Dumnezeu sa te ajute Sebi !
Raspunsuri
M&M spune:
Doamne ajuta ca totul sa decurga bine!!!
Cristina
noi doi
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.
Cristina_C spune:
Sa dea Domnul sa se termine totul cu bine!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
blueeyes2003 spune:
Doamne ajuta sa fie bine!!!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
katty spune:
Ma sa se termine totul cu bine ptr. amandoi!
Doamne ajuta!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Karina spune:
Va redau mesajul Irinei, mama lui Sebi si sotia lui Horatiu:
quote:
Originally posted by irinamarina
Asa cum v-a spus Horatiu, ieri au fost internati si pregatiti pentru transplant. Desigur o zi destul de grea pentru noi toti dar acum, daca privesc in urma, a fost o zi buna, cu micile ei intimplari haioase pe care speram sa le povestim intr-o zi razind. Dar noaptea a fost destul de grea si pentru noi si cred ca si pentru Sebi care parca a simtit ceva. A fost foarte agitat toata noaptea iar dimineata cind a adormit mai bine a fost sculat pentru baita, pentru verificari, tinut nemancat... o bucurie.
Pe Horatiu l-am condus la sala de operatii in jur de ora 7. Apoi pe la ora 11 l-au chemat si pe Sebi. L-am tinut in brate la anestezie si practic l-am vazut (pentru prima oara) cum se moleseste si miscarile ii devin haotice. Apoi a adormit iar eu am plecat plingind. In sala de linga noi erau foarte multe capete de chirurgi aplecate peste o masa. Am aflat ca acolo este Horatiu. Dar atat. Acum suntem acasa (eu si bunica) si asteptam cu nerabdare un semn despre unul din cei doi pui ai mei. Pentru ca azi l-am simtit si pe Horatiu ca pe un "puiut".
ora 15.00
Au sunat ca Horatiu aproape a terminat, il inchid si Sebi deja asteapta ficatelul.
La 16.00 l-au dus pe Hory in Sala de terapie intensiva. Cind ne-am dus la el s-a trezit si cu o voce slaba a intrebat "Ebi?"
Era bine, totul parea ok, toate semnele vitale f bune, echografia abdominala arata ca circulatia in artera hepatica este buna.
Totul era ca la carte Slava Domnului. Coordonatoarea de transplant i-a zis ca are un ficat f frumos, ca a avut mare grija de el.
ora 19.30
Am iesit intimplator pe culoar si am fost intrebate daca l-am vazut pe Sebi. Am zburat in la el si l-am gasit dormind linistit. A venit o asistenta care ne-a explicat totul, pe scurt Sebi este perfect. Asa s-a exprimat. Echografia abdominala arata si la el ok.
La 2 h de la transplant l-au extubat si a respirat singur f. bine. A avut o noapte buna...
Dimineata am aflat primul semn ca ficatul functioneaza. Bilirubina a scazut de la 18 la 8 in doar citeva ore. Si stiti ce?
Se vede, in special in albul ochilor. A facut un picut de febra, 37.5 dar am inteles ca post operator nu-si fac probleme decit de la 38.5 in sus. Acum i-am lasat pe amindoi dormind si am zburat sa va dau repede aceste vesti bune.
Va pupam si va multumim pentru tot.
O noapte buna tuturor
Irina
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru