Andreea Marin pune punct emisiunii "Surprize,.....

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

deci...se termina, da' mai dureaza un an...brrrr, si eu care ma bucurasem cand am citit titlul subiectului...

auzi, s-a hotarat sa devina "si creier"...
sa devina ce vrea, si ficat, numa sa nu o mai vad miorlaindu-se.

pana la urma, singura emisiune unde o vad potrivita e la emisiuni pentru prescolari, ca are tonul si mimica potrivite

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by gabi66

Oana...nu-ti fa probleme!Ce sa stie unii oameni de diacritice cand ei nu stiu sa priceapa un text simplu in care nu apar diacritice.Ar fii trebuit sa dai si definitia acestora....semn diacritic=semn grafic care da unei litere a alfabetului o valoare speciala...si provine din franceza....dar englezi nu au de unde sa stie

Da, mai Oana! Cum ai putut sa zici de diacritice si n-ai atasat repede si definitia gogaluita a acestui termen pretentios??? Ar fiiiiii trebuit sa sti ca asa ceva nu se face!!!

Gabi, spune drept: esti fana zanei? Atfel nu-mi explic pentru ce ai scos parul la noi

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by gabi66

quote:
Originally posted by lgireada

Vedetele noastre copie intrucatva stilul celor din afara, nu sunteti de acord?
Andreea Banica seamana in atitudine cu Angelina Jolie
Lori se vrea a fi o nonconformista mereu, o asemui cu Madonna

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Iubita...cu tot riscul de a fii off-topic...Lori e asa de vreo 20 de ani, adica de la 16 ani cand a debutat, deci nu se vrea ci este o nonconformista.Si gandeste-te ca pe aceea vreme(poate tu erai la cresa)era foarte greu sa fii altfel si sa apari la TV

Andreea Banica - ar vrea ea!

cat despre Loredana - e intr-adevar nonconformista...nu stiu cum impaca asta cu oportunismul - mie asta mi se pare ca denota aparitiile ei la protv, si alte activitati bazate pe relatiile sotului.
PS: eu aveam chiar 16 ani cand ea canta "o inima de 16 ani"...

si ca sa revenim la subiect, abia astept ca zana surprizelor sa ma scuteasca de a-i vedea fata!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Oana...nu-ti fa probleme!Ce sa stie unii oameni de diacritice cand ei nu stiu sa priceapa un text simplu in care nu apar diacritice.Ar fii trebuit sa dai si definitia acestora....semn diacritic=semn grafic care da unei litere a alfabetului o valoare speciala...si provine din franceza....dar englezi nu au de unde sa stie

Da mai Oana. nu-ti fa probleme. Noroc cu "germanii" astia superdestepti si mari lingvisti, ca altfel ne-am duce pe apa simbetei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Auzi madam gabi666, daca la mata #355 si #259 sint diacritice atunci eu sint Zina Surpizelor. Asta daca tot ai deviat de la subiect incercind sa dai lectii fara sa le fi cerut cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

dupa modul in care va inconversatzi prevad un viitor luminos pentru acest subject la ZZ...va rog sa continuati barfa intr-o maniera relaxata si prieteneasca:D.multumesc pentru intelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by oanaDo

Stiu sigur ca anul 2008 va insemna o schimbare majora in privinta carierei mele, iar eu am inceput sa cladesc deja pentru ca aceasta schimbare sa fie cat mai fireasca".

Ia soptit ei Urania la ureke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

quote:
Originally posted by Victoria

auzi, s-a hotarat sa devina "si creier"...
sa devina ce vrea, si ficat, numa sa nu o mai vad miorlaindu-se.

Ai fost tare,Victoria

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Eu mi-am spus doar parerea, n-am vrut sa supar pe nimeni.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

mai pe mine ma macina ceva.....cum i-a crescut parul asa dintr-o data...oare a tras-o Banica de el?sau poate cum nu obisnuiesc sa ma uit la surprize nu am vazut ca si-a lasat parul sa creasca

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput