Craciunite sexyyyy ! 88
Raspunsuri - Pagina 27
Danelutza spune:
Cami, uite ce a patzit o tipa din Canada http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90651 saraca ce mi-e mila de ea 

Danelutza spune:
tot ioooooooo, m-am indragostit de fiica mea, cuscra ce spui ce poza asta ?
http://good-times.webshots.com/photo/2451012930080132939ehBhkY

ange spune:
hai ma lasi!
la 17 sapt. nu e chiar atat de tragic.Este real ca e o viata acolo,ca si-a dorit copilul dar parerea mea ca una e sa-ti moara in brate la nastere sau dupa ce s-a nascut la cateva zile sau luni si alta este sa moara in burta.
Eu sa fiu in locul ei daca as sti ca voi avea un copil handicapat l-as avorta.Poate sunt criminala dar eu stiu ce inseamna un copil handicapat.Am in familie un verisor care are 34 de ani si s-a chinuit toata viata lui ca un caine.Nu-ti spun in ce hal sunt parintii de 34 de ani de timp...
Viata unui copil handicapat nu e viata!
Daca stii dinainte ca va fi cu probleme de ce vrei sa aduci pe lume un copil care se va chinui toata viata si care nu va sti niciodata ce e aia viata?!
In fine.subiectul asta e delicat si fiecare are viziunea lui despre el si despre viata
La cate pacate am cu siguranta voi ajunge la nenea ala negru si cu cornite 
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
cgaby spune:
fetelor cu baieti...nepromisi....
bagati un ochi la poze.....sa vedeti gagica faina..disponibila...deocamdata!
pupic.
mariussimiuc spune:
Cuscra, pupa apasat motata din partea lui Robert! O inveti sa fie calare pe situatie de mica,ai? ![]()
Cami,intr-adevar e un subiect delicat...dar sincer iti dau dreptate pentru ca si eu la fel gandesc.Sa ma ierte Dumnezeu,dar n-as putea sa aduc pe lume un copil handicapat.E o fiinta care are dreptul la viata,dar ce fel de viata poate fi aia care o traiesti dar nu te poti bucura de ea? Offf...
Gabi,daca-i fata disponibila de ce n-o iei pentru Stefan?
Sau si el e promis?
Pup-o prieteneste pe obraz din partea noastra. ![]()
Miha 
OlgaTarziu spune:
Am draci. Si am draci si vreau sa ies din starea asta si nu pot....
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
Danelutza spune:
Cami mie mi-e mila de ea ca si-a facut iluzii ca va fi mamica, cit despre copil handicapat, vad aici o multime vara, ii aduc la plimbare la lac. De multe ori nici nu-i privesc, de mila lor.
Si de spuneai ca faci la nenea
... ce crezi tu ca eu n-am pacate
. Fac si cu gindul nu numai cu fapta
Gabitza eu m-am uitat la poze, dar n-am baietzi... ![]()
Acum ma ascund
... ca m-am tuns si ... 

coafeza ca aia din Romania care stia sa-mi lucreze parul, nu gasesc aici nici cu arcanul 

Danelutza spune:
Cuscra tzine-te bine ca vine nora calare la tine 
Olga din aia am si eu, cred ca de asta m-am descarcat aseara pe barbat, am urlat la el... ca daca stateam la bloc, chemau politzia
. Asha ca, nu-ti pot da retzeta cum sa scapi de indivizi.

OlgaTarziu spune:
Azi am fost sa cumpar varza acra si drojdie de la un magazin polonez. Greu e cu copilul asta la cumparaturi. Acum e in patut, ar trebui sa doarma de amiazi dar nici vorba. Maraie, plange, iar vorbeste, demoleaza patul. Si eu vreau sa adoarma sa fac ceva de mancare. Supa am de ieri mai fac snitele de vitzel cu cartofi cu smantana si patrunjel (obsesia mea din copilarie), cartofii tipic maramureseni.
Danelutza si zici ca te indragostesti de fiica-ta?
Pai doar acum? Ca eu sunt indragostita de 1 an jumate. Si avem asa o relatie pasionala!
Bia mi-am cumparat batista bebelusului pe Ebay. Sunt super happy. Multumesc din suflet de oferta dar ma gandeam ca e complicat cu trimisul banilor, etc. Asa a fost simplu, am platit taxele de expediere si e pe vine...
Cami esti sadica cu soacra. Si hai mai repede ca ma plictisesc de mor.
Vad ca va tundeti/aranjati. Sa ma vedeti ce freza am si normal ca nu am nici timp nici nervi sa merg. Aseara ma gandeam sa ma vopsesc un ciocolata. Voi ce credeti? Mentionez ca am 60% pa alb. Se vede tare rau cand creste? Cum e de intretinut o culoare inchisa?
Tony e in continuare mucos rau, tuseste, faza pe care sincer nu o inteleg ca doar e de 5 zile pe antibiotic. Asa ma tem ca o luam de la capat!
Olga
We're walking in the air
-Nightwish-
OlgaTarziu spune:
Aveti careva o reteta buna de dobos?
Olga
We're walking in the air
-Nightwish-