Craciunite sexyyyy ! 87

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

OLGA,Doamne,cred ca as fi murit cu barbate'miu de gat...bine ca nu s-a intamplat nimic grav...si al meu deschide usa daca prinde,dar eu il leg strans in scaun si poate sa urla ca nu ma intereseaza...mai bine sa planga el un pic decat eu toata viata...uneori face scandal ca nu vrea dar de cele mai multe ori sta cuminte... la voi si sanatate multa!...noi suntem tot nasol..

CAMI,si ca un sfat,nu te supara ca-ti zic,dar scaunul ala e bun si in caz de Doamne fereste de un accident...am vazut cazuri aici unde au salvat copilasi de la accidente,altfel zburau prin geam... la voi!!!

EMILLY...am aparat din ala,e ok...dar cand e foarte infundat si racit tare nu prea are efect...de data asta a facut-o lata...dar mama e devina...si doctorii astia americani,uf....am fost la vaccine marti,Robert era cu un ineceput de raceal,dar usoara...domn doc a zis ca e ok daca ii face vaccinele si i-a mai facut si unul antigripal,si acum regeret ca nu am zis nimic,trebuia sa nu il fac ala...no,acum va dati seama ca mi-a inebunit copilul,are febra de ma inebunesete toata ziua...mie asa mila de el,are ochisorii rosii,nasul ii curge,zice ca-l dor si urechile si capul,cred ca are o presiune din cauza mucilor ca nu vrea sa-i sufle...am incercat cum spui tu,dar nu vrea...uneori sufla dar de cele mai multe ori nu...si-l enerveaza tare,of,of...dar ii dau tratament si sper ca in 2 zile sa-i treaca cat de cat...macar sa terminam cu febra asta... la voi si vezi ca poze tot nu ai pus

GABI,am folosit si eu Karvol cand eram acasa...aici nu exista ,din pacate...mi-a trimis mama odata dar l-am terminat!... baietelul tau frumos,ce dulce e cu tepii...ma gandesc sa-l tund si eu asa pe Robert!!!

DANIELUTZA si multa sanatate puiutei

BANANA,si eu vrea la pomana porcului!!!...si vreau carnita prajita si caltabos,eu numai din astai manac,carnatul nu-mi place...dar carnea aia in untrua,siti cum este?...wauuuuu,hai ca iar mi-am amintit ce vremuri!!!...pofta mare sa aveti si sa va ganditi si la noi...

Fetelor va pe toata,fug ca asta mic a inceput si sa tuseasca!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Mirela,cum sa ma supar mai? dar crezi ca nu stiu ce riscuri imi asum?
nu ies niciodata pe autoruta daca nu sta in scaun.ne invartim pe aici prin oras. si asta pana mi-o lua punct sa ma vezi ce circul cu autobuzul
Nici acum nu ai primit felicitaea mea? nu pot sa credddd...
ce niba se intampla.
le-o fi pus pe toate pt. Romania?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Nu,CAMI,si chiar am verificat posta sa vad cine mi-a mai trimis...si cand colo era goala...eu pt voi cele de pe continent nici nu le-am pus,ma gandeam ca in 3 zile ajung...acum cred ca maine le pun ca vad ca e tare ciudat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mirela,da. e tare ciudat.nici macar Olga care este la o aruncatura de batz nu a primit
normal fac 2 zile pana la To si 3 hai 4 pana la tine.
Uite ca au ajuns in Elvetia si la Bucuresti numai pe continent nu
Tareeee ma tem ca nu va primi toata lumea felicitarile mele
mor cu posta de gat daca-mi fac vreo figura.

somn usor.
ma duc sa ma uit la tv.

aaaaaaaaaaaaaa!am uitat sa va spunnnnn.mi-a venit antena cu romaniiiiiiii
sambata merge colegul sa o ridice.Moamaaa sa vezi telenovele si show-uri pe mine acum
Am abonament pe un an de zile.asa ca un an sunt linistita.sunt cu ochii pe voi(adica pe romani) ca pe voi sexoaselor sunt toata ziua

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Felicitari pt antena CAMI!!!...hahaha,ce ma distrezi tu cu telenovele alea!!!..eu nu ma prea uit la tv decand cu Robert...ca nu apuc sa stau ziua pe net si seara numai pe aici bantui...asa ca la tv ma uit doar cand e colegul acasa,la cate un film...cred ca as da banii degeaba pe antena... si o seara placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

cami - sunt eu mai uituca!deh...vine o vreme cand trebuie sa iei medicamente si sa te culci!nici eu n-am primit nimik de la tine!
mirela - multa sanatate lui robert!
pupici. ma duc la posta sa pun restul de felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

vad ca trebuie sa va ofer o cafea, un suc, o tigara....trezirea!!!!!
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neataaaaaaaaaaaaaaa!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... neatza, sint zombi, de la 3 de noapte am avut program de concert , urlete si febra destul de mare pentru prima oara. La ora 4 i-am bagat un supozitor in funduletz, dar la 5 a inceput iar concertul, asha ca a supt la greu, am bagat fotzat minutza in guritza ei, i-am facut un masaj cu gel pentru dintzi si a dormit pina la ora 8.

Olga noi am blocat portiera de cind a venit ea pe lume, incearca sa deschida, dar se multzumeste sa traga cite un picior si sa deschida geamul.
Dana astept mai pe seara, pupici cu shorici
Va tzuc pe toate, ma duc sa mai fac cite ceva, daca n-oi adormi in picioare.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

'Neata buna!

pe toate si intru mai tarziu cand doarme lucas, ca am de recuperat nu gluma.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput