Cluj rulz!-Prietenele lui Mos Craciun (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Gabiimi pare rau pentru ca ai avut atatea probleme cu Andrei...va doresc insanatosire grabnica iar cu sfarsitul acestui an sa se sfarseasca si imbolnavirile copilasului tau ! lui Andrei
Fetelor, va doresc o duminica frumoasa !Va vine sa credeti ca peste o saptamana e Craciunul ?Iar peste 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

buna dimineatza fetele mele!

Creola draga, ieri la constientizarea faptului ca mai avem fix o saptamana pana la Craciun, exact la tine ma gandeam! Stii de ce? Ha ha, pai nu suntem noi alea care mai au bucataria si baia? Saptamana asta a fost o nebunie pt mine si cre ca stii ca nu am avut timp sa mut nici o scama de prin casa...ce sa mai zic de gatit, noroc cu mama...

Acu' ne-am betejit toti, behaim pe voci, pe 3 voci, noroc ca Serban e cel mai putin behait...io sufar ca azi merg la petrecere si vroiam sa fie ok...daca fac astia si un karaoke sufar clar, de moarte, ca io visez de-o viatza sa cant la microfon si inca nu am reusit ....asta e...

nu stiu pe unde umblati si ce faceti dar un lucru-i sigur, mi-e dor de zilele cand scriam aici toate si incingeam barfe serioase...

Stanca si Cristiana, tre' sa va zic ca nici la Topaz nu mai mergem, s-au intamplat alte lucruri pe parcurs si anul asta stam acasa...poate la anul, asa zicem de fiecare data...

va si sper sa vina iar vremurile alea bune bune
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

romana multumesc mult pt sustinere si implicare !!!

stanca cum a fost la serbare ? vrem pozeeeeeeeee !!!!!!!!

sa aveti o duminica faina !

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Tocmai am venit de la Cora, Coa cum zice Dani. L-am lasat acasa ca am mers sa luam cadouri la rude. Eu am vrut un storcator pt. fructe si legume ca al meu e naspa, dar nu m-a lasat Mihai...a zis ca-s cheltuitoare . I-am luat lui Dani casete cu povesti si Peter Pan aia mare cu coperti cartonate, Disney.
Eu am boala hipermarcheturilor.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

multumesc mult de urari

si noi suntem bolnavi din nou conjunctivita...pt. ca desteptii de la gradinita au tinut serbarea in cladirea atelierelor de la lic. Miu si a fost curent... sunt f. nervoasa pe ei nu a iesit deloc bine serbarea pt. ca au inchiriat o "sala de kk" saracul Norbert nici nu si-a dat seama ca trebuie sa isi faca rolul statea si se uita imprejur nu stia ce se intampla...apoi imi tot spunea cand mergem la serbare ? el cand danseaza?

Gabi oare cum mai rezisti? ma rog si eu la DD sa-i dea sanatate micutului Andrei si tie multa putere

Svety si eu sufar de aceeasi boala (shopping)

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
am intrat sa va doresc o saptamana frumoasa si sa va doresc multa sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Apar si eu ca tare multa treaba mai am de facut.Si saptamana asta se anunta una nebuna.

La serbare a fost super.Grupa mica au fost mortali.Si-au mormait poeziile au cantat(adica s-au facut), au dansat si l-au asteptat nerabdatori pe Mosu'.Razvan cand a venit Mosu' vreun sfert de ora l-a tot admirat si stea nemiscat aproape nu respira.
Cand am ajuns ascasa am povestit de mos de haina avea ,ce barba avea si Razvan m-a completat "avea pantofi maro".No mai zii ceva!
O sa pun si poze dar cred ca dupa Craciun.

Roxa mica super ca ai fost la familie.Felicitari!

Ioana neparat suna-ma 0740/175967 ca am vorbit cu Gina.Trebuie sa mergi sa il inscrii pe Luca cat mai repede ca nu are decat 5-6 locuri.

Roxa mare pacat ca nu mai mergeti la rev.Mie mi s-a parut ca Victor vrea sa mearga unde vrei tu.Oricum ar fi fost fain sa mergem impreuna.Sigur ai fi avut o surpriza placuta.

Gabi sanatate multa lui Andrei!Doamne ajuta sa nu mai faca complicatii.

Erika pentru Norbert sa se fac bine.

Svety ai vorbit cu Corina?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Salutare!
Is nauca rau ca si la mine e sapt. nebuna. Dani mananca foarte bine, doarme bine, e cuminte, cat fac treaba se joaca singur...parca e altul. Asa ca nu am sunat-o pe doctorita, dar la nevoie voi apela.

Mai am o intrebare: daca mezeluri nu-i dau, oricum o data i-am dat
, sunca de pui sau curcan pot? Nu-i dau pana nu primesc acordul .

Nu va spetiti cu treaba ca o zi tine Craciunul.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

quote:
Originally posted by svety

Nu va spetiti cu treaba ca o zi tine Craciunul.

La fel ar zice si sotul meu , mai ales daca e vorba sa ma ajute la curatenie... nu merg iconurile, ce le-as mai folosi... Mezeluri... hhmmm, grea decizie... pentru ca toate contin nitriti ca si conservanti... dar eu sunt de parere ca daca nu abuzezi, ca si diversificare(rar), poti da (eu i-am dat jambon de curcan sau de pui presat... nu stiu ce altceva bun sa-i dau)... si i-am mai dat cateodata sunca de pui, sunca presata, dar nu abuzez de ele, ca ma simt oricum vinovata ca nu sunt naturale... [iconul cu cel ce-si bate capul de stalp]

Criss. , voi cum stati cu gazul la casa si cu celelalte?? bebe din burtica ce mai zice?? Theiutza?? Cum te simti?? [pupici dulci]

Va pup, o noapte buna va doresc, iar maine-spor in toate!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Salutare fetelor, am sosit si eu intr-un tarziu acasa, plecata de azi dimineata! Intr-adevar si eu am o saptamana nebuna, parca toate s-au adunat si parca toate trebuie sa le fac in 5 zile. Mai intai servicul ma omoara, acum la sfarsit de an e muuulta treaba, recuperam ce n-am lucrat tot anul, trebuie sa imi fac analize pentru preschimbarea permisului de conducere, trebuie sa merg la politie sa il fac pe cel nou, mergem la Mosu la Casa Armatei miercuri, joi avem serbare, mai sunt si prajiturile pe care mi le-am propus sa le incep a le pregati de joi, cel putin fursecurile, apoi mancarea cu aperitivele, ciorbele, intentionez sa fac doua una de burta si alta de gaina cu galuste pentru copii, apoi sarmalele si friptura, ca sa nu mai spun ca mi-am lasat pe vineri caltabosul de facut in ideea ca se strica pana la Craciun. Asa ca... ma asteapta treaba multa si alergatura pe masura... nu stiu cum fac cu mosul si serbarea lui matei ca si miercuri si joi spectacolele au loc de la ora 10 dimineata, nu stiu de ce or fi pus asemenea ore imposilbile, totusi pentru Matei e bine, dar pentru Luca nu e prea bine ca inca mai doarme doua somnuri si va fi obosit frant. Baietii sunt bine acum , multumesc lui Dumnezeu, dar sper ca nu a luat Matei iar ceva viroza sa rateze serbarea ca as muri de ciuda.

STANCA- mersi, am sa te sun maine ca azi e cam tarziu... scuze, dar numai acum am vazut mesajul! Il voi inscrie chiar daca mama protesteaza nasol. Nu stiu cine il va scoate la 12, dar mai vad eu pana atunci!

ROXANA MICA- ce face brotacica? ce ii fac mucii? iar ma gandesc la fetita mea... sunt complet nebuna! Nu prea ma pot concentra la nimic! Azi dimineata m-am sculat de la ora 5 si am mers la calculator si direct pe DC la stii tu ce...

SVETY- eu spun sa ii dai mezel, dar numai ocazional si de buna calitate! Cat se poate ca toate sunt nasoale! Si mai ales de pui sau de curcan! Si eu i-am dat lui Luca dar numai de vreo doua ori si atunci in pizza, sunca de pui! Nici Matei nu mamanca mezel ca nu prea mancam noi... evitam ca sunt prostii si nesanatoase. Mai bine o slana!he he he!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput