mocheta noua din care nu iese mirosul

mocheta noua din care nu iese mirosul | Autor: Helenutza23

Link direct la acest mesaj

buna
acum o luna am luat o mocheta. acum vreo 3 sapt am si intins-o in dormitorul care urmeaza a fi al copilashului. dar tot mi se pare ca are un miros, chiar si acum dupa 3 sapt. cum sa fac sa scot mirosul??? geam deschis am tot lasat, uneori toata ziua sau toata noaptea. dar tot a mai ramas un iz si credeti-ma ca nu e de vina mirosul meu de gravida. va rog, daca stie cineva, cum sa scot mirosul??? ca ma enervez si o arunc!

30+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Incearca s-o speli cu putina apa cu otet. Otetul scaote mirosurile in general si mirosul de otet dispare dupa un timp.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

asa cum a scris si Karina ,folososte otetul ,si eventual vanish de covoare sau chiar Lenor ( pui in putina apa si freci mocheta apoilasi sa se usuce)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Curand o sa miroasa a cacutza si laptic. ;)

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

quote:
Originally posted by joxy

Curand o sa miroasa a cacutza si laptic. ;)

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

pai da, dar nu vreau sa se amestece mirosurile, asta e ideea. vreau miros de kk si laptic pur, nealterat cu chimicale
acum la modul serios, pe mine ma streseaza chestia asta ca am citit ca ar fi nocive mirosurile astea pt aparatul repirator sensibil al lui bb.
merci pt raspunsuri dar mai astept sugestii. pana una alta o sa incerc solutiile date mai sus. merci

30+

Mergi la inceput