tauroaice(20)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Lexi ,ai incercat regimul disociat ? O prietena de-a mea a slabit 30 de kg cu el in 6 luni si nu si-a creat probleme de sanatate .E adevarat ca a folosit si 25 de minute pe zi ,nu chiar in fiecare zi ,dar macar de 3 ori pe saptamana ,bicicleta medicala .Te pup ,

Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

iustina - pupici "ranjitei" mici..e o draguta....sa-ti traiasca ambii copii si sa te bucuri de ei.pupici multi.
eu sunt nervoasa rau...azi noapte stef iar a facut febra!desi nu are rosu in gat, nu tuseste decat cand se inneaca cu muci...
azi a inceput sa si vomite, parca isi face sila singur...offfffffff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Gaby, multa sanatate lui Stef!
Andreea, eu m-as duce direct la directoare, pai cum adica sa lase copiii nesupravegheati? La noi s-a intamplat asta la gradi cea veche, acum 5 ani, am mers dupa Robert, se jucau copiii fara vreun adult in zona, in curte cu niste butelii de oxigen si acetilena. Am facut un circ pe masura, am scris un articol in ziar... eram un pic mai sensibila fiind atunci insarcinata in luna a 9-a cu Lili... si am scos fum pe nari ca si un taur bosumflat Oricum, dupa cateva saptamani l-am mutat pe Robert de acolo, si se pare ca a fost o alegere buna.
Iusti, ai o fetita frumusica foc!!!!
Lexi, spor la slabit!!!! Sa vezi dupa ce sar primele kg ce bine te vei simti! Eu am reusit anul trecut vreo 20 de kile sa dau jos, acum ma simt super bine!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

gabik - hai ca ma enervati cu kg astea..voi slabutzelor...off...eu nu pot sa slabesc! dau cateva kg dupa care le pun la loc..asta e! m-am resemnat! va invidiez......stef e mai bine acum....sper sa-i treaca o data ca m-am plictisit.
pupici si somn usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Fetelor ,nu va mai plangeti de kg si nici de cum aratati ,va spune un "expert "in materie .Eu am slabit 20 de kg in 3 luni ,din nefericire ,nu din proprie vointa ,dar atata timp mi-am dorit sa slabesc ,mai si spuneam ,indiferent cum numai sa slabesc .De la 71 de kg acum am 47 si inca mai scad .Multumiti Domnului ca sunteti sanatoase .

Sa aveti parte de o sambata relaxanta ,Iustina

Mergi la inceput

iustina - mare adevar ai grait....

Mergi la inceput

fetelor...pe paginia 4????
stef e bine, maine merge la gradi.
pupam pe toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Iustina, eu nu pot sa vaz pozele..

20 kile, Gabi_k! Bravo, esti tare!
Tre sa slabesc si eu un pic pan la botez, ca sa-mi iau niste ceva dragutz de-mbracat.

Apropo, Lexi, ce face cura de slabire??

Gaby, bine ca Stef e bine-acum.

Danelutza, mi-e dor de tine! Unde esti ??

Ieri am iesit in oras, la un film!!! Tralalalalala! Numai cu barbata-meu. Era sa nu mai ajungem, dar am reusit.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Iustina , ai dreptate. Cum e regimul disociat? mi-l poti trimite si mie, pls?
Ruxandra, sunt super incantata. Se pare ca sapt. trecuta am reusit sa dau jos 2 kg!

cgaby, cum mai e Stef?

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Danelutza, mi-e dor de tine! Unde esti ??

prezent

Iustina vazut pozele, toate cu feciorasul, dar... ... ma abtzin de la comentarii, ca Gabitza ma pindeshte si dupa aia ma pirashte

Gabitza

Gabi K, Lexi bagatzi si la mine retzete de slabit, ca eu am de pe culinar doar din alea de ingrashat

Va tzuc apasat pe toate

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput