Aspirator Philips Jewel - Pareri!?!

Aspirator Philips Jewel - Pareri!?! | Autor: Amaya

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor.

M-am "indragostit" de acest aspirator, Philips Jewel FC 9054, mai are cineva asa ceva? Este bun? Ma refer atat de bun pe cat pare si pe cat spun specificatiile? Isi merita banii?

Abia astept sa primesc ceva opinii si sper sa nu fiu dezamagita fiindca abia astept sa zbor si sa il iau.

Multumesc anticipat.

Oana 31+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koalitza spune:

Amaya am si eu un aspirator Philips, nu acest model, dar sunt foarte multumita de el. Te sfatuiesc inainte sa-l cumperi sa cauti un pret bun pe net, pentru ca eu la o cautare rapida am gasit diferente enorme de pret intre diferite magazine..la Domo on line era cel mai ieftin, adica 6 mil iar in alte parti chiar 7,5 mil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Si noi avem un Philips Jewel , nu stiu daca modelul asta, dar suntem incantati de el; ce-mi place cel mai mult: are fir lung , este destul de mic si este silentios. Noi l-am luat de la MediaGalaxy cu 550 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Va multumesc mult pentru pareri. Pana la urma l-am cumparat aseara si sunt extrem de incantata de achizitie. Si acesta este mic si silentios, cu firul lung (7m), f.f.puternic (asta ma interesa cel mai mult fiindca am o mocheta dificila in sufragerie) si are si un compartiment penru granule-parfum ce folosesc la odorizarea camerei in timp ce aspiri. L-am luat de la Domo si a fost 630 Ron (daca mai este cineva interesat).

Oana 31+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput