca pentru copii cuminti vine mosul si la anul....nu-i neaparat sa-l vada anul asta...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am terminat calcatul..sunt foarte surprinsa de mine..eu, care nu calc mai nimic pentru mine sau george, ca ducem tot ce e de calcat la socra-mea, pentru bebe calc cu o placere nebuna..asa ma mai amuza hainutele lui mici!!!

in alta ordine de idei..ziceati de o noua intalnire..pai chiar asa, de ce sa nu va vedeti de sarbatori, daca ramaneti in oras? a doua, a treia zi de craciun...tare mi-ar placea sa va vad din nou pe voi si pe prichindei..da lasa ca ne vedem noi mai in vara-primavara, cand venim cu bebe la SV (Doamne-ajuta sa fie totul bine pana atunci..)

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ce de treburi avem acum de sarbatori,eu sunt acum cu focul la sobe, masina a innebunit spaland, maine fac cozonacii, prajituri o parte!Va pup!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput