balama de presiune?!

balama de presiune?! | Autor: Gaby

Link direct la acest mesaj

Exista asa ceva la termopane? si daca da... und ese afla? ce este cu ea...

Cineva ma bate la cap cu ea " ca sigur trebuie sa aibe asa ceva, ca dac nu-ti pun, e nasol..." iar aia de la termopane imi spun ca nu exista asa ceva...Ce sa cred? Ajutor!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

quote:
Initial creeata de Gaby

Exista asa ceva la termopane? si daca da... und ese afla? ce este cu ea...

Cineva ma bate la cap cu ea " ca sigur trebuie sa aibe asa ceva, ca dac nu-ti pun, e nasol..." iar aia de la termopane imi spun ca nu exista asa ceva...Ce sa cred? Ajutor!!!!

omul cu... banca la cap! www.bankingnews.ro

- start pc
- lansare program CURIOZITATEA
- accesat 'motoru' de cautare
- criteriu cautare:"balama de presiune"
- gasit peste 10 pagini cu linkuri, in care apare termenul
(integral sau partzial)
- verificat putin shi aflat la www.tadmetal.ro/feronerie-binale-si-diverse.php" target="_blank">http://www.tadmetal.ro/feronerie-binale-si-diverse.php un produs cu numele " balama sudata, cu rulment de presiune "
- rezultat rulare program "CURIOZITATE":
+ un sambure de adevar macar, pare c-ar fi in ce tzi s-a spus, se poate sa existe shi asha ceva, cum se poate ca de catre respectivii "termopanisti", sa fie cunoscut dispozitivul respectiv sub alta denumire... un fel de "nickname",
( cam cum avem majoritatea pe aici )
++ ... io nu mi-ash face atatea griji, ca o balama se mai poate inlocui shi ulterior eventual...
+++ e dificil sa pretinzi ceva fara sa sti exact ce vrei
- end file

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

merci!
asa am executat si totusi vroiam o parere mai "avizata"... o sa vad, cica din cauza asta nu rezista termopanele mai mult de 4-5 ani, la noi, din lipsa balamalei...

Greu la deal cu boii mici!!!
poate mai incearca cineva?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Eu pot sa spun ca am geamuri termopan +"tocaria"din pvc rehau au putin peste 3 ani si nu vad vre-un semn de boala ,doar nu intr-un an -doi or sa cada de la locul lor...

Mergi la inceput