Suceava 14- Sarbatori in Bucovina!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata in ANUL NOU!!!!!!!!!!!!!Am facut cafealuta si va astept!Pentru cine nu bea cafeluta va servesc cu un cappucino!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

La Multi Ani! Va doresc un an nou cu bine, sanatate, sa vi se indeplineasca dorintele si Dumnezeu sa aiba grija de noi si de familiile noastre.
Ne-am intors si noi pe 29 de la Oradea si nu am avut timp decat sa citesc in mare graba. De revelion fetele au stat la mama mea si noi am fost cu prietenii nostri acasa la cineva, a fost foarte frumos.
Am o "leeeeeeeeeeene de ma doare", as sta in pat non stop. Acum Daria doarme si Ana se joaca iar noi doi fiecare cu treaba lui. Sper sa ma invrednicesc mai tarziu sa pun niste poze mai recente cu pozele. Sa va zic ce am patit io: sambata trecuta mi-am cumparat o pereche de pantaloni de la oradea (de la reduceri evident) si ma gandeam ca am cu ce sa ma imbrac de revelion, numai ca ... surpriza.. pantalonii nu ma mai incapeau, asa ca dupa sarbatori am de lucru.
Voi cum v-ati simtit?

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

La multi ani si bine v-am regasit in 2007!
Sa aveti parte de sanatate si intelegere ca sa gasiti puterea de a realiza tot ce va doriti!
Sper ca ati petrecut pe cinste!

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Fetele cochetele, in anul 2007 sa aveti parte de 12 luni de sanatate, 52 de saptamâni fericite, 365 de zile cu bogatie, 8640 ore de întelepciune, 518400 minute de distractie si în final 31104000 de secunde petrecute alaturi de cei dragi. La Multi Ani si un An Nou Fericit !!!

eu tocmai am adormit terorista !!!! sint terminata ! si ea, insa ea doarme ! mi-am propus sa o las sa behaie in patucul ei si sa nu o mai iau in brate... greu, dar zis si facut... a durat aproape doua ore... copchila e revoltata, adica ce tupeu la ma-sa sa se uite la ea de sus (la propriu), sa o mingiie pina i seintepeneste subsuoara pe marginea patucului, sa o linisteasca prin vorbe blinde, da' sa nu ia plodu' in brate cind racneste ca sirena lu'Vasile Roaita, ea asa ceva n-a mai vazut ! apropo, are cineva numarul de telefon de la Protectia Copilului, asa mami insensibila trebe reclamata urgent !!!!!!

e 3,26... mi-a fugit si somnul.. da cineva o cafea la prima ora ?

pupici fetelor cochetelor si va doresc copii somnorosi !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Nu e chiar prima ora,caci la 9 m-am trezit, dau eu cafeluta!Voi ce faceti fetele cochetele?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

quote:
Originally posted by ilincalif

mi-am propus sa o las sa behaie in patucul ei si sa nu o mai iau in brate... greu, dar zis si facut... a durat aproape doua ore... copchila e revoltata, adica ce tupeu la ma-sa sa se uite la ea de sus (la propriu), sa o mingiie pina i seintepeneste subsuoara pe marginea patucului, sa o linisteasca prin vorbe blinde, da' sa nu ia plodu' in brate cind racneste ca sirena lu'Vasile Roaita, ea asa ceva n-a mai vazut ! apropo, are cineva numarul de telefon de la Protectia Copilului, asa mami insensibila trebe reclamata urgent !!!!!!

Cam aceeasi metoda am aplicat-o si eu de la 9 luni, dupa ce am intarcat-o pe Alexia (pana atunci adormea la san) si functioneaza. Eu o puneam in patut, ii spuneam in fiecare seara aceasi text (...noapte buna puisor, sa visezi blablabla) si o pupam, dupa care ieseam din camera. Dupa mine... potopul La inceput o lasam singura 5 minute inainte de a merge sa o linistesc, dar dupa care am marit distanta intre vizite; o mangaiam, pupam, o tineam putin de mana (in patut) si iar ieseam din camera...
A durat cam 3 sapt. pana s-a obisnuit cu noua situatie, dar de atunci
puiul meu doarme (si adoarme) singur in patut,la ea in camera, mai bine de 12 ore/noapte, fara treziri, iar noi ne-am mutat in dormitorul nostru unde somnul meu a devenit mult mai odihnitor.
Deci iti doresc multa rabdare si consecventa, pentru ca rezultatele vor aparea cu siguranta, iar tu vei avea satisfactie maxima (eu cel putin am fost mandra de nu-mi puteai ajunge cu prajina la nas)

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI! fetelor, sa aveti parte numai de sanatate si fericire si sa vi se indeplineasca toate dorintele!

Si un LA MULTI ANI! special pentru draga noastra Ilincalif, sa-ti fie viata lina si sa ai parte de tot ce-ti doresti!

Marea mea realizare de anul asta este faptul ca m-am lasat de fumat....am facut o criza in seara de rev (cred ca am avut o cadere de calciu....cred...) ca am speriat pe toata lumea (nu mai zic de mine)...asa ca mi-am jurat ca nu ami fumez....si iata ca am trei zile...o sa ma tina sigur.

Va pup pe toate si mai astept vesti de la voi!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Eveline, e bine daca te-ai lasat de fumat!As vrea sa pot si eu...
Fetelor am facut cafeaua!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Buna dimineata! La multi ani! Sa aveti un an bun, sa fiti frumoase in suflet, sa va creasca copiii (daca aveti) si sa-i faceti(daca n-aveti)!
Ioana, la multi ani! Sa te bucuri de ce-ti ofera viata mai frumos si ce-i rau sa nu bagi in seama.
Eu, la servici, din nou. Tocmai m-am enervat cu o colega care face fite de dimineata, cre' ca nu i-au priit sarbatorile astea. Da' trece.
Hai sa aveti o zi buna, bunaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

LA MULTI ANI! draga Ioana

Nanaoti...Otilia...bine ai venit pe DC...si gemenilor Bucovinei...cum te descurci cu 2 pui mici?

Kali...multumesc pt raspuns...

Eveline...si au am avut parte de o surpriza frumoasa/cadou si eu am petrecut Revelionul la o pensiune din Gura Humorului...pe 2 ianuarie am avut si bal mascat...si timp sa-mi fie dor de copilasi...

Va doresc un an plin de fericire si realizari...

Astazi mi-a placut sa citesc aceste randuri...

Evanghelia terapiei

"Bate si ti se va deschide

Cere si ti se va da

Cauta si vei gasi

Priveste si vei vedea

Asculta si vei auzi

Asculta-ti tacerea si iti vei auzi nevoile

Reflecteaza in loc sa intrebi

Vorbeste atunci cand ai ceva de spus

Vorbeste despre tine, iar ceilalti iti vor vorbi despre ei

Mergi si vei inainta

Simte si vei trai

Da si vei primi (poate)

Iubeste si vei fi iubit

Deschide-te si ceilalti se vor deschide

Fii pasionat si vei fi interesant

Fii tu insuti si ceilalti vor deveni ei insisi

Construieste ceea ce cauti

Seamana fara sa tii seama si vei culege

Ia seama la ceea ce nu faci in loc sa te revolti

In loc sa reprosezi parintilor ceea ce au facut din tine, ia seama la ceea ce faci cu ceea ce ei au facut din tine

Traseaza-ti calea pe care vrei s-o strabati inainte de a astepta un vant favorabil

Traieste din plin si vei fi lasat sa traiesti

Traieste-ti viata aici si acum

Acolo unde se naste viata dispare boala si vindecarea va fi data cu prisosinta

Fii responsabil si vei fi mai putin vinovat

Fii iarasi copil si vei creste

Renunta si vei fi mai liber
Daca esti pregatit, nu astepta de la Cel Atotputernic ceea ce nu poate veni decat de la tine

"Ridica-te si actioneaza".
Omagiu lui Isus, primul meu terapeut"

Dr. André MOREAU

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput