Aburirea geamurilor
Raspunsuri - Pagina 2
midasnu spune:
exact asta vroiam si eu sa zic! trebuie si caldura mai multa in casa, bine ca ai centrala proprie! noi nu avem, suntem tot la centrala orasului si anul asta ne-au pus si noua repartitoare, suntem un pic la economie , asa ca... le sterg mai des
Karina spune:
Midasnu, de ce esti la economie? Ce conteaza ca acum ai repartitoare?! Caldura tot aia trebuie sa ti-o asiguri. Daca e frig in casa, doar n-oi sta sa degeri, nu?
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru
irinabungau spune:
Salut,
si noi avem termopane in toata casa , si tot avem condens pe geamuri... si nu numai, insa la mine casa este noua si nu s-au uscat inca f. bine peretii....
Este clar ca este umiditatea crescuta in casa, eu am cumparat de la Bison niste chestii care absorb umiditatea. Le gasesti si la quelle daca vrei, dar nu Bison, ci alta marca. Intra pe site-ul lor si vezi, eu le-am probat, sunt super, numai ca nu am mai gasit rezerve...
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
midasnu spune:
Karina - pai spre ex, in sufragerie nu prea l-am deschis petru ca nu stam mult acolo si in camera sunt 17-18 grade; in bucatarie la fel, se face caldura de la gatit....; in baie mai rar, cel mai des in dormitor, ziua cand plecam la serviciu il lasam la 2 si cand venim acasa il dam la 4-5.
Avem noroc ca suntem doar noi doi, ca daca aveam un copil nu aveam cum sa facem asta.
kittygreeneyed spune:
In general, sticla de la geamurile termopan transpira mai putin atunci cand este cu Low-Emision (LOW-E, adica o sticla tratata, care izoleaza mai bine) si argon intre sticle. In privinta umiditatii, au un rol si florile din casa, orientarea casei, daca pervazele acopera caloriferul sau nu, daca exista calorifer chiar sub geam, daca se respecta cele 10-15 min. de aerisire zilnica, etc.
Daca apa "curge" de pe geamuri, este evident vorba de un profil foarte prost, o greseala de montaj sau garnituri slabite/uzate.
In ce priveste condensul intre cele doua sticle, este clar: fuguta la firma ce le-a facut, sa le schimbe!
Kitty, mamica de Adi si Robi
marusia spune:
Geamurile termopan nu se aburesc daca-s bine executate.Atentie deci la cine apelati pentru executia lor.i n general suntem tentati de pretul accesibil al unor firme si nu ne mai intereseaza aspecte precum calitatea materialului si garantia.Daca un geam termopan transpira,inseamna ca n-a fost bine executat,ca nu s-a efectuat etanseizarea bine.
NicoletaB spune:
si cu umiditatea din casa ce faci, cu orienarea spre diverse puncte cardinale la fel...
marusia spune:
pai,cu umiditatea din caza rezolvi simplu,aerisesti bine...cu orientrarea spre nord ,e o problema numai pentru peretii neizolati corespeunzator...geamul are bariera termica...exista geamuri cu o rupere de bariera termica,cu doua sau trei.