Gala laureatilor DC sau ... cei mai iubiti membri
Raspunsuri - Pagina 9
ionella3003 spune:
ninab, naty, pufymic, witchie, tzuni, felis si toate celelalte "luptatoare" pe care le-am cunoscut pe forum... sunt onorata ca v-am cunoscut!...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ralcat spune:
Ma bucur ca am gasit desprecopii, mi-am gasit prietene si surori de suflet. Ii multumesc lui blue_angel ca mi-a "vandut pontul" sa ma inregistrez pe site, ii multumesc lui bocanila ca mi-a marit familia cu o sora, 5 nepoate si'un nepot :). Ii multumesc lui rufus pentru ca pot afla si opiniile celeilalte parti intr-un cuplu, ii multumesc lui witchie pentru spiritul si scrisul ei de mare calitate.
Si mai presus de toate, ii multumesc celui care a avut ideea site-ului, mare om, bravo.
Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan
rolo spune:
Roxana 1975, pentru ca in calitate de sora buna ce e mi-a facut introducerea pe site. Apoi:Oana(tuchi), Simona (nana sim), Florina (baby boom), Cristiana (carrie), Creola, Corina (steaua), Ioana (romana 74), Raluca (ralucames), Svety, Erika (joszaerika), Adriana (ad_rianna), Gabi (gabri andrei), Roxana (roxanicea), Roxana (alexa ioana), mariana tache, pe care sper sa le si cunsoc live candva (pe cele pe care nu le stiu deja).
rolo
rolo spune:
Mea culpa. Am uitat s-o mentionez pe Tzuni, dovada vie a faptului ca exista femei frumoase, deshtepte si bune.
rolo
kim spune:
Gabbriela - pentru sufletul ei mare, bunavointa, diponibilitatea inepuizabila
Rachel Owen - pentru curajul si increderea cu care si-a implinit visul si a inspirat atatea suflete
Arinna - pentru dinamismul si forta ei interioara
"Luptatoarele" de la Fibrom uterin - pentru sprijinul neconditionat si solidaritate
Mamicile de la Ghiocei de martie-aprilie 2006- pentru toate momentele frumoase, dure uneori, dar dragi si de neuitat traite impreuna
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos